2578

Billaras

Επιλογές από παντού!

Καλησπέρες! Δεν είναι κακό το Σαββατοκύριακο στοιχηματικά, κράτησα αρκετά σημεία στην πρώτη διαλογή. Θα ξεκινήσω από την Σκανδιναβία και την Σουηδία. Δύο σημεία ουσιαστικά με απασχόλησαν εδώ, η Έρεμπρο και η Κάλμαρ. Κάλμαρ-ΑΙΚ : Στο ντεμπούτο του Bergstrand στον πάγκο της, γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Τζουργκάρντεν η Κάλμαρ. Γενικά ήταν παθητική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.

Η ΑΙΚ για άλλο ένα παιχνίδι δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της, κατάφερε στο τέλος πάντως να ισοφαρίσει και να μην ηττηθεί. Λόγο καινούριου προπονητή στο στρατόπεδο της Κάλμαρ και της μετριότητας της ΑΙΚ ο άσσος στο 4,20 είναι μεγάλος στα μάτια μου. Χάμαρμπι-Έρεμπρο : Αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων η Χάμαρμπι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Χάκεν, το γκολ λίγο πριν την ανάπαυλα την αποδιοργάνωσε τελείως.

Στην επανάληψη το γρήγορο 2-0 δεν της άφησε και πολλά περιθώρια και έτσι γνώρισε την ήττα. Η Έρεμπρο σε μια ματσάρα με αντίπαλο την Νόρκεπινγκ κατάφερε να την συντρίψει με 4-2, σε ένα ματς που ήταν καταιγιστική. Δυσκολεύεται εκτός η Έρεμπρο το pick της φόρμας όμως μου δείχνει δεξιά και το 4,00 του διπλού. Συνεχίζω με την Νορβηγία, εκεί ένα σημείο κρατήσα, την Κρίστιανσουντ στην έδρα της Στρόμγκοντσετ.

Στρόμγκοντσετ-Κρίστιανσουντ : Ακόμη ένα ματς που η Γκόντσετ είναι κατώτερη των προσδοκιών και ήττα με 2-0 στην έδρα της Λίλεστορμ. Η Κρίστιανσουντ έρχεται από τρομερή εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο Ρόζενμποργκ. Βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο, το γύρισε σε 3-2 για να δεχθεί στις καθυστερήσεις την ισοφάριση. Σε πολύ κατάσταση η Κρίστιανσουντ θα πάω με το μομέντουμ και το διπλό του 5,50.

Πηγαίνοντας στα λημέρια της Φινλανδίας, το διπλό της Κέμι στο Κουόπιο μου έκανε εντύπωση που βρίσκεται στο 6,00. Μιλάμε για μία ομάδα που στα τελευταία 5 εκτός της έχει βγάλει 3 διπλά, ενώ το Κουόπιο στα ίδια εντός έχει μόλις μία νίκη. Επίσης το Κουόπιο θα παραταχθεί χωρίς το πολυβόλο της Σαλάμι αλλά και τον πολύ σημαντικό εξτρεμ της Ντουά.

Αυτά από την Σκανδιναβία, πάμε και στα Βραζιλιάνικα που έχουν ψωμάκι. Θα ξεκινήσω από την Α κατηγορία. Τρία σημεία κράτησα, Βάσκο, Παραναένσε και Παλμέιρας. Βάσκο-Φλαμένγκο : Σε πολύ καλή κατάσταση και οι δυο, αλλά εντός έδρας η Βάσκο έχει 5 νίκες σε 6 παιχνίδια ενώ η Φλαμένγκο 2 νίκες σε 6 εκτός έδρας παιχνίδια. Ο άσσος άνοιξε στο 4+ αλλά πλέον βρίσκεται στο 3,80.

Να πω την αλήθεια για να κοντράρω αυτή την στιγμή την Φλαμένγκο θα το ήθελα από 4 και πάνω αλλά και στο 3,80 υπάρχει αξία. Τσαπεκοένσε-Παραναένσε : Σε ένα ματς ροντέο η Τσαπε κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία από την Φλουμινένσε αν και μέχρι τις καθυστερήσεις κρατούσε το υπέρ της 2-3. Η Παραναένσε με πολλές αλλαγές στην 11αδα της ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από την Ρεσιφέ, ενώ χθες για το Λιμπερταδόρες γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 2-3 από την Σάντος.

Θεωρώ ότι η Τσαπεκοένσε είναι ομάδα στα μέτρα της, για να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων και μπορεί να αποδράσει με το διπλό που πληρώνει και 5 φορές τα λεφτά μας. Κρουζέιρο-Παλμέιρας : Δεν χρειάζεται να πω πολλά για το συγκεκριμένο ζευγάρι, απλά δεν δέχομαι την περσινή πρωταθλήτρια σε τιμές κοντά στο 4,00 σε καμία έδρα. Πλήρες ρόστερ η Παλμέιρας με βάθος πάγκου, δεν έχει και Λιμπερταδόρες την επόμενη βδομάδα για να προβεί σε κάποιο rotation και η Κρουζέιρο είναι με τα φεγγάρια της.

Το διπλό από 3,80+ παίζεται. Στην Β κατηγορία Βραζιλίας τώρα, τρία σημεία με απασχόλησαν, η Λουβερντένσε, η Πελότας και η Κρισιούμα. Γκόιας-Λουβερντένσε : Από δύο σερί εντός έδρας ήττες έρχεται η Γκόιας, βρίσκεται σε ένα μίνι ντεφορμάρισμα, απέναντι της έχει μια Λουβερντένσε που παλεύει το κάθε ματς και έχει να ηττηθεί εκτός έδρας 4 σερί παιχνίδια.

Το διπλό στο 4,75. Σάντα Κρουζ-Πελότας : Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Κρουζ, στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει μόλις ένα γκολ. Η Πελότας το παλεύει, ηττήθηκε από Μινέιρο και Ιντερνασσιονάλ, δύο ομάδες που δεν είναι στα μέτρα της. Θεωρώ ότι η Κρουζ είναι στα μέτρα της και μπορεί να εκμεταλλευτεί την κακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και να αποδράσει με το διπλό του 5,00.

Ιντερνασιονάλ-Κρισιούμα : Σε αυτή την κατηγορία τόσο μεγάλα ανοίγματα στα σετ δεν υφίστανται. Την προηγούμενη βδομάδα ήρθε να το επιβεβαιώσει η Μπόα αυτό που έφυγε με το τρίποντο από την έδρα της Ιντερνασιονάλ. Σε ένα ματς που είχε την πρωτοβουλία τον κινήσεων η Ιντερνασιονάλ, έδειξε για άλλη μια φορά τις αδυναμίες της εντός έδρας και ηττήθηκε με 1-0.

Η Κρισιούμα έχει βρει τα πατήματα της, έχει 4 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της, ενώ εκτός έδρας έχει να ηττηθεί από αρχές Ιούνη. Το διπλό στο 8,00 είναι too much αλλά έχει και πάρα πολύ ισοπαλία το συγκεκριμένο ζευγάρι. Στο παιχνίδι μου τώρα, αποφάσισα να παίξω ένα Patent με Πελότας-Κρίστιανσουντ-Παραναένσε και ένα μονό αποδεκτό την Κέμι.

Αρχική Κάβα : 10100 μονάδες Επιστροφές από προηγούμενο ποντάρισμα : 0 μονάδες Νέο Υπόλοιπο : 4063 μονάδες Το παιχνίδι μου Μονό αποδεκτό : Κέμι 2ft(6,00)X 63 μονάδες Patent : Πελότας 2ft(5,00)X 50 μονάδες, Παραναένσε 2ft(5,00)X 50 μονάδες και Κρίστιανσουντ 2ft(5,50)X 45 μονάδες. Στις δυάδες 30 μονάδες και στην τριάδα 10 μονάδες. Σύνολο 245 μονάδες. Ανοιχτά Πονταρίσματα : 308 μονάδες Νέο Υπόλοιπο : 3755 μονάδες Καλή Τύχη! Αυτό ήταν και το τελευταίο κειμενάκι για το Blogger of the week, οποιαδήποτε ερώτηση έχετε για κάποιο σημείο που είδατε εσείς και εγώ δεν είδα θα χαρώ να την απαντήσω, το παιχνίδι μου θα ναι ως συνήθως στο Forum, καλά να περνάτε και καλά μπάνια! ** Το επόμενο κείμενο γιά τη στήλη θα δημοσιευτεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras