2632

Billaras

Ενα τελευταίο μπετ!

Με ολα μου τα οπλα και εξαρτηματα (κρανος,εξαρτηση,γεμιστηρα,αρβύλες) μες στο  γραφειο του ΑΥΔΜ (πλακιτσα να κανω αφου ανοιγουνε και oi μερες ειναι γεματες ηλιοφανεια). Το συγκεκριμενο γραφειο δεν ειναι ακριβώς γραφειο αλλα …το καφενειο “Ο Γιαννης” ,εδρευει στην πολη της Κοζανης ,που οταν βρισκομαι εκει νιωθω παντα ευχαριστα και φιλοξενα αφου κανει ο ανθρωπος τα παντα για μενα να ειμαι σαν σε γραφειο (σαν στο σπιτι μου).

Ιντερνετ ,γιγαντοοθονες για να βλεπω καλυτερα τα ματς και απο κοντα και φυσικα η ελληνικη φραπεδια η μεσημεριατικη. Φετος προσπαθησα να κανω οτι ειναι δυνατον για την αποστολη που ειχα να φερω εις περας.Μια σεζον που ηταν λιγακι δυσκολη,αφου πηρα την αποφαση να γραψω για πρωτη φορα στο φορουμ στο στοιχημα, για τον νταλκα που ολοι μας αγαπαμε.

Δεν μπορω να πω πως ηταν ευκολο για μενα με την οικογενεια  στο ποδι  την δουλεια (αρχισα καθηκοντα σπορ μανατζερ)και ενα σκυλακι που ηρθε στην ζωη μας στα μεσα της χρονιας να χρειαζεται και αυτο την φροντιδα  μας,οχι μια οχι δυο αλλα τρεις φορες την μερα βολτα . Η Σινα μου,το ονομα της βγαινει απο την κανελα (Sinamon στα αγγλικα) ,καθως ειναι το χρωμα της καφε, (την επελεξα καφε για να με θυμιζει το χρωμα του Λουμιδη).

Στα μεσα της σεζον με τρομαξε αφου ειχε καταπιει μια χουφτα γοπες απο τσιγαρα που πεταν οι τυχαρπαστοι.Παντου υπαρχουν τυχαρπαστοι μην ακουτε Ελβετια και νομίζετε ότι ολα εδω ειναι καθαρα! Χαρηκα που βρηκα και εβρισκα χρονο  και φυσικα μ αρεσε η ιδεα οτι θα βοηθουσα, θα προσφερα στο δυσκολο πρωταθλημα οπως ειναι αυτο της Ελβετιας για τις δυο κατηγοριες αποκλειστικα για εμας εδω στο Betsellers και θελω να  πιστευω οτι τα καταφερα ,πιστευω πως η αποστολη μου βγηκε εις περας ,γιατι παντα οτι κανω το κανω με την καρδια μου.

Δεν τα πηγα και ασχημα, μια σεζον θετικη με κερδος ,αυτο δειχνει η καβα μου,οχι πολυ αλλα μια μετρια στοιχηματικη χρονια για μενα σε σχεση με τις προηγουμενες,με το ιδιο τροπο σχεδον θα επιδιωξω φυσικα και την επομενη σεζον να κοιταξω πρωτα να μην χασω και επειτα να βγω στο κερδος. Κοιτωντας πρωτα το πατωμα και μετα το ταβανι. θα σας εκπληξω ευχαριστα .

. θα αλλαξω λιγακι τον τροπο του παιχνιδιου μου σε μονα αποδεκτα και σε δυαδες  μοναχα  δινοντας το στιγμα μου απο το σημερινο μπετ… Θα κοψω οριστικα τις τριαδες του τυπου οβερ-αντερ και  οτιδηποτε αλλο δεν θα σπαταλώ μοναδες(χρηματα) ασκοπα και δεν θα αφησω τιποτα να πεσει κατω. Θα μου πειτε ποσες φορες το εχουμε πει αυτο και ξεφευγουμε απο τον κανονα παρασυρομενοι,εδω ειναι το κουμπακι, θελει γερο στομαχι και γαιδουρινη υπομονη ,αυτα με διδαξε το Betsellers .

Θα πονταρω σημερα σε ενα μονο αποδεκτο και ενα αυριανο καπως γενnαια  αφου μ' αρεσανε και τα δυο  και το πρωταθλημα σιγα σιγα ολοκληρωνεται ,εμειναν τρεις αγωνιστικες πριν απο το τελος σε Super League  και  Chellience league αντιστοιχα . Στης  δυο τελευταιες αγωνιστικες δεν βλεπω να πονταρω κατι  καθως δεν υπαρχουν ευκαιριες οπως το βλεπω στα ματια μου , μια σεζον ακομη εφτασε στο τελος της οποτε να ευχηθω να ξεκουραστουμε ,να γεμισουμε τις μπαταριες μας να εχουμε ενα καλο καλοκαιρι (εφτασε σιγα σιγα) να κανουμε ισολογισμους αλλα και τους υπολογισμους , κερδισμενους να γινουν ακομη καλυτεροι και στους χαμενους να ψαξουν να δουν τι φταιει για να ειναι ετοιμοι του χρονου απο την νεα σεζον πιο δυνατοι απο τα λαθη τους και τις οποιες καταχρησεις στις μοναδες τους.

Βεβαια πολλες φορες και η υπερβολικη ατυχια μπορει να σε γονατισει, ειναι μερος του παιχνιδιου πραγμα αδυνατον να την αποφυγεις σε μια φουλ σεζον και βεβαια πολυ σοβαρο για να εχεις τον παραγοντα τυχη μαζι σου που για μενα ειναι  περιπου το 30 % και τον παραγοντα  τις μελετης οπωσδηποτε οσο πιο εμπλουτισμενες πληροφοριες ,γνωσεις πριν πονταρεις οριστικα το σημειο να ειναι στο 70 %  μελετη-γνωση-καπου εκει θα το εδινα .

Ειμαι πολυ χαρουμενος  απο εδω μεσα εκανα φιλους και στο οτι καθε μερα που περναει μαθαινω και βγαινω ολο και πιο σοφος,ολο και πιο εμπειρος και χορτατος απο μια σεζον απο ποδοσφαιρο,αληθινο ποδοσφαιρο,οχι αυτο που εχουμε στην Ελλαδα, εκει θελουμε πολυ δουλεια αλλα οφείλω να ειμαι αισιοδοξος. Δεν γινεται να εχουμε μονο την φορμα και να μην σε θελει , οπως και αναποδα να εχεις λιγη τυχη και να μην ξερεις τι πονταρεις ,απλα να παιζεις για να παιζεις.

Στα παιχνιδια τωρα  εχω επιλεξει δυο διπλα απο την μεγαλη κατηγορια ,ενα σημερινο και ενα της Κυριακης,παιζουν οι καλυτερες αμαδες  σε φορμα αυτην την εποχη και οι αποδόσεις προκαλουν… Απο την Ζυριχη για ενα καλυτερο μελλον, πολλα φιλια μου και να ευχαριστησω ολα τα παιδια εδω μεσα που με ανεχτηκαν και να πω ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Μακη-Μπιλ για την φιλοξενια στο  ζεστο και ευχαριστο περιβαλλον… Σας αγαπω ,να ειστε παντα καλα.

Σας εχω στην καρδια μου. Tο ποντάρισμα μου Μονα αποδεκτα Σαββατο 18:45 FC Lausanne- FC Thun 2 (3,00) Κυριακη 14:45 FC Sion- FC Luzern 2 (4,20) Απο  155 μοναδες στην Τουν και απο 130 μοναδες στην Λουκερνη Αρχική Κάβα : 6000 μονάδες Επιστροφές από προηγούμενο ποντάρισμα : 0 μονάδες Παλιο Υπόλοιπο 6505 μονάδες Ανοιχτα μπετ 285 μοναδες Νεο Υπόλοιπο Καβας 6220 μοναδες

Παλαιότερα άρθρα του Billaras