2341

Billaras

Ενα καλό δίμηνο…

Μιας και είχα άπλα χρόνου, αφου δεν θα παίξω κάτι σήμερα, ας γίνει ο απολογισμός του Φλεβάρη, να έχουμε “καθαρή” τη στήλη γιά το Σάββατο. Ιδανικό το τελείωμα του μήνα, με την νίκη της Κόβεντρι, πάνω από όλα απολαμβάνω όταν “διαβάζω” σωστά το ματς, πέφτει μέσα περίπου ακόμα και το σκόρ, όπως Μπέτις τη Δευτέρα (0-2), Κόβεντρι την Τρίτη (0-1).

Κι έτσι, ο Φλεβάρης έκλεισε με +3.54 μονάδες, με μέσο όρο απόδοσης στο 4.93 (!) και R.O.I. στο 106.4. Πόνταρα σε 41 ματς, στα 13 εξ αυτών είχα διπλές μονάδες (εύστοχες οι έξι φορές), συνολικά 10 στα 41 βρήκαν στόχο. Και…δεν χρειάζεσαι παραπάνω, αν ευστοχείς 1 στα 4 και ο μέσος όρος απόδοσης είναι κοντά στο 5.00, κέρδος θα έχεις no matter what. Γιά όσα αναφέρω, δείτε την φωτό του μήνα, κάντε ένα save στο desktop σας και μετά μεγέθυνση να το μελετήσετε οσο θέλετε.

Παρόμοια η εικόνα με τον Γενάρη δηλαδή. Τον Γενάρη είχα 37 ματς (είχε και μικρότερα κουπόνια), είχα μέσο όρο απόδοσης στο 4.87, είχα +4.13 τελικό απολογισμό. Αρα, 2ος καλός μήνας τούτος εδώ και σταθερή η συνολική απόδοση (έστω κι αν χρειάστηκε να…γκαζώσω λίγο τώρα προς τα τέλη). Εχω κι άλλα καλά νέα. Από…Αγγλία μεριά, δείτε την δεύτερη φωτό.

Οσο περνάνε οι μήνες, δείχνει ακριβώς αυτο που…ξέρω (και ξέρετε). Εκεί ευστοχώ. Με το διπλό της Κόβεντρι τη Δευτέρα, είχα οκτώ εύστοχα στα 22 εγγλέζικα του μήνα, με μέσο όρο 4.21 η απόδοση. Και..δείτε το ROI! Εκτινάχτηκε στα 150! Πέρυσι το Γενάρη, είχα κάνει ειδική ανάλυση, είχα χαμένο μήνα (παίζοντας με trixie και yankee και patent), ενώ είχα ROI εγγλεζικο 180!! Ολα εδώ είναι μπορείτε να πάτε να τα βρείτε στο αρχείο.

Και συνολικά γιά φέτος, με το διπλό αυτό της Κόβεντρι, πέρασε + το Νησί! Πήγε στο 101 ROI, με μέσο όρο απόδοσης στο 4.59, 29 εύστοχα στα 126 και τρία void με ισοπαλία από draw no bet. Μα… αν παίζω με αυτό το μέσο όρο και έχω 1 στα 4, δεν γίνεται να χάσω στο Νησί, ακόμα κι αν παίζω φλατ! Αρα ΠΡΩΤΑ συμπεράσματα αρχίζουν και βγαίνουν: 1)Το Νησί είναι το “όπλο”, η “βάση”.

Αμα ευστοχώ σε 10 σημεία αυτό το μήνα και τα 8 είναι εγγλέζικα, νομίζω… μιλάει μόνο του. 2)Σούπερ (2η σερί χρονιά) στο Νησί, Γενάρης και Φλεβάρης. 3)Βοήθησε ΠΟΛΥ η αλλαγή τακτικής, αυτό που είχα προαποφασίσει να κάνω από Αυγουστο αλλά το αμέλησα, το “συζητήσαμε” τότε που εξέφρασα προβληματισμό, σας διάβασα προσεκτικλα και το έβαλα σε εφαρμογή.

Δηλαδή και τα updates και κυρίως οι διπλές (και αν χρειαστει και παραπάνω) μονάδες. Ναι ειναι ρισκο. Αλλά αποδίδει. Και αποδίδει ειδικά στο Νησί, γιατί και γνώση υπάρχει και εμπειρία. Κακώς το είχα αφήσει ένα 4μηνο. Κακώς το φοβήθηκα αν θέλετε. Αν σε 13 πονταρίσματα με διπλές μονάδες ευστοχώ στα έξι, είναι κέρδος ότι και να γίνει μιάς και οι αποδοσεις είναι στο…βουνό.

Γιά να κλείσω με τον μήνα: Ηταν ακόμα καλύτερος απ΄όσο λένε τα νούμερα της κάβας. Πολλοί εκμεταλευτήκατε τα “μικρά” (του…2.50 και 2.60, αυτα είναι τα μικρά του Betsellers) που ανέφερα επειδή κι αυτο εσείς το ζητήσατε και επίσης σας άκουσα και το υιοθέτησα. Νομίζω είχα ένα άστοχο μόνο. Επίσης, στο…μοναδικό μου live χτύπημα, τσίμπησα(-τε) ακόμα 10 μονάδες από την ανατροπή της Μπρίστολ Ρόβερς πριν 9 βράδια.

Αιτιολογημένα, στοχευμένα, κέντρο. Δεν φαινονται αυτά, αλλά έχει σημασία; Λεφτά είναι, κάποιοι κέρδισαν, αυτό μετράει, όχι τι κάνει ο (κάθε) Billaras. Mε λίγα λόγια: Ολα καλά το τελευταίο δίμηνο, εκτίμησα την βοήθεια σας, αλλά γιά να γίνει πράξη όλο αυτό πρέπει και ο άλλος να ακούει. Και εδώ έχουμε το…οξύμωρο, να ακούω εγώ και να μην ακούνε οι πολλοί, της μάζας, αυτοί που πάνε άκλαφτοι! Στα “κακά” νέα; Προφανώς και ήθελα λίγο παραπάνω.

Κλείνω ολοένα την ψαλίδα μεν, ήθελα να την κλείσω παραπάνω δε. Τον Φλεβάρη, στα 41 ματς, οι ατυχίες ήταν τρεις. Ή μαλλον δύο, η μιά “συμψηφήστικε”. Το Λίνκολν-Σουίντον 2-2 στο 94' (εδώ έγινε ο…συμψηφισμός με την Κρόουλι που το έβαζε στο ίδιο λεπτό), το Ραπίντ-Αούστρια που ενώ το άξιζε η φιλοξενούμενη έγιναν αίσχη μέχρι και μπούκα οπαδού την ώρα της επίθεσης και κυρίως το Κιέβο-Τζένοα 0-1, με γκολ στο 90' στο μοναδικό χινάρι που έπαιξα στο μήνα.

Και ήταν και με 2 μονάδες πονταρισμένο. Θα ήταν ακόμα 6 αυτό, κρίμα κι άδικο που λένε. Εύνοια δεν είχα, το μοναδικό που πήρα στο 90'+ το ανέφερα ήδη, ήταν η Κρόουλι την ώρα που το έτρωγε η Σουίντον. Γιά να επιστρέψω και να κλείσω: Η ψαλίδα κλείνει αλλά είναι ακόμα στο -32.3 (έχω μπροστά μου και τα συνολίκα αλλά δεν μπορεί να μπει φωτό, είναι…ένα τεράστιo excel, θα μπει μιά και καλη τέλη Μαίου).

Αυτός ο …κωλοΟκτώβρης κάνει την διαφορά. Αν μπορούσα να τον… πετάξω, όλα καλά θα ήταν, είχε κλείσει με -26.4! Ολη η ψαλίδα από εκεί είναι! Παλεύω όμως. Τότε με την “κουβέντα” μας, είχα πει “μην νοιάζεστε, θα την βρω την ακρη όπως την βρίσκω πάντα”. Και το τελευταίο διμηνο την έχω βρει. Παίζεις-μαθαίνεις-διορθωνεις-βελτιώνεις, αλίμονο σε όποιον μένει στάσιμος.

Και μακροχρόνια κερδίζεις. Εχω ένα τρίμηνο (καλό δίμηνο- “φαγωμένο” Μάη), έχω και Μουντιάλ, άρα…έχω δρόμο και είμαι και σε ελεγχόμενη κατάσταση. Οπως έχω και όπλα. Και υπομονή (πέρα από το μπετ ως μπετ, έχω…ακόμα μεγαλύτερη γιά όσα διαβάζω ειδικά φέτος αλλά θα έρθει η ωρα και για αυτά), σύνεση, καθαρό μυαλό και…έχω και κάτι λίγα που ξέρω κι εγώ ο έρμος.

Και έχω και μπούσουλα. Αυτό που βλέπετε κάθε μήνα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να το κάνουν ολοι. Βλεπεις που πατάς, τι πρέπει να αλλάξεις, κάνει την διαφορά. Τα λέμε πλέον Σάββατο, καλό μήνα σε όλους!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras