3953

Billaras

Ενδιαφέρον εκτός Αγγλίας!

Δεν θα…ανακαλύψω την Αμερική σήμερα. Ούτε με αυτά που θα γράψω γιά όσα έγιναν, ούτε γιά όσα (περιμένω να) γίνουν. Γιά όσα έγιναν, αυτό που θα πω είναι ένα: Μπάλα. Σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Από τα ματς που έπαιξα, δεν είδα την Λιντς. Κι εδω ναι, μπορεί να ήταν λάθος επιλογή. Αλλά όποιος είδε τη Λίβερπουλ, την Λυών, την Ρεν (και την Ιντερ που κέρδισε), να μου πει αν ήταν καλύτεροι οι αντίπαλοι.

Μιά τελική η Γιουνάιτεντ, γκολ. Δύο κόντρες η Αζαξιό, δύο γκολ. Τέλος. Αν ψάξετε άλλη φάση, δεν θα βρείτε. Οχι ότι η Λυών ήταν καλή. Οχι, προς Θεού. Αλλά εκατοντάδες φορές-με τέτοια αντίπαλο- και με μέτρια εμφάνιση κερδίζεις. Σκεφτείτε κάτι: Κάποιος να έχει παίξει πχ παρολί με Γιούβε-Ρεάλ-Βαλένθια μεσοβδόμαδα. Πληρώθηκε; Ναι. Αξιζε; Μην τρελλαθούμε… Τραγική Βαλένθια, με…12 παίκτες η Ρεάλ και η Γιούβε (τα .

.κοράκια που έκαναν αίσχη). Θεωρώ λοιπόν ότι τουλάχιστον ένα σημείο άξιζε να το πάρω από τα τρία αυτά. Μην πω παραπάνω. Δεν ήρθαν, πάω παρακάτω, με ξενίζει το ασανσέρ των περισσότερων ομάδων, αλλά δεν μπορώ να κάνω και κάτι γι αυτό. Επρεπε να είναι πιό στρωμένες πλέον τέτοια εποχή. Και οι σοβαρές μετριούνται οριακά στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Είδατε πχ την Νάπολι. Σκίζει την Ντόρτμουντ, σκίζει την Μίλαν, μπλούμ με Σασουόλο (που'χε φάει επτά από την Ιντερ)! Είπαμε, ποδόσφαιρο… Στα φρέσκα τώρα. Δεν μου αρέσει σήμερα το μενού. Η Αγγλία ειδικά, δεν με προκαλεί να παίξω. Ελάχιστα πράγματα. Κακά σταυρώματα. Εχει μεν ωραία ντέρμπι, θα τα απολαύσω κι εγώ, αλλά να πάω να χωθώ σε αυτά; Βγαίνει άκρη στο Τότεναμ-Τσέλσι; Ή στο Νότιγχαμ-Ντέρμπι; Οχι.

Γιά να μην το παιδεύω: Over σε Σουόνσι, Κρου. Μικρός άσος σε Μπέρνλι και διπλά μεγάλα από Ντόνκαστερ, Γκέιτσχεντ, Σκάνθορπ, Μπέρι και Γουίμπλεντον. Σε αυτά κατέληξα, χωρίς να με τρελλαίνει…κα-νέ-να!! Ετοιμος ήμουν να αφήσω όοοολη την αγωνιστική να περάσει ντούκου! Κι αυτό τα λέει όλα. Εντελώς από έμπνευση, γιά έχω κάτι στις 5 να το βλέπω (κλασικό…αρρωστάκι ο Billaras με το νησί), θα παίξω ένα trixie χαλαρότατο.

Με Σκάνθορπ (2.75), Μπέρι (2.80), Γκέιτσχεντ (5.25). Αυτά τα τρία κρατάω από τα πέντε, λίγα παραπάνω στην δυάδα που πληρώνει λιγότερα και καθάρισα. Οποιος δεν έχει εξοικίωση με το νησί, ας μην παίξει και τίποτα!!!! Εκτός νησιού; Μαρσέιγ τώρα, σε μιά ώρα. Οκ, έχει Ευρώπη μεσοβδόμαδα, δεν έχει Ζινιάκ, αλλά είναι σε γενικά καλή φόρμα και η Λοριάν δεν έχει Αλαντίερ-Τραορέ.

Εδώ και καιρό. Αυτοί οι δύο είναι πυλώνες. Και δεν θα το έπαιζα αν δεν έβλεπα 2.88. Μεγάλο. Πολύ μεγάλο, το είχα γιά ταβάνι 2.60 εγώ στην εκτίμησή μου. Μετά Χέρτα στο 2.05. Εννιά βασικοί ξεκουράστηκαν, καλή εντός, η Μάιντζ είναι σε…τρελλή κατηφόρα. Μετά, το g/g που είναι στο 1.80 στο Λυών-Λιλ. Δηλαδή αν με αυτόν τον Κονέ πίσω η Λυών δεν φάει γκολ, τι να πω; Αλογο τον έκαναν κάτι παιδάκια της Αζαξιό.

Ε, ένα μπροστά το έχει, καλό το g/g στο ντέρμπι. Αυτά αξιοποιούνται με ένα αγγλικό over, της Σουόνσι. Δηλαδή, η τριάδα Χέρτα 1-Σουόνσι over-Λυών g/g δεν είναι κακή και πληρώνει σωστά. Το τέταρτό μου παρολί γιά τον Σεπτέμβρη. Και μετά; Ρίσκο. Και Μπρέντα στο 5.20 και Ριζεσπόρ στο 8.00 και Αμβούργο στο 4.35 και φυσικά Ατλέτικο στο 5.00. Η Μπρέντα “στρίβει” (και η Τσβόλα φυσιολογικά κατηφορίζει), η Ρίζε είναι μιά χαρά και η Γαλατά…δύο τρομάρες και άνω κάτω με την ξαφνική απόλυση Τερίμ, το Αμβούργο έχει Μαρβάικ στον πάγκο να ντεμπουτάρει (σκέφτομαι ότι.

.θέλω και λίγη ρεβάνς εδώ, από πέρυσι που μας τα έκανε ρόιδο ο Γίρατσεκ ο τσέχος με την αποβολή την ηλίθια, το είχα παίξει ξανά), και γιά το Ρεάλ-Ατλέτικο δεν χρειάζεται να πω λέξη. Μιά από τις 3-4 σοβαρές της Ευρώπης η Ατλέτικο, πρόκληση το διπλό, ας έρθει και 3-0, δεν θα μετανοιώσω γι αυτό. Η παράδοση ….τρομακτική, αλλά εδώ…έχω έφεση (γέλια).

Προ μιάς εβδομάδας έσπασα το Μίλαν-Νάπολι. Πέρυσι το Γιούβε-Ιντερ. Και το Μάντσεστερ-Τότεναμ. Δεν με επηρεάζει αυτό. Κανά κοράκι μην αρχίσει τα…φρου και φρού μονάχα… Τέσσερα μεγάλα. Αν βάλω και την Μαρσέιγ, πέντε. Εχοντας ήδη ένα εγγλέζικο trixie και ένα παρολί, αυτά πως να τα παίξω; Ολα; Χμ… Τσιγάρο εδώ. Παύση και σκέψη. Λέω να κάνω το εξής: Να αφήσω την Ρίζεσπορ εντελώς.

Δεν έχω και εικόνα της. Και μετά, σε μονό την Ατλέτικο και σε ένα ακόμα trixie τις άλλες τρεις. Ρίσκο. Κανονικά θέλουν ΜΟΝΑ. Εγώ σήμερα θέλω αδρεναλίνη το βράδυ. Ο καθένας ας αποφασίσει, εγώ δίνω το έρεισμα. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 8.460 μονάδες. Ποντάρισμα 28/9: Παρολί: Χέρτα 1-Σουόνσι over-Λυών g/g (6.45) με 90 μονάδες. Τrixie:Σκάνθορπ 2 (2.

75)- Μπέρι 2 (2.80)- Γκέιτσχεντ 2 (5.25) με 60 μονάδες στην δυάδα Σκάνθορπ-Μπέρι, με 30 στις άλλες δύο και 10 στην τριάδα. Ολο μαζί 130 μονάδες. Trixie: Μαρσέιγ 2 (2.88)-Mπρέντα 2 (5.20)-Αμβούργο 2 (4.35) με 40 μονάδες κάθε τριάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 140 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ατλέτικο Μαδρίτης 2 (5.00) με 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 460 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 8.000 μονάδες.

Bet of the day: – Αυτά είναι. Εφόσον η μέρα δεν μου “μιλάει”, δεν έχω bet of the day. Από εκεί και πέρα, προφανές είναι ότι οπουδήποτε ευστοχήσω, δεν χάνω. Το μονό; Το παρολί; Μιά δυάδα σε κάποιο trixie; Θα βγω κι απο πάνω. Γιά να δούμε. Εύχομαι να είναι…στρωτές οι ομάδες σήμερα. Οχι άλλα ασανσέρ (γέλια). Τα λέμε κατά τις 8 στο chat και αύριο νέα στήλη κατά τη 1.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras