2471

Billaras

Ενα (εγγλέζικο) συν δύο!

Δεύτερη χρονια σαν “Blogger of the week “ στο Betsellers λοιπόν. Σε καλή χρονική περίοδο για να πω την αλήθεια αφού έχουμε μια γεμάτη εβδομάδα από παιχνίδια. Ο τρόπος παιχνιδιού και μελέτης μου ειναι καθαρά βασισμένος στο αγγλικό ποδόσφαιρο, όπου ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθέναν. Μπορεί όμως αυτός ο τρόπος να εφαρμοστεί και στα ευρωπαικά παιχνίδια; Σίγουρα όχι στον απόλυτο βαθμό αλλά ο στόχος είναι ο ίδιος.

.το κυνήγι της αξίας. Τα λάθη είναι σαφώς πολύ λιγότερα από ότι στα πρωταθλήματα αλλά υπάρχουν. Εκεί «πατάει» το παιχνίδι μου, στα λάθη του μπουκ και στο δικό μου «διάβασμα» ή «πινελιά», πείτε το όπως θέλετε. Κλείνω την εισαγωγή μου, συστήνοντας με ξανά.. ονομάζομαι Κωνσταντίνος, ας πούμε πως είμαι Λαρισαίος και είμαι 33 χρονών.

Το στοίχημα για μένα είναι ένας τρόπος ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον με το αγγλικό, το οποίο ΛΑΤΡΕΥΩ! Δώσε μου να δω Γουίμπλεντον – Όξφορντ και σου δίνω απλόχερα, όλα τα κλάσικο, της δεκαετίας! Στα, της ημέρας τωρα. Νομίζω πως θα είναι, το πρώτο μεσοβδόμαδο, μετά απο πολλά χρόνια, που θα παίξω πιο πολλά ευρωπαικά παρά αγγλικά παιχνιδια.

Από το νησί, ξεχώρισα, Μπέρι(4,00), Όλνταμ(5,00), Πόρτσμουθ(3,00). Φλίτγουντ(4,20), Σριούσμπερι(2,60) και Γουίκομ(2,80) (λιγκ 2 το τελευταίο). Από όλα, κράτησα την Φλίτγουντ. Πήρε παλικαρίσιο βαθμό, με την Ρότσντειλ, αφού έμεινε με 10 παίχτες στο 65’ και ισοφάρισε στο 83’. Το διπλο παραείναι μεγάλο για μια ομάδα, που δεν τα παρατάει εύκολα και ξέρει να παίρνει νίκες, τόσο εντος, όσο και εκτός έδρας.

Η Σκάνθορπ, μετρά 3 συνεχόμενες ήττες για το πρωτάθλημα και το Glanford Park, δεν είναι δα και καμμία έδρα-φόβητρο. Στο τσουλου, μου αρέσουν πολύ η Πόρτο(3,80) και η Σπαρτάκ Μόσχας(4,80). Το διπλό της Πόρτο, σε αυτές τιμές, δεν έχει καμμία απολύτως λογική. Καλή ομάδα η Λειψία αλλά θεωρώ πως έχει ακόμα ψωμιά να φαει για Ευρώπη, πόσο μάλλον για Champios League.

Φάνηκε άλλωστε και μέσα στην Τουρκία. Η Πόρτο έχει την εμπειρία και την ποιότητα να φύγει με το διπλό, από τη Γερμανία. Άλλωστε, η 3αρα στην Μονακό δεν ήταν καθόλου τυχαία και συνεχίζει πρώτη και αήττητη στη Πορτογαλία. Τέλος, είδα την Σεβιλη με τη Μπιλμπάο, το Σάββατο και δεν μου άρεσε καθόλου. Πολύ προβλέψιμη και χωρίς το γνώριμο πάθος και μαχητικότητά της.

Η Ρωσία δεν είναι φιλόξενη έδρα για καμμία ομάδα και ειδικά, όταν μιλάμε για την πιο φορμαρισμένη ομάδα της χώρας. Σε αυτό φυσικά, έχουν συμβάλει σημαντικά και οι δύο Βραζιλιανοι της, Luiz Adriano και Fernando. Η αλήθεια είναι πως κυρίως κοντράρω την Σεβίλη. Σίγουρα έχουμε λάθος εδώ. Πάτεντ Σκάνθορπ – Φλίτγουντ 2@4,22 Χ 48 μονάδες Λειψία – Πόρτο 2@3,82 Χ 53 μονάδες Σπάρτακ Μόσχας – Σεβίλη 1@4,77 Χ 42 μονάδες Δυάδες 8 μονάδες, Τριάδα 3 μονάδες Σύνολο 170 μονάδες Πονταρισμα 17/10: 170 Επιστροφη 15/10: 0 Καβα: -959 μοναδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras