2470

Billaras

Ενα…τσικ ρε γαμώτο!

Καλή βραδιά. Αυτό ήταν χθες. Μιά καλή βραδιά. Η οποία ήθελε…ένα τσικ, να γίνει εξαιρετική. Καμάρωνα χθες βράδυ, αυτή είναι η αλήθεια. Κυρίως γιά την Τότεναμ. Με…πέρασαν τρελλό μερικοί, ελάχιστοι το ρίσκαραν, ενώ πουθενά δεν προτάθηκε (ενώ αντίθετα, προτάθηκε η Ρεάλ ως…μπετό). Πάντα γράφω γιά τις μικρές λεπτομέρειες. Πριν 16 βράδια, ένα γκολ στο 94' της Σριούσμπερι είχε έρθει να προστεθεί τότε σαν κερασάκι.

Χθες η Ολνταμ είχε δοκάρι στο 94'. Τι να κανουμε; Ενα…τσικ ήταν, γκολ τότε, δοκάρι χθες. Οπως ένα τσικ ήταν και το απίστευτο που έπιασε ο Νάβας στο πλασέ του Κέιν (φωτό). Ισα ισα την ακούμπησε, το έβγαλε κόρνερ. Αλλά γενικά, νομίζω χθες πολλοί πείστηκαν γιά την Τότεναμ. Επεσα έξω μαρς στην Πόρτο, αλλά αν σε πέντε ματς με μέσο όρο 4.6 σφυρίζουν λήξη οι διαιτητές και έχει χάσει μονάχα η μιά (και με καλές εμφανίσεις, αυτό μετράει), δεν έχεις χάσει σεντς (πήρα και μιά πίτσα κέρδος) και…αναθεματίζεις που μπορούσε να γίνει πάρτι, μόνο καλό είναι.

Να το πω λίγο διαφορετικά; Αυτό είναι στοίχημα. Κανονικό στοίχημα. Κι όσοι το κατάλαβαν… Πάμε τώρα παρακάτω. Σήμερα delete. Οριακά έγινε delete, αναφέρομαι στην Σπόρτινγκ (τα άλλα δεν με απασχόλησαν). Θα το αφήσω και θα πάω στο αύριο. Οπου έχω τρεις επιλογές. Ολες… ψηλά. ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (4.75): Ο Αστέρας μας πλήρωσε ήδη την περασμένη αγωνιστική.

Ας το ξανακάνει, όπως το έκανε η Μπεσίκτας (αλήθεια, θα…επιμείνουν πολύ οι μπουκ ακόμα με την Μπέσι ως μεγάλο αουτσάιντερ; Ας…το κάνουν, χαρά μας!). Φυσικά ο Αστέρας δεν είναι στα κυβικά της τουρκάλας, αλλά από την άλλη, αυτή η Αρσεναλ εμένα δεν με τρομάζει. Ειδικά έχοντας έξω Κοσιελνι-Μουστάφι (ο γάλλος είναι μακράν ο στυλοβάτης πίσω, όποτε λείπει μπάζουν οι λονδρέζοι).

Θυμίζω ότι μόλις το Σάββατο η Αρσεναλ σκόραρε πρώτη φορά εκτός έδρας φέτος! Καυτή έδρα, δεν ξέρω τι άλλο rotation θα κάνει ο Βενγκέρ, αλλά η Αρσεναλ καλά δεν είναι (περισσοτερο ξενέρωμα διακρίνω, παρά ντεφορμάρισμα). Μόνο να μην παρασυρθεί ο Αστέρας, αυτό ζητάω. Να πάει σε αργό τέμπο και να περιμένει. Η απόδοση δεν έπρεπε να είναι άνω του 4.

00, αξία έχουμε, παίζουμε. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ- ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 1 (5.00): Αυτό το σκέφτηκα περισσότερο από όλα. Εχω εικόνα της αυστριακής, όχι της τουρκάλας. Φετινή εννοώ. Γιατί κατά τα άλλα ξέρω τι έδρα είναι το Ικόνιο. Καμιά…σχέση με της Γκιμαράες εκει που η Σάλτσμπουργκ έφερε ισοπαλία. Το ποντάρισμά μου στηρίζεται σε γενικότερη θεώρηση. Πιστεύω ότι καμιά αυστριακή ομάδα δεν σηκώνει τόοοοοσο φαβοριτισμό.

Ειδικά εκτός έδρας. Δεν είναι στο top-5 πρωταθλημάτων η Αυστρία, δεν ήταν ποτέ. Διπλό του 1.75 δεν μπορεί να σταθεί, no way. Και θα τα πάρω τα ρισκα μου. ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ – ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ 2 (6.00): Μισό λεπτό να το καταλάβω. Η Χοφενχάιμ είναι μιά εντελώς άπειρη ομάδα, χάνει απο Μπράγκα, χάνει από Λουντογκόρετς (σιγά τα…θηρία), τρώει αβέρτα ανατροπές στη Γερμανία (και από Αουγκσμπουργκ 2-2 και απο Φράιμπουργκ 2-3), μοιάζει να μην ασχολείται με το Europa (ακόμα δεν έχω καταλάβει το rotation που έγινε προ διακοπής στο ματς στη Βουλγαρία) και τέλος δεν αποκλείω αύριο το γήπεδο να έχει περισσότερους τούρκους παρά γερμανούς! Και μετά κοιτάω τις αποδόσεις.

Στο 1.60 με 6.00; Are you kidding me; Το ρόστερ της τουρκάλας το έχετε δει; Δεύτερη είναι στην χώρα της. Γενικώς -και δεν έχω εξηγηση- οι μπουκ μου μοιάζουν λίγο… κολλημένοι όχι με ομάδες αλλά με …χώρες! Τουρκάλα; Αουτσάιντερ. Γερμανίδα; Φαβορί. Το είδαμε με την Μπεσίκτας απανωτά, το βλέπουμε και τώρα, να το πω αλλιώς; Αν βάλω στο ζύγι Κόνια-Σάλτσμπουργκ και Χοφεχνάιμ-Μπασακσεχίρ, βλέπω τρελλό “πατρονάρισμα” σε ότι ομιλεί γερμανικά και πλήρη απαξίωση σε ότι ομιλεί τουρκικά! Ας έρθει 5-0 αύριο.

Μάντης δεν είμαι και στη μπάλα όλα γίνονται. Ξέρω ότι το 6.00 είναι εξωπραγματικό. Δεν θα το έδινα ούτε 4.00 αυτό το διπλό. Αυτά τα τρία γιά αύριο. Ολα πολύ ψηλά, στο…5,25 ο μέσος όρος, τον ανέβασα κι άλλο. Και επειδή είναι λιγότερα, ένα αρκεί γιά να υπάρξει και κέρδος πλέον, όχι απλά να πατσίσω. Σαφώς και δύσκολα, σαφώς και λάθη των μπουκ όμως! Απόψε και αύριο -όπως και χθες- θα τα πουμε βραδάκι στο chat.

Νέα στήλη Σάββατο. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: -16.6 μονάδες. Επιστροφές από 17/10: 6.75 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -9.85 μονάδες. Ποντάρισμα 19/10: Κόνιασπορ-Σάλτσμπουργκ 1 (5.00), 1 μονάδα. Χοφενχάιμ-Μπασάκσεχίρ 2 (6.00), 1 μονάδα. Ερ.Αστέρας-Αρσεναλ 1 (4.75), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -12.85 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras