2708

Billaras

Εξι από τα δεκαεπτά!

Νομίζω ότι τις μέρες που πέρασαν όλοι κατάλαβαν ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ο πλέον απρόβλεπτος και ασταθής. Και εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ας πούμε, την Τρίτη όλοι είδαν την Μονακό. Τρία έβαλε. Κι έχασε. Εκείνο το χαμένο πέναλτι τα άλλαξε όλα, με 1-3 στο 48' δεν νομίζω να βλέπαμε ανατροπή. Δύο μέρες μετά σκάει η ρουκέτα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Απόλυση Ρανιέρι! Τέζα όλοι. Οπως πέσαμε τέζα πέρυσι με το πρωτάθλημα, έτσι πέσαμε και τώρα. Ο προπονητής της χρονιάς στον κόσμο, ο πρωταθλητής, απολύθηκε 9 μηνάκια μετά το θαύμα. Κανονικό θαύμα! Τον έφαγαν αυτοί που κατέκτησε μαζί τους το Εβερεστ. Και γιά να το πάω παραπέρα, ο Μαντσινι πήρε τίτλο με Σίτι και την επόμενη σαιζόν απολύθηκε.

Ο Μουρίνιο πήρε τίτλο με Τσέλσι και την επόμενη σαιζόν απολύθηκε. Τώρα ο Ρανιέρι, τρίτο συνεχόμενο “κρούσμα”. Αμα είναι, να δούμε ποιός θα το πάρει φέτος και να κάνουμε all in ότι θα…απολυθεί του χρόνου! Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα. Λίγα έπαιξα την Τριτη, λίγα χθες εκτάκτως, δεν είχα κάτι θετικό αλλά δεν πόνεσα κιόλας. Κοιτάω μπροστά.

Γιά σήμερα είχα ξεχωρίσει συνολικά 17 σημεία (16, μαζί με ένα αυριανό νωρίς). Μην…τρομάζετε, ούτε τα μισά δεν θα μείνουν. Απλά τόσα είχε η αρχική διαλογή. Φράιμπουργκ (5.75), Γκινγκάμπ (4.75), Μπορντό (3.30), Τουλούζ (2.87), Λοριάν (3.80), Αντάλιασπορ (3.10), Βαλένθια (2.80), Οσασούνα (αύριο νωρίς, 5.50), Αταλάντα (6.00), Πάσος (4.75), Μπέβερεν (3.75) εκτός νησιού η 11αδα αυτή.

Και μιά εξάδα από το νησί: Σριούσμπερι (5.75), Μπόλτον (6.00), Μπέρι (4.20), Μπάρνσλεϊ (3.60), Καρλάιλ (3.60) και Πλίμουθ (3.70). Ιδου η 17αδα της αρχικής διαλογής. Δείτε τα ξανά κι εσείς… Τα πρώτα σβησίματα ήταν εύκολα. Φράιμπουργκ (οκ, έχει θέμα εκτός η Ντόρτμουντ αλλά γενικά την βλέπω καλά), Γκινγκάμπ (οκ, έχει κερδίσει όλα τα θηρία εκεί αλλά δεν παύει να είναι μιά μετριότατη ομάδα), Μπορντό (έχει και κάμποσο Χ το ματς), Τουλούζ (ελάχιστο το 2.

87 γιά γαλλικό διπλό), Πάσος (δεν αποκλείω εδώ να βολευτεί με το ποντάκι, πάντως κάτι θα πάρει από το ματς), Μπέβερεν (ουσιαστικά αδιάφορο, βάση φόρμας το κράτησα). Οπότε.. έφυγαν έξι από τα 11 μη εγγλέζικα. Και από τα εγγλέζικα σβήνω Μπόλτον (τραβηγμένο και προκλητικό το 6.00 αλλά και το Χ δεν είναι κακό, οκ, στο Μπράμαλ Λέιν παίζει) και Πλίμουθ (και δεν είναι στα καλύτερά της και δεν κοντράρω εύκολα την καλή Λούτον).

Αρα, έμειναν 5+4. Εννιά σημεία. Οπως βέβαια παρατηρείτε, δεν ασχολουμαι με μικρά. Από τέτοια γεμάτος ο τόπος. Θέλετε να αναφέρω κάμποσα; Χαλ, Νοτς Καουντι, Ειμπάρ, Εξέλσιορ, παρτε και κάμποσα g/g σε Σκάνθορπ, Τζιλιγχαμ, Γουίγκαν και κάντε τα ότι καταλαβαίνετε. Εγώ τακτική δεν αλλάζω. Τα αναφέρω και γιατί πολλοί τα ψάχνουν αλλά και γιά να δείξω ότι ναι μεν τα σημείωσα-τυφλός δεν είμαι, μελετάω 300+ παιχνίδια- αλλά δεν τα ακουμπάω, δεν παίζω έτσι, ψάχνω τις αξίες.

Επιστρέφω στα εννιά. Και πάλι πολλά είναι. Θα σβήσω και τη Μπάρνσλεϊ (μεγάλο ντέρμπι, σεβασμός και στην εξαιρετική Χάτερσφιλντ), μένουν τρία εγγλέζικα και κλείνω με αυτά. Σριούσμπερι-Καρλάιλ-Μπέρι. Η καλή τριπλέτα. Και εκτός νησιού μετά από σκέψη, αφήνω Οσασουνα (θα την ξαναδω αύριο, έχω χρόνο, εξάλλου δεν το κράτησα…λόγω φόρμας, νομίζω είναι αντιληπτό) και αφήνω και Αταλάντα (αυτή θα την σκανάρω στο live, την έχω ικανή γιά όλα, η Νάπολι έχει και τεράστιο ματς με την Γιούβε την Τριτη).

Οπότε, έμειναν ακόμα τρία. Αντάλια-Βαλένθια-Λοριάν. Τωρα έκλεισα. Τα 17 έγιναν έξι και παίζω. Μου μένει μονάχα το πως θα παίξω! Βασικά γιά τα αγγλικά σκέφτομαι. Τα τρία εκτός νησιού είναι ένα trixie. Στα αγγλικά να πάω σε patent; Θα ανεβάσω στήλες αλλά είναι πιό σωστό, είναι μεγαλύτερα σημεία. Οπότε, ένα trixie, ένα patent. Οποιος θέλει, τα…ανακατεύει κιόλας! Και ακόμα 11 μεγάλα σημεία αναφέρθηκαν και κάμποσα μικρά είπα, και για αύριο είπα ένα και γιά πιθανό live είπα ένα, νομίζω τα έχουμε καλύψει όλα.

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 2.330 μονάδες. Ποντάρισμα 25/2: Trixie: Λοριάν 2 (3.80)-Αντάλιασπορ 2 (3.10)-Βαλένθια 2 (2.80) με 20 μονάδες η τριάδα, με 40 κάθε δυάδα, σύνολο 140 μονάδες. Patent: Σριούσμπερι 2 (5.75)-Μπέρι 2 (4.20)-Καρλάιλ 1 (3.60) με 10 μονάδες η τριάδα, με 25 κάθε δυάδα, σύνολο 85 μονάδες. Και στα μονά βάζω 35 σε Σριούσμπερι-50 σε Μπέρι-60 σε Καρλάιλ.

Ακομα 145 μονάδες. Ολο μαζι 230 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 370 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1960 μονάδες. Το απόγευμα μετά τις 5 θα τα πουμε και στο chat, ξεκάθαρο το παιχνίδι μου και τι ζητάω. Εστω και με ένα στα έξι παιρνω άνω του 50% πίσω, με δύο έχω καλές τύχες κέρδους, αρκεί να…πάνε μαζί. Νέα στήλη αύριο ίδια ώρα, αν παίξω Οσασούνα (επειδή είναι νωρίς), το νου σας στα σχόλια κάτω από την σημερινή στήλη πριν ανανεωθεί θα το γράψω.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras