2652

Billaras

Ενα σημείο από την Αυστρία!

Γράφωντας το τρίτο και τελευταίο κείμενο για το blogger of the week, θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη που έδωσε και εμένα την ευκαιρία να γράψω και να μοιραστώ κάποιες σκέψεις μου με τους πιστούς φίλους του Betsellers,οπως επίσης και να γίνω κοινωνός των σκέψεων ορισμένων φίλων. Το σημαντικό για μένα όμως,ήταν να καταλάβω και να αποκτήσω την αίσθηση, το πόσο υπεύθυνος,και πόσο συνεπής, πόσο τίμιος και πόσο ειλικρινής είναι κάποιος σαν τον Βασίλη,που έχει την στήλη του σε εφημερίδα, το site και το ραδιόφωνο και κάποιες χιλιάδες μάτια και αυτιά να τον διαβάζουνε και να τον ακούνε,πόσο μεγάλο άγχος μπορεί να έχει δίνοντας ένα προγνωστικό, γνωρίζοντας πως τον ακολουθούνε χιλιάδες άνθρωποι,και στοιχηματίζουνε έστω και ένα ευρώ με την ελπίδα πως πέρα απο την αδρεναλίνη, θα <<βγαλουνε τα τσιγαρα της ημερας>>όπως συχνα λέει ο ίδιος.

Ο Βασίλης έχει έναν μοναδικό τρόπο να σε πείθει με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπει,και αυτή η αυτοπεποίθηση πηγάζει μέσα απο πολλές-πολλές ώρες μελέτης και σερφαρίσματος στο διαδύκτιο,μεγάλης γνώσης,σωστής αξιολόγησης και ορθής κρίσης, έστω και αν στο τέλος της ημέρας.τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλαμε.Ενα ειναι σιγουρο.Μετά από κάποια <<χασούρα>>ξέρουμε, οτι οι μονάδες μας παίχτηκαν ορθολογιστικά.

Για Σαββατοκύριακο από όλη την Αγγλία δεν βρήκα κάτι άξιο αναφοράς.Ολες οι αποδόσεις είνα σωστές με σωστά φαβορί,και δίκαια αουτσάιντερ.Οπως και απο Γερμανία,Ισπανία,Ιταλία. Απο Αυστρία έχω διαλέξει το διπλό της Austria Wien στο τοπικό ντέρμι με την Rapid. Στο Allianz Stadion οι πράσινοι έχουν μόνο έξι νικες απο τα δεκατέσσερα παιχνίδια που έχουνε δώσει.

Σε ολη τη σεζόν φέτος είνα απογοητευτικοί.και μετά την ήττα απο την SV Ried με 3-0, και ένατο παιχνίδι χωρίς νίκη, ο προπονητής Damir Canadi είνα παρελθόν και τις τύχες της ομάδας ανέλαβε ο Goran Djuricin παλαιός παίχτης και των δύο αυριανών αντιπάλων, μαζί με τον Martin Bernhard που ήταν βοηθός του Canadi.Ενα δίδυμο όμως, χωρίς πολλές παραστάσεις, ενώ στον τελευταίο αγώνα νίκησαν την Altach στην έδρα τους με 3-0.

Η φιλοξενούμενη Austria είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει οκτώ νίκες μακριά από το σπίτι της και μέσα στο 2017 έχει χάσει εκτός, μόνο από την βέβαια για φέτος πρωταθλήτρια Salzburg. Αξίζει το 3,7 στο διπλό.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras