1072

Editorials

Ζεσταίνονται οι μηχανές!

Απ’ τον Σεπτέμβρη του 2011, στον Οκτώβριο του 2018 και από τότε, ως τον Ιουλιο του 2019…Κλείσαμε αισίως οκτώ χρονάκια, γενέθλια “τυπικά” στις αρχές Σεπτέμβρη. Επτά σαιζόν ελεύθερο το Betsellers, μιά ως συνδρομητικό, εισερχόμαστε στην δεύτερη (και ένατη συνολικά) πλέον. Πολύς καιρός. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, με πιάνει και μου γυρνάνε πολλά στο μυαλό.

Πολλά όμορφα. Σε αντίθεση με τα περισσότερα (στοιχηματικά) μυαλά, το δικό μου κρατάει τα θετικά, τα ωραία. Είναι βασικός πυλώνας να πορεύεσαι έτσι σ’ όλη τη ζωή σου.

Στις επάλξεις ξανά λοιπόν. Νέα σαιζόν. Δεύτερη συνδρομητική. Μόλις προχθές γύρισα από τις διακοπές μου, ο Μάκης επιστρέφει στην Κυριακή, τα…κεφάλια μέσα.

Φέτος δεν είχε Μουντιάλ ή EURO, ξεκουραστήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά ο Αυγουστος είναι προ των πυλών. Αρα και το (σοβαρό) στοίχημα. Το άλλο Σαββατοκύριακο ξεκινάνε οι μικρές Αγγλίας, σιγά σιγά όλες οι Λίγκες, έτσι σιγά-σιγά και προσεκτικά θα ξεκινήσουμε κι εμείς. Οταν η πλατιά μάζα θα ξεκινάει τώρα διακοπές, εμείς θα ξεκινάμε τη σαιζόν.

Ετσι γίνεται πάντα.

Απολογισμοί έγιναν, κιτάπια έκλεισαν, θα ανοίξουν τα νέα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αν και πλέον τα κείμενα θα πληθύνουν, θα γίνει “ζέσταμα”, θα δούμε “τι και πως” σε μακροχρόνια μπετς, ουσιαστικά από το Σάββατο και έπειτα. Περάσαμε καλά τη σαιζόν που πέρασε, θα περάσουμε ακόμα καλύτερα τούτη τη σαιζόν.

Αυτό είναι υπόσχεση. Εξάλλου δεν θα υπαρχουν τρεχάματα με το site, όλα είναι στρωμένα, μόνο…εκπλήξεις θα υπάρχουν (πολύ σύντομα θα τις διαβάσετε). Και βέβαια, πέρα από το αμιγώς στοιχηματικό κομμάτι στηλών-tips-κάβας κλπ, πάντα υπάρχει το κομμάτι που το Betsellers ήταν αξεπέραστο. Η παρέα μας. Στο chat.

Θα φουντώσει ξανά, θα φουντώσει περισσότερο κι από πέρυσι. Εκεί είναι….τα πάντα όλα. Παρέα, σχολείο, live, επικοινωνία, εκεί χτυπάει η καρδιά του site.

Μεθαύριο Παρασκευή θα μηδενίσουν οι κάβες της σαιζόν 2018-19, θα ανοίξουν αυτές της σαιζόν 2019-20. Σαιζόν που θα τραβήξει (12 Ιουνίου-12 Ιουλίου 2020 θα έχουμε EURO).

Οπότε…αργά και σταθερά. Σημειώστε όμως ότι οι κάβες “all time” θα μείνουν ανέγγιχτες, να μπορεί οποιοσδήποτε να δει τα πάντα απ’ την έναρξη του συνδρομητικού Betsellers.

Την πρώτη σαιζόν αγγίξαμε τους 300 φίλους. Αρκετοί από εσάς είχατε εξάμηνη συνδρομή η οποία έληξε τον Μάιο και ξέρω ότι είστε…stand by, να μπει ο Αυγουστος να ανανεώσετε.

Σας περιμένουμε πίσω, ζύγωσε η ώρα. Οπως περιμένουμε και το “νέο αίμα”, νέους φίλους. Δεν θα το μετανοιώσετε, αυτό σας το υπογράφω. Στην πιό χαμηλή τιμή πανελληνίως (δεν τίθεται καν σύγκριση με οτιδήποτε συνδρομητικό/στοιχηματικό κυκλοφορεί στο διαδίκτυο), είτε με 120 ευρώ γιά έξι μήνες ειτε με 180 ευρώ γιά ένα χρόνο, είτε με κάρτα χρεωστική/πιστωτική (μέσω του περιβάλλοντος της Viva Wallet χωρίς καμιά απολύτως εξτρά χρέωση), είτε με τραπεζική κατάθεση σε ALPHA BANK και Πειραιώς, με πολύ απλά βήματα (θυμίζω, όσοι κάνουν τραπεζική κατάθεση να στέλνουν άμεσα με φωτό το καταθετήριο/απόδειξη στο [email protected] γιά ενεργοποίηση συνδρομής), θα είστε στην παρέα μας. Σαν να λέμε με…15 ευρώ το μήνα. Ενα (πολύ μικρό κιόλας) μπετ ακόμα, ποσόν που δεν “τρομάζει”, που είναι προσιτό πιστεύω σε όλους. Και με τα κέρδη πολλαπλάσια.

Καλή σαιζόν λοιπόν. Αργά στην αρχή, με γκάζια μετά, θα είναι καλή, το πιστεύω. Καλές βουτιές σε όσους βρίσκονται ή θα ξεκινήσουν τώρα διακοπές, το καλοκαίρι είναι ακόμα στα ντουζένια του, αλλά κυρίως καλή στοιχηματική σαιζόν.

Απ το Σάββατο, απ΄την άλλη εβδομάδα πρωτίστως, άπαντες στις επάλξεις.

Σύντομα και με νέο editorial ελεύθερο γιά όλους θα ενημερωθείτε γιά νέες παροχές, “κάτι” ετοιμάζουμε, στάσιμοι δεν μένουμε ποτέ.

Τα λέμε….μέσα!

Υ,Γ: Στη φωτό, με τον εγγονό δίπλα μου, σε στιγμές χαλάρωσης προ εβδομάδας.

Κάποια στιγμή εκείνες τις μέρες, ένοιωσα την ανάγκη να παίξω στοίχημα. Μεγάλη υπόθεση αυτό, να νοιώθεις την (στοιχηματική) όρεξή σου να ανοίγει!

Παλαιότερα Editorials