4137

Billaras

Επιβάλλεται το…ζέσταμα!

Εχω την άισθηση ότι η σήμερα το κουπόνι πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως…ζέσταμα! Καλό μεσημέρι, ελπίζω να σας βρίσκω καλά, έχουμε μέρες να τα πούμε. Σας έβαλα κατ' ευθείαν στο θέμα μας, γιατί δεν έχω να σχολιάσω κάτι από τις περασμένες μέρες. Οι λόγοι που σήμερα είναι γιά ζέσταμα, είναι πολλοί. Το συγκεκριμένο κουπόνι είναι από τα πλέον “περίεργα”.

Σαφώς επικίνδυνο, σαφώς όμως και έχει ευκαιρίες. Βάση προγράμματος όμως, οφείλουμε να το προσέξουμε πολύ. Τι εννοώ; Είχαμε 10ημερη διακοπή. Ελέω εθνικών. Οι παίκτες είχαν ταξίδια, εξτρά κούραση. Η έννοια της φόρμας πήγε…ψιλοπερίπατο. Συνάμα, ακολουθεί Champions League και Europa League. Αυτά ισχύουν κυρίως γιά αύριο και μεθαύιο, αλλά …και γιά σήμερα.

Γιατί και σήμερα έχουμε δύο άλλα δεδομένα. Πρώτον, και στις μικρές Αγγλίας είχαμε μεγάλο κενό. Σας θυμίζω ότι το περασμένο Σάββατο ελέω κακοκαιρίας αναβλήθηκαν τα περισσότερα ματς. Δεύτερον, μπορεί οι “μικρούλες” να μην έχουν ευρωπαικά ματς, αλλά έχουν….καπάκι αγωνιστική την Δευτέρα!!! Και τρίτον, χθες τέλειωσε το μεταγραφικό παζάρι δανεικών, άλλαξαν πρόσωπα (οριστικά, ως το φινάλε), και η εκτίμηση μας μπορεί να γίνει πιό ασφαλής μόνο μέσω των…αγώνων.

Αν όλα αυτά τα βάλετε στο ζύγι, μάλλον θα συμφωνήσετε ότι σήμερα είναι γιά…ζέσταμα. Επί του στοιχηματικού εξάλλου, το “ζέσταμα” επιβάλλεται. Με την έννοια ότι έχουμε να παίζουμε σχεδόν…σερί, έξι μέρες! Σήμερα-αύριο-Κυριακή-Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη!!! Θέλει σύνεση, προσεκτικά βήματα και σωστή διαχείριση. Μπήκαμε στην τελική ευθεία, ένα σκάρτο δίμηνο.

Και τώρα πλέον, νίκες-ήττες μετράνε διπλά…. Πάμε λοιπόν στα ματσάκια. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολυάρεσε και το πρόγραμμα. Αντίθετα, εύκολα μπορώ να αναφέρω μιά πεντάδα της Δευτέρας! Πρέστον, Μπρέντφορντ, Πόρτσμουθ, Πλίμουθ, Μπρίστολ Ρόβερς!! Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει σήμερα, βάση φόρμας και απόδοσης αυτή η πεντάδα είναι….

τσεκαρισμένη ήδη. Ας την αφήσω όμως στην άκρη, ας μείνω στο σήμερα… Θα μείνουν σκέψεις οι Μπέρι, Νοτς Κάουντι, Χάρτλπουλ, Πόρτσμουθ και Τορκί. Ολες τις κοίταξα καλά, αλλά τελικά τις έκοψα. Και γιά να μην το παιδεύω, κράτησα ΜΟΝΟ τρία ματς. Ολα της 1ης κατηγορίας. Ντόνκαστερ, Λέιτον και Ολνταμ…. Η πρώτη πάει…σούπερ εκτός, βρίσκει την Κόβεντρι σε απόλυτη τρικυμία (έφαγε και -10, μπήκε σε διαχείριση) και η απόδοση του 2.

75 μου κάνει. Εχει και ματς κορυφής με την Σουίντον μεθαύριο, θέλει να πάει με αέρα σε αυτό η Ντόνκαστερ. Η δεύτερη, με την…παλιά καραβάνα Σλέιντ, πάει…μουλωχτά. Μιά χαρά φόρμα, πάει να “κλέψει” θέση στα πλέι οφ. Και την ίδια ώρα η Σκάνθορπ καίγεται μεν, αλλά και κακό κλίμα έχει και τραγική φόρμα έχει (απανωτές ήττες) και άγχος έχει.

Το 2.70 στην Λέιτον είναι οκ. Και το τρίτο, το πλέον δύσκολο. Η Ολνταμ με τον Λι Τζόνσον, τον νεότερο πλέον μάνατζερ στο νησι (μόλις 31, γιός του Τζόνσον της Γέοβιλ), έκανε ήδη νίκη και δείχνει ήρεμη και αποφασισμένη. Οκ, η Σουιντον είναι…δύναμη, αλλά εγώ ξέρω ότι σε πέντε σερί εντός δεν έκανε νίκη. Πάνε οι εποχές του Ντι Κάνιο. Το διπλό δίνει 5.

75. Στο draw no bet δίνει 3.75. Και αυτή είναι η επιλογή μου. Αντί να πάω σε μονό αποδεκτό, προτιμώ να την πάω στο dnb και να την βάλω με τις άλλες δύο σε ένα trixie. Αν έρθει Χ, θα την πάρω ως μονάδα… That's all γιά σήμερα. Χαλαρά, με ένα trixie. Είπαμε, ζέσταμα. Θα παίζουμε κάθε μέρα, αύριο η στήλη περίπου την ίδια ώρα, ενώ σήμερα η εκπομπή 6-8 στο www.betradio θα είναι…μικτή.

Θα μπούμε στο στούντιο με τον Μάκη στα ημίχρονα, άρα….κάμποσο live με τα 2α ημίχρονα. Και μετά, η 2η ώρα, θα είναι ανάλυση του Σαββατοκύριακου, ακόμα και της Δευτέρας. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Επιστροφές από 23/3: 310 μονάδες. Νέο υπόλοιπο:18.360 μονάδες. Ποντάρισμα 29/3: Λέιτον 2 (2.70)-Ολνταμ 2 dnb (3.75)-Ντόνκαστερ 2 (2.75), από 80 μονάδες κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 260 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 18.100 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras