2486

Billaras

Επιλεκτικά, με δύο παιχνίδια!

Λουκουμάκι. Με την νίκη του Ερυθρού Αστέρα την Πέμπτη, αν δεν έγραφα τη λέξη “λουκουμάκι”, θα επρεπε να γράψω “κερασάκι”. Το ίδιο είναι (γέλια). Με λίγα λόγια; Ολα καλα. Ως εξαιρετικά. Πολλά σημεία, μεγάλα σημεία, η τύχη όποτε χρειάστηκε ήταν με το μέρος μας, καλό κέρδος, ο Σεπτέμβρης κλείνει ιδανικά. Τωρα θα έχουμε διακοπή, θα πάρουμε μιά μικρή ανάσα.

Αύριο, μιάς και θα είναι πρωτομηνιά, θα δείτε και αναλυτικα τον Σεπτέμβρη, είπαμε αυτό θα το βλέπετε κάθε μήνα και θα μείνει “καρφιτσωμένο” στην κάβα. Αγωνιστικά, δεν νομίζω ότι έχουμε να σχολιάσουμε κάτι από την Πέμπτη, οπότε πάμε στα φρέσκα. Το κουπόνι δεν έχει πολλά σημεία. Σημεία με αξία εννοώ. Λάθη δηλαδή. Και όσα υπάρχουν είναι σε κόντρες των “θηρίων”.

Κυρίως αύριο, αλλά αυτά θα τα δούμε σε ένα 24ωρο, στην επόμενη στήλη. Οπότε σήμερα λίγα πράγματα. Η Αγγλία δεν μου δίνει πολλά, το αντίθετο. Το πρόγραμμα και οι αποδόσεις είναι στο 90% αποτρεπτικά, οπότε θα μαζευτώ. Και δεν υπάρχει και λόγος να “ορμήσω” άπαξ και βγήκε άψογα το μεσοβδόμαδο ρίσκο. Και μιάς και έχουμε γίνει άκρως επιλεκτικοί, θα παίξω μονάχα ΔΥΟ σημεία! Αύριο θα είναι περισσότερα.

Τα ζύγισα καλά, έτσι κι αλλιώς δεν ήταν πολλά εξ' αρχής, οπότε ήταν εύκολο να καταλήξω στην απόφασή μου να ποντάρω μονάχα σε δύο… ΧΑΛ – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ 2 (4.20): Την…σκανάρω μέρες την Μπέρμιγχαμ. Υλικό είχε. Μόλις έφυγε ο Ρέντναπ κι ανελαβε ο Κάρλσεϊ υπηρεσιακός (μιλάμε γιά έναν… Γκατούζο χωρίς μαλλιά αν τον θυμάστε ως παίκτη παλιά), άρχισε να στρίβει.

Πρώτα ζόρικο Χ εντός, μετά καλή νίκη εντος μεσοβδόμαδα. Τώρα ήρθε και νέος προπονητής, ο Κότεριλ, που ξέρει τα κατατόπια (θα ναι στην κερκίδα, εξτρά κίνητρο να του δείξουν πράγματα οι παίκτες, ο Κάρσλεϊ θα είναι πάλι στον πάγκο και θα παραμείνει ασσίσταντ). Ολα μα όλα μου δείχνουν ότι η ομάδα παίρνει πάνω της και ψυχολογικά και αγωνιστικά.

“Στρίβει” που λέμε. Και διοικητικά ακόμα, οι κινέζοι μάλλον πήραν χαμπάρι, τέρμα τα πειράματα και τα λούσα. Την ιδια ώρα, η Χαλ μάλλον πληρώνει το πείραμα. Γιατί ρώσος προπονητής στην αγγλική Championship ήταν τεράστιο πείραμα. Ο Σλούτσκι ούτε τη γλώσσα δεν ήξερε. Ζήτησε συγγνώμη αλλά τι να το κάνεις; Πέντε ματς χωρίς νίκη είναι η Χαλ, δεν παίζει τίποτα, νομίζω ότι τώρα που έρχεται και διακοπή, αν σήμερα έχουμε ήττα (όπως πιστεύω ότι θα έχουμε), ο Σλούτσκι θα μας αφήσει.

Ολα αυτά, μπαίνουν στο ζύγι και μετά κοιτάμε το 4.20. Αξίζει και με το παραπάνω. ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΧΕΤΑΦΕ 2 (3.60): Νομίζω ότι η Λα Κορούνια έχει την χειρότερη άμυνα μαζί με την Μπενεβέντο, στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα. Δεκαπέντε γκολ σε έξι ματς; Την είδα, όντως πίσω είναι “μπατε σκύλοι αλέστε”. Ο Πέπε Μέλ σαν τον…Σλούτσκι που λέγαμε παραπάνω, είναι υπό διορία.

Και ορθώς είναι, η ομάδα σέρνεται. Την ίδια ώρα, η Χετάφε και ελκυστική είναι και αποτέλεσματα φέρνει. Ντόρτι στη Βιγιαρεάλ, ισοπαλία μέσα στη Θέλτα, διπλό στη Λεγκανιές, οριακά έχασε από την Μπάρτσα. Γενικώς μιά χαρά ομάδα. Και έρχεται το 3.60, που νομίζω ότι είναι πέρα γιά πέρα λάθος. Αυτά τα δύο. Κοντράρω δύο άρρωστες ομάδες. Και να “αναστηθούν” όπως λέω πάντα, δεν αλλάζει ότι είναι άρρωστες.

Βάση των δεδομένων μας, έχουμε λαθος. Και ποντάρουμε. Αύριο το ρίσκο θα είναι… μεγαλύτερο (και περισσότερα σημεία και μεγαλύτερες απόδοσεις και κόντρα κάποιων “θηρίων”). Σε ένα 24ωρο νέα στήλη (και με απολογισμό Σεπτέμβρη) και θα τα πούμε και στο chat κλασικά σήμερα, μετά τις 5. ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 30/9 Χαλ-Μπέρμιγχαμ 2 (4.20), 2 μονάδες. Λα Κορούνια-Χετάφε 2 (3.

60), 2 μονάδες. Επιστροφές από 27/9: 5.75 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +14.5 μονάδες. Ποντάρισμα 30/9: 4 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +10.5 μονάδες. ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Ελα, μια εβδομάδα έμεινε! Σάββατο 7/10, κατά τις 9 το βράδυ. Στα Λαδάδικα, στο “Τηγανιές και σχάρες”. Προσέξτε, στα Λαδάδικα, Κατούνη 3 (το επισημαίνω, γιατί έχει κι άλλο σε άλλη περιοχή). Δείτε εδώ: http://www.

tiganies.gr/ . Υπάρχει ηδη ποστ στο φόρουμ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ", ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "TO SITE", ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ 7/10 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ…ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΟΣΤ! Την διαδικασία την ξέρετε. Ως την Τετάρτη 4 Οκτώβρη να έχετε δηλώσει κάτω από το αρχικό ποστ, να κάνουμε κουμάντο με τα τραπέζια.

Μην το αφήσετε τελευταία ώρα. Ερχόμαστε….κόσμος και από Αθήνα, κάμποσα στελέχη της Kingbet. Οσοι έχετε ξανάρθει…δεν χρειάζεται να πω τίποτα. Οσοι δεν έχετε ξανάρθει, ελάτε. Αλλιώς θα χάσετε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras