75

Billaras

Ενα trixie είναι αρκετό!

Πως στο καλό καταφέρνω να αναστήσω κάποια πεθαμένη δεν το έχω καταλάβει (γέλια). Χθες ήταν η Λωζάνη Ούσι. Μιλάμε για ομάδα που εντός είχε 2-6-9 σε 17 ματς και γκολ 16-35 δηλαδή ούτε ένα κατά μέσο όρο ανά ματς. Τρία γκολ σε όλο το 2024 είχε βάλει μια φορά και ήταν και εκτός. Ε, έβαλε χθες και κέρδισε. Στο κεφαλάκι μου! Να μην ξανακερδίσει ως το φινάλε δίνει 1,02 να ξέρετε.

Anyway, κρίμα που πήγε στράφι το τίμιο ασάκι της Αντερλεχτ, ενώ συνολικά απο χθες το παράπονό μου ήταν η Ντόρτμουντ. Δεν κατέβηκε καν να παίξει, τσάμπα την εμπιστευθήκαμε. Δεν είναι ότι εχασε, είναι ότι δεν ασχολήθηκε καν με το ματς, είχε μείνει στο σεντόνι.

Οπως και να’χει, θέλω πολύ σήμερα να κερδίσει η Σασουόλο που περιμένω, όχι απλά για να κερδίσω (να βγω και απο πάνω), αλλά για να μην πάει χαμένο το χιναράκι που “ανακάλυψα” χθες και ήρθε σβηστό στη Γκλάντμπαχ.

Στο σήμερα λοιπόν, εννοείται ότι δεν ξαναπαίζω τη Σασουόλο αφού μου δίνει πλούσια δυάδα απο το trixie. Οποιος δεν την πόνταρε χθες, ας το κάνει. Τι άλλο έχω;

Με προβλημάτισε πολύ η Βερόνα. Πρόσφατα την ποντάραμε και μας πλήρωσε. Θα σωθεί. Ομως σήμερα είναι για άσο ή για Χ; Εκει που είναι, και έχοντας ματς με την πεσμένη Σαλερνιτάνα κι έχοντας και ακόμα τρεις ομάδες ανάμεσα σε αυτήν και στη ζώνη, το Χ δεν την χαλάει.

Και προσέξτε, την άλλη εβδομάδα εχει και Ουντινέζε-Εμπολι και Σασουόλο-Κάλιαρι! Που σημαίνει ότι σκοτώνονται οι απο κάτω μεταξύ τους. Την Παρασκευή έκανα λόγο για άσο στο ράδιο. Η τελευταία μελέτη αλλα και η αγορά μου δίχνουν Χ (έπεσε στο 2,90). Υπάρχουν άκρες βέβαια, ο Τζούριτς της Τορίνο ήταν στον πάγκο της Βερόνα, σταυρώνω τα δάχτυλα και λέω Χ (ίσως και 0-0).

Μετά “ανακάλυψα ακόμα ενα Χ, πάλι γερμανικό. Χθες έγινε κόλαση στην Κολωνία, εκεί παίχθηκαν πολλά. Σήμερα έχουμε ένα Μπόχουμ-Λεβερκούζεν. Τα δεδομένα της Λεβερκούζεν γνωστά. Θέλει το αήττητο αλλά πέραν αυτού τιποτα. Θα κάνει και ροτεισον. Η Μπόχουμ εντός είναι καλή, έχει μακράν τα περισσότερα Χ (8), έχει 5-8-3. Και ξέρει ότι με πόντο σώθηκε οριστικά.

Θα πάει 34 ενω η Ουνιόν που είναι σε θέση μπαράζ θα έχει 30. Πολύ ψηλά στο 4,33 το χινάρι.

Ζύγισα πολύ την Στούρμ (με διπλο παίρνεί τίτλο), αλλά το άφησα. Καλή η Λασκ και έχει και κίνητρο. Προτιμώ απο “μικρά” τον άσο της Κόνιασπορ στο 2,25 με την Σαμσουνσπορ που και άνετη είναι και παντελώς απαράδεκτη εκτός έδρας είναι (1-5-11, η χειρότερη όλων σε όλη την κατηγορία).

Αυτά ειναι όλα, προφανώς λίγα. Θα κάνω ένα μικρό τρικ στο τούρκικό, θα παίξω 1+under 4 γκολ για να πάω στο 2,75 (στο bet builder για να έχω τυχόν πρώιμη). Και μαζί με τα χινάρια σε Μπόχουμ και Βερόνα θα κάνω ένα trixie. Περιμένω απο χθες και την Σασουόλο και έκλεισα. Νέα στήλη την Τρίτη, αύριο νέο vidcast, αργότερα και στο chat (απολογούμαι για την χθεσινή απουσία).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras