496

Billaras

Ενα trixie και ο…Κομπανί!

Oταν μπήκε αυτη η υπερ-γκολάρα του Πέδρο Γκονσάλβες πανηγύρισα έξαλλα (γέλια). Ενα σουτ από τη σέντρα σε πληρώνει μετά από καιρό. Να μην το χαρώ; Βασικά το περίμενα ότι θα πληρωθω αυτή τη δυάδα γιατί α)είχε βάλει το 7-1 η Σαχτάρ λίγο πριν το φινάλε και β)η Σπόρτινγκ έπαιζε μπαλάρα και θα έπρεπε να γίνουν απίστευτα για να μην σκοράρει.

Γενικώς μου έβγαλε τα μάτια η ομάδα του Αμορίμ, εξαιρετικη.

Ετσι γιά να το διασκεδασουμε λίγο, σκέφτεστε να μην είχε σκοράρει η Σαχτάρ; Να έχω παίξει -σε δύο ματς που βλέπω να μπαίνουν γκολ- Σίτι g/g και Φέγενορντ g/g και να ερχόντουσαν…Τρίτη-Πέμπτη 7-0 και τα δύο; Θα είχα βγάλει τα ξυράφια, τι να λέμε! Τουλάχιστον τώρα πηρα κάτιτις πίσω με αυτό το μικρούλι ταμειάκι.

Περισσότερο ηθικό πήρα, παρά λεφτά (γέλια).

Αυτά με όσα έγιναν, είπαμε πολλά και στη χθεσινή εκπομπή, χαίρομαι κυρίως γιά την Νάπολι και την κλήρωση που είχε, έκανε “κρα” το λάθος των μπουκ στα μακροχρόνια του Champions League και κάποιοι πόνταραν.

Πάμε πλέον στα φρέσκα, μόνο στα σημερινά. Είναι μέτριο το κουπόνι. Μετριότατο θα έλεγα.

Μετά έχουμε διακοπή, μεσοβδόμαδα έχει…έξι εγγλέζικα εξ’αναβολής και τίποτα άλλο. Γιά μένα προσωπικά, ίσως (μην το πω με βεβαιότητα) γιά καλό έρχεται αυτή η αναβολή. Θα μπούμε μετά Απρίλιο, τελική ευθεία. Τέλος πάντων, για σήμερα ελάχιστα έχω ξεχωρίσει.

Αρχικά, ακόμα σκέφτομαι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να παίξω Μπέρνλι.

Χαλαρά μπορεί να φάει και τρίμπαλο, από…εφτάρα έρχονται οι άλλοι. Αλλά είναι FA CUP, είναι η καλύτερη ομάδα της Championship μακράν, δεν έχει άγχος και έχει Κομπανί στον πάγκο. Θα επιστρέψει σήμερα στο Etihad ως αντίπαλος ενας παίκτης-σημαία, ο πιό νέος θρύλος της Σίτι. Παίκτης της από το 2008 ως το 2019, έφτασε 11 χρόνια εκεί, αρχηγός από το 2011-12 που ήρθε και το πρώτο πρωτάθλημα της μετά από 44 χρόνια, λατρεμένος, 11 τίτλοι, 350+ συμμετοχές και φυσικά στις “διαταγές” του Γουαρδιόλα από το 2016.

Οταν τελείωσε, πήγε Αντερλεχτ και τώρα στη Μπέρνλι για το “αγροτικό” του, θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα είναι ξανα στον πάγκο της Σίτι. Στη Μπέρνλι τα πάει εκπληκτικά, όχι γιατί είναι πρώτη με διαφορά και θα την επαναφέρει στην Premier σε δύο μήνες, αλλά γιατί παράλληλα την μεταμόρφωσε, την έχτισε με τις αρχές του…Γουαρδιόλα. Βαζω φωτό το άγαλμά του, έχει μπει εκεί εδω και λίγο καιρό, έξω από το Etihad.

Το διπλό ήταν 17, πήγε στο 13,00! Ψηλό το g/g (2,20) γιατί ένα γκολ το έχει η Μπέρνλί, ψηλό και το Χ-2, αλλά ίσως είναι καλό αυτό το combo ασιατικού Μπέρνλι +2 με g/g που δίνει 4,15. Δηλαδη και με ήττα της 2-1 (ή 3-2) εμείς κερδίζουμε.

Μετα, στην Αγγλία πάντα, έχει…κατιμάδες. Στην Premier το ερώτημα είναι ένα: Από ολες αυτές που βολοδέρνουν χαμηλά, ποιές μπορούν σήμερα να κάνουν κάτι καλό; Μπόρνεμουθ-Λέστερ-Εβερτον-Λιντς-Σαουθάμπτον.

Στα μάτια μου, ας έρχεται από σερί ήττων και ας είναι καλά η Μπρέντφορντ, είναι η Λέστερ αυτή που μπορεί. Η Εβερτον βρίσκει στο ανέβασμα την Τσέλσι, η Σαουθάμπτον δεν βλέπετε (ειδικά αμυντικά), η Λιντς ίσως πάει ως τον πόντο, μετά την Λέστερ λοξοκοίταξα και την Μπόρνεμουθ. Η Λέστερ όμως είναι η πρώτη απ΄τις πέντε στην προτίμησή μου.

Και από όλες τις “μικρές”, μόνο Τζίλιγχαμ στο 3,50 μου κάνει, κάκιστο το πρόγραμμα. Τα ίδια λέει περίπου και ο Μάκης, αυτά είπαμε και χθες, δεν μπορεί να βλέπουμε τόσο στραβά!

Εκτός Αγγλίας; Χιρόνα (και για παιχνίδι με γκολ αυτό)-Σαλκε-Χέρτα-σήμερα είδα και λίγο Οστάνδη, ενω άφησα στην άκρη το “πονηρό” της Κρεμονέζε. Ως χθες είχα στην διαλογή Κρεμονέζε και όχι Οστάνδη.

Τώρα τα έχω αναποδα. Το θέμα είναι ότι κανένα δεν είναι “ουάου”. Μέτρια σημεία όλα.

Θα πάω νορμαλ. Ενα trixie “μικτό”, με Λέστερ-Τζίλιγχαμ-Χέρτα (καταληγω σε αυτό γιατί δεν δέχομαι φαβορί την τραγική Χοφενχάιμ που έχει να κερδίσει εντός από τον….Σεπτέμβριο του 2022). Είμαι με 3,80-3,50-3,75 και σε όλα έχω πρώιμη. Και θα παίξω και το combo της Μπέρνλι σε μονό, Mπέρνλι+2 γκολ μαζί με g/g.

Αυτό στο 4,15. Και έκλεισα. Αύριο update ή και νέα στήλη, τα λέμε φυσικά αργότερα στο chat.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras