4151

Billaras

Εμείς επιλέγουμε πότε…

Καλό απόγευμα. Εκατσα που λέτε την Κυριακή να βλέπω “με το ένα μάτι” (την ώρα που δούλευα), τα τρία ματς που είχα στο trixie. Φιτέσε, Χετάφε, Τότεναμ ήθελα. Βγήκε ένα. Το θέμα μου δεν είναι αυτό. Είναι ΠΩΣ βγήκε και…τι “έπρεπε” να έχει βγει! ΔΕΝ θα κέρδιζα. Το ξεκαθαρίζω, δεν στέκομαι στο παιχνίδι μου. Αναφέρω απλά όσα είδα….

Και τι είδα; Χωρίς ίχνος υπερβολής, η Τβέντε έπρεπε να έχει κερδίσει…..4-1, η Λεβάντε,….3-0 και αυτό που “έπρεπε” να έχει έρθει διπλό ήταν το….μοναδικό που ήρθε άσος, η Τότεναμ! Πάλι ένα θα έπιανα δηλαδή, γι αυτό και έγραψα ότι δεν θα κερδιζα anyway. Ηθελα όμως τώρα να καταδείξω αυτό ακριβώς, τι είναι το ποδόσφαιρο. Ηρθε διπλό η Φίτεσε, που μιλάμε ότι είχε….

όλους τους άγιους μαζί της. Οποιος δει τι έχασε η Τβέντε, θα του πέσουν τα μαλλιά! Την ίδια ώρα, η Λεβάντε έχανε επίσης πολλά γκολ ενω της ακυρωνόταν κι ένα πεντακάθαρο. Και τέλος, η Τότεναμ που παίζει μιά χαρά, το γυρίζει, έχει πιάσει “πλημμύρα” την Λίβερπουλ, έχει δοκάρι, πάει καρφί γιά 1-3 και…τι έγινε; Ενα διπλό τσαφ, ένα αστείο γκολ.

Και ένα πέναλτι. Και…άσος. Αυτά με όσα είδαμε την Κυριακή. That's football. Μιά νίκη έχει η Μπέρι εδώ και ενάμισι μήνα, μέσα στη….Σουίντον, τρία 24ωρα αφού εγώ είχα παίξει Σουίντον-Πρέστον διπλό και είχε έρθει 1-1! Τότε “ήθελε” η μπαλίτσα…. Πάμε στο σήμερα. Δίνω την…είδηση άμεσα! ΔΕΝ παίζω. Τίποτα. Οποιος διάβασε είτε KingBet  είτε Ελευθεροτυπία, ξέρει ότι το κουπόνι δεν μου αρέσει καθόλου.

Μα καθόλου. Οριακά είχα ψιλοδιαλέξει Πρέστον, Μπρίστολ Ρόβερς και Σουϊντον. Τα δύο τα παίζει ο Μάκης. Ε, τι παραπάνω να γράψω εγώ;;; Είχα και αρχικά κατά νου μιά δυάδα φαβορί, με Σέφιλντ και Πάρτικ Θιστλ. Αναβάλλεται το σκωτσέζικο αρχικά αναβάλλεται και η Σέφιλντ σήμερα. Ο καιρός είναι κάκιστος. Μπορεί εδώ να μας ήρθε η άνοιξη, αλλά στο νησί είναι…βαρυχειμωνιά! Σημειώστε (ως τώρα, στις 6 το απόγευμα) αναβολές: 108.

Κρου – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 111. Μπέρι – Σκάνθορπ 114. Ντονκάστερ – Καρλάιλ 115. Ολνταμ – Χάρτπουλ 134. Ντάρτφορντ – Μπρέιντρι 136. Ρέιθ Ρόβερς – Πάρτικ Θισλ 137. Χάμιλτον – Νταμπάρτον 138. Μπρέχιν – Αλμπιον Ρόβερς Θα έχουμε κι άλλους ελέγχους γηπέδων, οπότε μπορεί να “φύγουν” κι άλλα. Και να μην φύγουν, σε κακούς αγωνιστικούς χώρους, με κακό πρόγραμμα, ΓΙΑΤΙ να παίξω;;;; Οταν είσα σε ύφεση στοιχηματικά, κάνεις αρχικά το βασικό.

Κατεβάζεις μίζα. Το έκανα, έπαιξα 500 μονάδες λιγότερες το Σαββατοκύριακο. Το δεύτερο που κάνεις; Γίνεσαι ακόμα πιό επιλεκτικός. Ο παίκτης πάντα έχει το περιθώριο να διαλέξει την….ωρα, την μέρα και τον τόπο “μονομαχίας” με τον μπουκ. Οπότε σήμερα επιλέγω να μην….μονομαχήσω μαζί του. Κάκιστο πρόγραμμα, κακά σταυρώματα, αναβολές, ελάχιστα “κάπως” μου άρεσαν, τα ανέφερα, τέλος.

Και εκτός Αγγλίας; Θα απολαύσω μπαλίτσα, θα δω Μπάρτσα-Μίλαν και αυτό ήταν. Γιά να είμαι ειλικρινής, δύο μεγάλα σημεία κοίταγα από το πρωί εκτός νησιού, την Γαλατασαράι και την Πενιαρόλ. Και στις δύο κρύβεται μιά αξία. Αλλά θα τις αφήσω. Ρεπό και αύριο, ίσως και την Πέμπτη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω ως το Σάββατο. Αν παίξω κάτι την Πέμπτη, θα δείτε νέα στήλη κατά το μεσημεράκι.

Αλλίως….ράδιο την Παρασκεύη, εφημερίδες και στήλη εδώ το Σάββατο. Καλό βόλι σε ότι ποντάρετε, θα σας συνιστούσα πάντως να είστε προσεκτικοί ή να….κάνετε ότι κι εγώ. Να μην παίξετε και τίποτα. Απόψε κιόλας, θα μελετήσω το επόμενο κουπόνι. Ετσι θα…ξεχαρμανιάσω από το κουμάρι (γέλια).   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ: 19.

270 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras