575

Thassios

Επανέναρξη με πάθος

Καλησπέρα Γαλάτες μου!

Τελικά η Σίτι δε κατάφερε να βάλει ένα 4ο γκολ να γίνει λίγο χαμούλης και έμεινε στα τρία. Το ίδιο δηλαδή με άλλες 6 ομάδες αυτή την αγωνιστική. Γι αυτό και βλέπετε ότι χάσαμε περίπου 0,5 μονάδα από το μπετ. Μοιράστηκε η απόδοση δια του 7. Πάντως κέρδος συνολικά είχαμε μέσα στην εβδομάδα και αυτό έχει σημασία.

Τα υπόλοιπα χθεσινά πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Πάντως αν εξαιρέσεις το ματς της ΑΕΚ που ήταν σαν φιλικό σε όλα τα άλλα δεν έπεσα και τελείως έξω. Στην Τράμπζονσπορ έπαιξα το anytime 1-2 ενώ ανέφερα και το g/g ημιχρόνου. Τελικά επιβεβαιώθηκε το 2ο. Στη Σίτι που είχα ήδη μπετ , ανέφερα ότι αν θα έπαιζα κάτι θα ήταν το 1-3 anytime score που τελικά ήταν και το τελικό.

Οπότε μικρές λεπτομέρειες για να γίνει χθες ταμείο. Πήρε πάντως το μπετ ο Billaras και έτσι όλα καλά. Είπαμε ότι η ομάδα μετράει!

Πάμε στα φρέσκα όπου έχουμε πολλά πρωταθλήματα να μπαίνουν στο πρόγραμμα (Ισπανία , Πορτογαλία ,Γαλλία) χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα πέσουμε με τα μούτρα. Άγγλους δεν θα αναλύσω , μιας που υπάρχουν οι ειδικοί.

Ξεκινάω από Πορτογάλους όπου θα κάνω στάση στο πρώτο παιχνίδι χρονικά ανάμεσα στην Ζιλ Βιθέντε και την Σάντα Κλάρα. Ομάδες που όπως φαίνεται θα παλέψουν στην ουρά της βαθμολογίας ώστε να αποφύγουν τις περιπέτειες προς το τέλος. Θέλουν νίκη σήμερα ώστε να ανέβουν βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Με νέο προπονητή σήμερα οι γηπεδούχοι όπου μέχρι στιγμής στα μάτια μου πληρώνουν το λιγοστό πάθος στα ματς.

Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν από τις ομάδες με τις λιγότερες κάρτες μέχρι στιγμής. Και λέω μέχρι στιγμής γιατί την είδα στο ματς με τη Πόρτο και έδειξε άλλο πρόσωπο σε ότι αφορά το ξύλο. Απέναντι έχει μια Σάντα Κλάρα που πάντα έχουμε ένταση στα παιχνίδια τους και καίγεται και αυτή για βαθμούς αφού υπάρχει ήδη γκρίνια λόγω της κακή πορείας στο Λιγκ Καπ.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι γεμάτα κόκκινες και ο ρέφερι σήμερα που σφυρίζει είναι φουλ του κόκκινου. Δύο εμφανίσεις έχει φέτος και έχει δείξει 3 κόκκινες. Μάλιστα η μία ήταν σε ματς της Ζιλ Βιθέντε. Το ειδικό ”οβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο + κόκκινη” δίνει 5,5 και θα το ποντάρω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από κοντά και το ”κόκκινη και οι δύο”.

Μετά πάμε στην Ισπανία. Κάρτες μπορεί να δούμε στα παιχνίδια της Χιρόνα και της Χετάφε. Ξεκάθαρα θα ασχοληθώ με το πρώτο λόγω ρέφερι. Με Rojas δεν καταπιάνομαι στο άλλο. Δύο ομάδες που μπορεί να προσφέρουν και γκολ αλλά και πολύ ξύλο. Αυτό μαρτυρούν και τα μεταξύ τους τελευταία. Μπορεί σαν πρώτο ματς να μπούνε δυναμικά. Το ειδικό ”όβερ 1,5 γκολ + όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” δίνει 6,5 και θα το τιμήσω.

Κλείνοντας με Ισπανία μου αρέσει αρκετά το αυριανό g/g σε Θέλτα αλλά θέλω να τα ξαναδώ τα αυριανά.

Και πάμε τώρα στους Άγγλους που θα κάνω παιχνίδι με γκολ. Σε Μίλγουολ – Μπρίστολ σήμερα θα τιμήσω αυτό το ωραίο 5αράκι στο g/g ημιχρόνου. Μας έχει ξαναπληρώσει η Μπρίστολ σε παρόμοιο μπετ. Ομάδες που φέρνουνε συχνά g/g στα ημίχρονά τους.

Αυτά για σήμερα. Τα αυριανά θέλω να τα ξαναδώ μήπως και κάνω κάποιο update. Νέα στήλη το Σάββατο.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS