4409

Billaras

Ενα γκολ η καθεμία…

Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι έχω…μαντικές ικανότητες μετά τα τελευταία παιχνίδια του EURO! Αστειευομαι βέβαια, αλλά…πέρα από την πλάκα, δεν γίνεται να γράφω γιά το ματς Ισπανίας-Γαλλίας: “Αν ΑΥΤΟ το ματς δεν ήρθε Χ/1 ή Χ/Χ και 0-0 ή 1-0, ποιό θα έρθει; Κανένα με 20 τελικές μήπως; Μπορεί. Μπάλα είναι, κάνει τα δικά της. Μην τα ξαναλέμε.

Απλά μου τη δίνει να έχω ζυγίσει μέχρι κεραίας ένα ματς και να χαλάει το στοίχημα μου έτσι” και λίγο αργότερα να έχουμε….0-0 στο Ιταλία-Αγγλία!! Στο οποίο Ιταλία-Αγγλία, όλοι είδατε τι έγινε, πέτυχα μέχρι και τις…τελικές (20 on target η Ιταλία!). Από τη μιά λοιπόν “διαβάζω” σωστά τα ματς, από την άλλη δεν πληρώνομαι! Ετσι αποφασίζει η μπάλα! Πήγα “ανάποδα” προχθές, πήγα στο over, ρίσκαρα, το ξανάπαιξα και στο live, αλλά έχασα.

Οκ, κέρδισαν πολλοί. Αυτό είναι καλό. Πάρα πολλοί είχαν παίξει και το Χ και το 0-0. Και ήρθε. Αλλά…όλοι είδατε πως ήρθε. Ψυχανεμίζομαι σούπα ματς στην Ισπανία, ποντάρω Χ/Χ, Χ/1 και 1-0 σκορ και 0-0 και…χαλάει όπως χαλάει. Ψυχανεμίζομαι καλό ματς και πολλές φάσεις στην Ιταλία, χαλάει…όπως χαλάει με τις ευκαιρίες να σφυρίζουν και έρχεται 0-0.

Ποδόσφαιρο… Αυτά με όσα έγιναν. Το EURO τελειώνει, τρία ματς απέμειναν, μετά και τις ήττες μου στα Ισπανία-Γαλλία και Ιταλία-Αγγλία, εγώ θα βγω οριστικά χαμένος. Δεν με πειράζει. Τα είπαμε γιά όλο το τουρνουά ως τώρα, τα έχουμε αναλύσει όλα. Οπως και γιά όλη τη σαιζόν. Κάποια κερδισμένα τους έδωσα πίσω. Στο φινάλε, δεν είμαι…μόνος μου.

Στην ουσία το EURO αυτή τη στιγμή έχει μέσα ακόμα και τα δύο πρώτα φαβορί και το φαβορί των σκόρερς. Αρα, κόσμος πληρώνεται, καλό αυτό. Και μπορεί να πληρωθεί ακόμα περισσότερο. Εγώ δεν πληρώθηκα είτε από λάθη μου (περίπτωση Ολλανδίας που ανέλυσα), είτε από καθαρή ατυχία, είτε επειδή…παλεύω γιά το δύσκολο. Θα ήταν το εύκολο να προτείνω-παίξω δυάδα Πορτογαλία-Ισπανία (ή Γερμανία) στα νοκ άουτ.

Φυσιολογικά ήρθαν. Αλλά αυτά τα σημεία, όπως και τα προφανή over/under (πχ στην Ισπανία προτίμησα να ρισκάρω με το 0-0, το 1-0 και τα Χ/Χ και Χ/1 αντί να παίξω ένα κραγμένο under) δεν μου λέγανε ποτέ τίποτα. Ετσι έμαθα, έτσι πορεύομαι. Πάμε λοιπόν στα φρέσκα… Ενα αγωνιστικό και ένα στοιχηματικό ερώτημα είχα ως σήμερα το πρωί. Το ένα, το…απάντησα.

Το στοιχηματικό. Εχοντας παίξει εξ' αρχής ζευγάρι τελικού το Ισπανία-Γερμανία (στο 9.00), αναρωτιόμουν αν έπρεπε να κάνω trading, να πάρω τα μισά κέρδη και να μην έχω άγχος. Ή να το ρισκάρω. Πλέον ήταν στο 2.10. Ακριβώς τα μισά. Αν είχα παίξει πχ 10 ευρώ, πουλώντας τώρα δεν θα έπαιρνα 90, αλλά 42 (ελέω 2.10). Το ζύγισα, το σκέφτηκα, αφού ήδη χάνω αποφάσισα ότι είναι πιό σοφό το…κάλιο πέντε και στο χέρι.

Αν κέρδιζα, θα τα άφηνα και θα ρίσκαρα. Τώρα το πούλησα. Εκανα trading πριν λίγο και πήρα τα μισά από τα κέρδη. Δεν είναι και…λίγα βέβαια. Σαν να πήρα ένα μονό του 4+ ήταν. Και καθάρισα από αυτό. Οσοι έχετε παίξει αντίστοιχα, αποφασίστε ο καθένας γιά τον εαυτό του. Το αγωνιστικό ερώτημα μου είναι απλό: ΤΙ θα κάνει η Ισπανία; Αυτή είναι το ερωτηματικό.

Οχι η Πορτογαλία. Η Πορτογαλία από το πρώτο ματς με την Γερμανία μου άρεσε, το έγραψα, έβγάλε τις καλύτερες εντυπώσεις. Και συνέχισε έτσι. Η Πορτογαλία λοιπόν είναι καλή. Εξαιρετική σε ορισμένους τομείς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει μάτια και μόνο όσοι εθελοτυφλούν και συνεχίζουν αυτά γιά “γατάκι, κλάψα” κλπ δεν το βλέπουν. Ο άνθρωπος πετάει φωτιές όλη τη χρονιά.

Και παράλληλα, με χαφ τους Βελόζο-Μουτίνιο-Μεϊρέλες, η Πορτογαλία είναι συμπαγής και αναπτύσσεται σωστά και όμορφα. Το μέγα ερώτημα είναι η Ισπανία!! Θα βάλει σέντερ φορ; Δεν θα βάλει; Θα βάλει…ντεμί φορ (Φάμπρεγκας); Και κυρίως, θα…παίξει μπάλα;;;;;; Τι εννοώ; Η Ισπανία είτε είναι αρκετά μπουκωμένη (και απλά προχωράει με την κλάση της), είτε πάει με 1η ταχύτητα και δεν έχει πατήσει γκάζι.

Αν ισχύει το πρώτο, απόψε θέλει κόντρα. Αν ισχύει το δεύτερο, ίσως απόψε τρίβουμε τα μάτια μας!! Προσπάθησα να…μπω στο μυαλό του Ντελ Μπόσκε και των παικτών. Εκτιμώ λοιπόν ότι ελέω κρισιμότητας του αγώνα, η Ισπανία απόψε…θα είναι Ισπανία. Ναι μεν με 10.000 πασούλες, αλλά θα βγάλει αυτοματισμούς, τρεξίματα, φάσεις. Θα τα δώσει εν ολίγοις.

Δεν θα είναι “σβηστή”. Και αυτός είναι ο λόγος που δεν παίζω Πορτογαλία. ΙΣΩΣ το κάνω στο live. Πλέον, δεν έχω κανένα άντε ποστ να με “δεσμεύει”. Θα δω 11αδες, θα δω πρώτο 20λεπτο και θα αποφασίσω. Εχω στο μυαλό μου δηλαδή μιά κόντρα των πρωταθλητών, αλλά δεν το κάνω πριν δω τι γίνεται μέσα στο χορτάρι. Τι παίζω πριν τη σέντρα; Αυτό που εξ΄αρχής πίστευα ότι είναι λάθος εκτίμηση των μπουκ.

Και μάλιστα μεγάλο λάθος. ΔΕΝ γίνεται το goal/goal, να σκοράρουν δηλαδή και οι δύο ομάδες, να το βρίσκω στο 2.30!! Δεν γίνεται να είναι τόοοσο μεγάλο αουτσάιντερ. Οι μπουκ δηλαδή μας λένε ότι είτε η Ισπανία, είτε η Πορτογαλία (ειδικά αυτή, αφού είναι το αουτσάιντερ του ματς) δεν θα σκοράρουν και έχουν το no goal στο 1.57!! Σόρυ, αλλά διαφωνώ. Και σωστό στοίχημα παίζεις όταν διαφωνείς με τον μπουκ, όχι όταν συμφωνείς.

Η Πορτογαλία έκανε φάσεις σε όλα τα ματς. Εχει..ένα σκασμό δοκάρια. Ελπίζω να μην βγω πάλι προφήτης και τα..σημαδέψουν πάλι απόψε. Απο τη μεριά που είναι ο Αρμπελόα έρχεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, από εκεί θα γίνει η “ζημιά”, από εκεί θα γίνουν φάσεις. Δεν θέλω πολλά. Να…πάει ΜΙΑ μέσα!! Μιά και μοναδική. Εκτιμώ λοιπόν ότι το βασικό μπετ πρέπει να είναι το g/g στο 2.

30. Και αυτό θα ποντάρω (με καλό μπετ). Γιά ειδικά, δύο σκορ 1-1 (αφού “κολλάει” με το g/g) και 2-1 Ισπανία. Και ίσως στο live, να ψαχτώ και γιά το over που επίσης καλοπληρώνει εξ' αρχής. Κρατάω αρχικά το g/g και τα σκορ 1-1 και 2-1. Πριν κλείσω, κάνω τον…συνδυασμό. Γιατί και στο αυριανό ματς, Γερμανία-Ιταλία, πάλι το g/g είναι αουτσάιντερ, στο 2.

10!! Συγγνώμη, πάλι δηλαδή οι μπουκ μου λένε ότι μιά από Γερμανία ή Ιταλία δεν θα σκοράρουν; Νομίζω τις είδατε όλοι και ξέρετε αν μπορούν να σκοράρουν ένα έστω τέρμα η καθεμιά. Ανάλυση του αγώνα αυτού αύριο. Θα υπάρχει κανονικά νέα στήλη. Προς το παρόν, κρατάω κι εδώ το g/g και το κάνω δυάδα με το απόψινο. Ποντάρισμα 27/6: Μονό αποδεκτό: Ισπανία-Πορτογαλία g/g (2.

30). Δυάδα: Ισπανία g/g- Γερμανία g/g ( 4.83). Ακριβή σκορ Ισπανία-Πορτογαλία: 1-1 (7.6) και 2-1 (10.5). Κλείσαμε. Βάρος στα γκολ και βλέπουμε στο live γιά τα υπόλοιπα. Ραντεβού στο chat, ραντεβού και αύριο με νέα στήλη! Πάνω από όλα, να δούμε καλή μπάλα (και πιστεύω πως θα δούμε).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras