2709

Billaras

Ενα αλλά δυνατό!

Καλησπέρα σε όλους. Την Τρίτη η Μονακό αδίκησε τον εαυτό της, καθώς εκεί που θα μπορούσε να φύγει με ένα σκορ πρόκρισης από την Αγγλία, εν τέλει έχασε με 5-3 και πλέον το πράγματα είναι πολύ δύσκολα γι΄ αυτήν. Καθοριστίκή φάση κατά την άποψη μου, το χαμένο πέναλτι του Φαλκάο όταν το σκορ βρισκόταν ακόμα στο 1-2 (πήρε ρεβάνς βέβαια με εκπληκτικό γκολ λίγο αργότερα).

Για τα άλλα δύο που πρότεινα δν έχω εικόνα, αλλά εκ του αποτελέσματος δικαιώθηκα. 25 μονάδες πονταρίστηκαν, σχεδόν 38 γύρισαν οπότε δν μπορώ παρά να είμαι ικανοποιημένος. Μετά τον μικρό πρόλογο προχωράω στα σημερινά. Για να είμαι ειλικρινής, μου πήρε πολύ ώρα για να αποφασίσω αν τελικά θα ποντάρω κάτι ή όχι. Το πρόγραμμα δν λέει πολλά, αλλά στάθηκα σε ένα παιχνίδι το οπόιο έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης (αν και η απόδοση δεν λέει πολλά).

Στο Wembley, η Τότεναμ υποδέχεται την Γάνδη, στον επαναληπτικό του πρώτου αγώνα για την φάση των 32 του Europa League. Στο πρώτο ματς η βέλγικη ομάδα κέρδισε 1-0, ένα αποτέλεσμα που αφήνει τα πάντα ανοιχτά εν όψη του σημερινού αγώνα. Με βάση τα ρεποτράζ, η Ποκετίνο θα κατεβάσει την βασική 11άδα, πιθανότατα θα παίξει και ο παικταράς Dembele ο οποίος θα δώσει μεγάλη βοήθεια επιθετικά.

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι σίγουρα πολύ μεγάλη, και η αγγλική ομάδα καλείται σήμερα να το αποδείξει. Θα ποντάρω στο να κερδίσει η Τότεναμ με 2 γκολ και πάνω, δλδ 1 στο ασιατικό -1.5 της γηπεδούχου. Η επιλογή αυτή μας δίνεται στο 1.95 και νομίζω πως εύκολα η δύσκολα θα επαληθευτεί. Δεν ξέρω αν το σημείο είναι value bet, η αν είναι απλά δίκαιη η απόδοση (εγώ θα πρόσφερα την συγκεκριμένη επιλογή στο 1.

85-1.90). Ίσως να ποντάρω το συγκρικριμένο ματς, ώστε να δω με μεγαλύτερο ενδιαφέρον τον αγώνα (έχω ακόμα κάποια θεματάκια σε αυτό τον τομέα). Όπως και να χει, από τη στιμγή που θα το ποντάρω θεώρησα σωστό να ανεβάσω και το άρθρο/αιτιολόγηση. Πολύ μεγάλο και το διπλό την Άντερλεχτ στο 6.00, κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό.

Παρολ' αυτά δεν θα ποντάρω τπτ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Καλή επιτυχία σε όλους! Μονό: Τότεναμ 1(-1.5) @ 1.95, με ποντάρισμα 14 μονάδες Μονό: Τότεναμ 3-0 σκορ @ 8.50, με ποντάρισμα 1 μονάδα

Παλαιότερα άρθρα του Billaras