3383

Billaras

Ενα από κάθε μέρα!

Αργησα πολύ να ανεβάσω στήλη γιατί…αναρωτιόμουν αν έπρεπε! Το Σάββατο πήξαμε στα χινάρια πάλι, αλλά πέρασε (κι εύκολα) η δυαδούλα, αν πέρναγε κι εκείνη της Κυριακής δεν θα είχα κανένα παράπονο. Τώρα…τα'χω ξεχάσει ήδη. Και έφτασε το σήμερα (αύριο-μεθαύριο) να αναρωτιέμαι! Να παίξω ή όχι; Μίλγουολ και Λέιτον είναι οι προφανείς σκέψεις από το νησί και τα λιγοστά του ματς, το…ξερό Χ της Μονακό από το σεντόνι και η Σεβίλλη από το Europa League.

Οκ, ζύγισα και τα άλλα (είτε Ατλέτικο, είτε Πόρτο με την εξώφθαλμη απόδοση), τελικά τα άφησα. Και λίγο πριν γράψω, αποφάσισα να αφήσω και τη Λέιτον. Σιγά το 3αρι γιά ομάδα που έφαγε εξάρα το Σάββατο. Ας κάνει ότι θέλει τώρα. Ενώ τη Μίλγουολ στο 3.60 την κρατάω. Δεν είναι μόνο το κίνητρο. Μου έδειξε ότι μπορεί. Και με την Κάρντιφ το άξιζε (και δοκάρι και τρομερή ευκαιρία λίγο πριν το 90').

Φυσικά κάνω τα στραβά μάτια, αλλά τέτοια εποχή, δεν περίμενα κάτι άλλο. Στο 4αρι (και κάτι ψιλά) έπρεπε να την έχω. Στο 3.60 είναι απλά fair. Οπότε, λέω να κάνω ένα χαλαρότατο παιχνίδι τριημέρου. Ενα εγγλέζικο, ένα σεντονάτο (εκτός από το Χ, μου'χει καρφωθεί ακόμα και το 0-0 στο πριγκιπάτο, η Γιούβε σιγά μην κάνει το ματς ροντέο, η Μονακό…δεν ξέρει να το κάνει ροντέο) και το διπλό της Σεβίλλης.

Οκ, περνάει προφανώς και με ισοπαλία. Αλλά είναι πολύ καλύτερη και γενικά είναι μιά χαρά ομάδα. Μόλις ανοιχτεί η (παραδοσιακά αφελής) Ζενίτ, εύκολα γίνεται διπλό. Το πρώτο ματς έπρεπε να'χει λήξει 3-0, αλλά η μπάλα “ήθελε” 2-1. Ας είναι πιό “δίκαιη” μεθαύριο. Πολύ λίγα λοιπόν. Ενα trixie και καθάρισα. Και να μην έρθει, δεν θα κάτσω να σκάσω.

Σβηστά πάμε, ως το Σάββατο. Ανάλογη του (μικρού) ενδιαφέροντός μου είναι και η στήλη από πλευράς μεγέθους. Δεν υπάρχει λόγος να γράψω πολλά. Να ευχηθώ απο σήμερα χρόνια πολλά στους Γιώργηδες (πολλοί και καλοί φίλοι)! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2000 μονάδες. Επιστροφές από 19/4: 445 μοναδες. Νέο υπόλοιπο: 1.625 μονάδες. Ποντάρισμα 21-22-23/4: Trixie: Μίλγουολ 2 (3.

60)-Μονακό Χ (3.25)-Σεβίλλη 2 (3.30) με 45 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 155 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1.470 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras