3845

Billaras

Εμπνευση και τύχη…

Ωραίο το…α μπε μπα μπλομ του Μάκη, δίνει σε μεγαλο βαθμό αυτό που πραγματικά μπορεί σήμερα να κάνει ένας παίκτης που κυνηγάει μεγάλες αποδόσεις. Οκ, δεν είναι “ακριβώς” α μπε μπα μπλομ, αλλά σαφώς πρέπει να γίνει επιλογή βασισμένη σε πολύ-πολύ λεπτά κριτήρια, κυρίως ένστικτο. Τι σου “μιλάει”. Τα πράγματα είναι απλά.

Εχεις Γολιάθ από τη μιά, Δαυίδ από την άλλη. Στις 4 Γενάρη το…δικό μου α μπε μπα μπλομ ήταν…πετυχημένο. Τρία στα τρία “βουνά”. Και δεν πέρασε νομίζω κανένα (ή ένα) από τα άλλα που αρχικά κοίταγα. Ηταν η Σέφιλντ, η Κάρντιφ και η Σουόνσι. Απόψε έχω μιά πεντάδα στα σκαριά. Την άνεφερε κι ο Μάκης, την έγραψα και στην KingBet. Τσάρλτον-Οξφορντ (6.

00), Μπόρνεμουθ-Μπέρτον (5.50), Γουότφορντ-Μπρίστολ Σίτι (6.00), Μπέρμιγχαμ-Μπρίστολ Ρόβερς (6.75) και Πιτέρμπορο-Κιντερμνίστερ (7.00). Ο βαθμός δυσκολίας αντικατοπτρίζεται στις αποδόσεις. Αμα το μικρότερο είναι στο 5.50, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς. Τα δύο (Οξφορντ και Μπέρτον) ήταν στις επιλογές μου και στις 4/1, τότε είχαν αναβληθεί, θα έπαιζα την Μπέρτον στην τελική διαλογή.

Να αναλύσω ειδήσεις; Από…κάτω είναι διαβάστε τες. Εδω το ζουμί δεν είναι η είδηση (εκτός αν πχ κάποια “μεγάλη” έβαζε αναπληρωματικού και μόνο, που δεν συνέβει κάτι τέτοιο). Το ζουμί είναι το ένστικτό. Ο ιταλός Σανόνε με τον άγγλο Κότεριλ. Η άνετη οικονομικά Μπόρνεμουθ με την σφιχτή Μπέρτον και στον ορίζοντα Λίβερπουλ. Η Τσάρλτον που έχει να παίξει 14 μέρες γιατί το “Βάλει” είναι κάτι μεταξύ βούρκου και πισίνας.

Η Κιντερμνίστερ με νέο προπονητή και η Πιτέρμπορο σε τρικυμία. Τα βάζεις κάτω, στην κατσαρόλα που έγραφα στις 4 του μήνα, ρίχνεις μέσα έξτρα δόσης τρέλλας, ανακατεύεις και…ότι βγει. Του Μάκη του βγήκαν οι δύο του Μπρίστολ και η Μπέρτον. Η πλάκα είναι ότι εγώ δεν έχω μόνο αυτά τα πέντε στο μικροσκόπιο. Εχω κι ένα έκτο. Μιά Σπανιόλα, την Σαντατέρ (δεν υπάρχει στον ΟΠΑΠ).

Παίζει μέσα στην Αλμερία, εδώ έχουμε ρεβάνς του 1-1 στον πρώτο αγώνα. Η Σαντατέρ, γνωστή σε όλους, πάει καλά στην Γ' Ισπανίας (στον 1ο όμιλο), είναι πρώτη, αλλά μαστίζεται από μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Τέσσερις μήνες απλήρωτοι είναι οι παίκτες, αλλά αυτό έχει φέρει συσπείρωση. Παίζουνε γιά πάρτη τους. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Στον προηγούμενο γύρο πάλι 1-1 στο πρώτο ματς, μετά….μπουμ, διπλό μέσα στη Σεβίλλη! Τώρα θέλουν να το ξανακάνουν, η Αλμερία έρχεται από….εξάρες στο Μπιλμπάο και απόψε δεν θα παίξουν 8 βασικοί (5 λόγω rotation, 2 τραυματίες, ένας έχει ένα προσωπικό θέμα). Και το διπλό στο 6.00 παρακαλώ. Εχω..έξι ματς λοιπόν στην κατσαρόλα. Πριν 14 μέρες μου “μίλαγε” η Μπέρτον και η Οξφορντ κατά δεύτερο λόγο, τώρα μου…μιλάνε οι δύο του Μπρίστολ και η Σαντατέρ! Ετσι τα βλέπω, έτσι θα τα παίξω.

Μονά (πρωτίστως) και λίγα σε δυάδες και τριάδα. ΕΝΑ θέλω να ευστοχήσει. Το 33% σε τέτοιες αποδόσεις, φέρνει κέρδος. Και δεν είναι κάθε μέρα του Αη Γιαννιού γιά να κάτσουν πάλι τρία στα τρία. Μακάρι βέβαια, αλλά θέλουμε πολλή τύχη, όχι απλά τη στοιχειώδη εύνοια. Ας…κάνουν μαζί μπαμ οι δύο (άσπονδες) του Μπρίστολ να …φωταγωγηθεί η πόλη.

Οσοι ακολουθήσουν, να ξέρουν τι παίζουν. Μπορεί να “φάμε” και τρίμπαλο. Δεν έχει σημασία. Παίζουμε με αποδόσεις και ένστικτο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.000 μονάδες. Ποντάρισμα 14/1: Μονό αποδεκτό: Γουότφορντ-Μπρίστολ Σίτι 2 (6.00) με 63 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Μπέρμιγχαμ-Μπρίστολ Ρόβερς 2 (6.75) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Αλμερία-Σαντατέρ 2 (6.

00) με 62 μονάδες. Δυάδες από 15 μονάδες, τριάδα με 5 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 230 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.770 μονάδες. Αυτά. Κλείσαμε. Ενα ζητάμε, ένα μπαμ. Χαλαρά και χωρίς άγχος. Δεν ξέρω αν θα ξαναγράψω αύριο και μεθαύριο, θέλω να τα ξαναδώ, με πρώτη ματιά η απάντηση είναι “όχι”. Αν δεν γράψω, ραντεβού την Παρασκευή στο betradio κανονικά 6-8 (αν και χωρίς Μάκη) και το Σάββατο από εδώ!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras