2476

Billaras

Επεράσαμε όμορφα-όμορφα!

Μα τι ωραίο Σαββατοκύριακο ήταν αυτό; Πάντα τέτοια να έχουμε! Και σύναξη κάναμε και η εθνική κέρδισε και η Βοσνία έχασε και πληρωθήκαμε κιόλας, όλα μαζί μας ήρθαν (γέλια). Ας ξεκινήσουμε από τα δικά μας, τα Betsellerάδικα. Ολα ήταν (και φέτος) εξαιρετικά. Ομορφα, ανθρώπινα, φιλίες δημιουργήθηκαν και φιλίες δυνάμωσαν. Περάσαμε υπέροχα, φάγαμε, ηπιαμε, γελάσαμε πολύ, όποιος ήταν εκεί μπορεί να τα επιβεβαιώσει.

Πάνω από 50 φίλοι, χαμός, “δικό μας” το μαγαζί (ευχαριστούμε “Τηγανιές και Σχάρες”), τι άλλο να ζητήσω; Στη φωτό που βλέπετε, είμαστε οι…τελευταίοι, περασμένες 2 τη νύχτα! Οσοι δεν ήταν ας…αρκεστούν στις φωτό που ανέβασα απο προχθές στο Facebook και είναι εδώ: https://www.facebook.com/BetSellers/posts/1471679642921291 . Και ας φροντίσουν να έρθουν του χρόνου! Επί προσωπικού, το ευχαριστήθηκα διπλά, γιατί έγινε …όδικη σχολική εκδρομή μαζι με φίλους-συναδέλφους από την Kingbet και είχε κι αυτό το γούστο του! Μετά, πάμε στα της στήλης.

Ωρα 18.45 του Σαββάτου, οποιος πέρναγε από την Ερμού στη Θεσσαλονίκη μπορεί να άκουσε μιά κραυγή χαράς. Δική μου ήταν (γέλια). Οταν σκόραρε στο 90φευγα και ολοκλήρωσε την ανατροπή η Μπρόμλεϊ μέσα στην Γκέιτσχεντ. Ωραία γούστα. Ισοφάριση στο 84΄, ανατροπή-νίκη και πληρωμή στα χασομέρια. Κέρδος λοιπόν, 9.4 μοναδούλες όμορφες. Χαλάλι η εξάρα που έφαγε η Νορθάμπτον, δέχομαι κάθε φορά να πιάνω 2 στα 3 και το χαμένο να τρώει έξι! Κανένα πρόβλημα! Και τέλος, τα εθνικά μας… Εγώ το ματς δεν το ειδα.

Το..χάζευα με ένα κοψίδι στο χέρι. Ηταν η ώρα της σύναξης, είχαμε τηλεόραση αλλά είχαμε και κέφια, δεν είχαμε κολλήσει στο ματς. Ομως, δεν περίμενα κάτι διαφορετικό απ' ότι έγινε. Να κερδίσουμε δηλαδή, με μέτρια-οριακά υποφερτή εμφάνιση. Απαξ και είχε κερδίσει το Βέλγιο νωρίτερα, δεν χάλαγε το διπλό μας.Αυτά που είδα ήταν όσα…γράφτηκαν μετά.

Η απόλυτη παράνοια! Ζούμε στη χώρα που οι φίλαθλοι της, ΠΡΩΤΑ αγαπανε τη νίκη και μετά την ομάδα τους. Αλλά στην Εθνική όλοι….άξαφνα απαιτούμε θέαμα! Τόοοοοσα χρόνια δεν έχουνε βαρεθεί οι μίρλες. Αμα ρωτήσεις τον ίδιο άνθρωπο γιά την ομάδα του, θα σου πει “φίλε, και με 1-0 να τα πάρω όλα, αρκεί να πάρω το πρωτάθλημα”. Ε, όταν βλέπει την εθνική ξυπνάει ο προπονητής μέσα του και ζητάει να δει τόπι! Δηλαδή κερδίζουμε απόψε και έχουμε μια ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Πάμε μπαράζ. Αλλά …ποιός ασχολείται; Οταν ομαδάρες κι ομαδάρες με παίκτες world class είτε έχουν ήδη αποκλειστεί, είτε ψυχορραγούν, εμείς γκρινιάζουμε και γκρινιάζουμε και…ξανά μανά γκρινιάζουμε! Οχι οτι εγώ δεν θέλω να βλέπω καλή μπάλα, αλλά γιά όνομα του Θεού, γκρίνιαξα όταν είχαμε…εθνική Μυκόνου και Ρανιέρι. Τι μιζέρια είναι αυτή επιτέλους; Πότε θα χωνέψουμε ότι αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει; Μόνο τυχεροί είμαστε δηλαδή; Τίποτα καλό δεν κάνουμε; Πόση μιζέρια… Anyway, τον…πόνο μου τον είπα.

Ας κερδίσουμε απόψε το Γιβλαρτάρ, ας πάμε στα μπαράζ και ας έχουμε και μίρλα. Τι να κάνουμε, ο έλληνας απο τα κουσούρια του δεν μπορεί τελικά να απαλλαγεί. Κάθομαι και σκέφτομαι, αν απόψε γκελάρουμε (να χτυπήσω ξύλο) τι θα γραφτεί αύριο! Και ανάποδα, κάθομαι και σκέφτομαι και κάτι ακόμα. Αν όλα πάνε καλά απόψε, αν περάσουμε και τα μπαράζ και πάμε στη Ρωσία, τι κωλοτούμπα θα δούμε! Γιατί εκτός από πρωταθλητής μίρλας, ο έλληνας είναι και πρωταθλητής κωλοτούμπας! Τι είπατε; Δεν είναι; Βρε εδώ στο Βοσνία-Βέλγιο η μισή φίλαθλη Ελλάδα αρχικά μίλαγε γιά σπαθάτους βέλγους (στο 0-1) μετά γιά λαμόγια βέλγους (στο 2-1) και στο τέλος ξανά γιά σπαθάτους βέλγους (στο 3-4)! Τι να λέμε τώρα… Στοίχημα φυσικά δεν έχει.

Σάββατο θα μπούνε ξανά μπροστά οι μηχανές. Νέα στήλη τότε. Καλά να περνάτε, δώστε (όσοι έχετε) θετική ενέργεια στην ομάδα απόψε και τα λέμε σε λίγα 24ωρα. Επιστροφές από 7/10: 9.4 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: -1.6 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras