2707

Billaras

Ζητούμενο το 33%

Πέρασε και δεν ακούμπησε τα Σάββατο! Καθαρή ήττα! Δύο από τα τέσσερα χαθήκαν εύκολα και τα άλλα 2 έληξαν ισοπαλία. Πάντα μέσα στο πρόγραμμα και αυτή, ειδικά όταν ασχολείσαι με μεγάλες αποδόσεις. Παρολ' αυτά η λογική/τακτική δεν αλλάζει! Ούτε και το σημερινό πρόγραμμα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Έχω ξεχωρίσει κάποια παιχνίδια στα οποία πιστεύω πως θα μπουν αρκετά τέρματα, σπανίως όμως ποντάρω σε άντερ/όβερ, και δεν θα το κάνω ούτε και αυτή τη φορά! Θα τα αναφέρω απλά για κάποιους που ίσως τους αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού.

Βασιλεία, Σιόν, Σταντάρ Λιέγης, Αλκμάαρ, Μπιλμπάο. 6 παιχνίδια στα οποία πιστεύω πως θα δούμε αρκετά γκολ. Πάμε στα παιχνίδια τα οποία θα με απασχολήσουν στοιχηματικά, 3 στο σύνολο. Ξεκίνημα με το ντέρμπι της Ισπανίας, εκεί όπου η Ατλέτικο υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Δεν πατάει καλά στα πόδια της η Μπαρτσελόνα και αυτό είναι εμφανές, ενώ η Ατλέτικο πάει στο ντέρμπι με ψυχολογία μετά την 4άρα στην Γερμανία.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις των 2 ομάδων δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τον φαβοριτισμό των φιλεξενούμενων. Ο 1 προσφέρεται στο 3.20 και θα είναι στο παχνίδι μου. Επόμενη στάση πορτογαλία και συγκεκριμένα το ματς Νασιονάλ Μαδέιρα – Φειρένσε. Η γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση τους βαθμολογικού πίνακα, με 15 βαθμούς έπειτα από 22 αγώνες.

Στα τελευταία 9 δεν έχουν νίκη (0-4-5) και γενικά στην έδρας τους δεν τρομάζουν (2-4-5). Οι φιλοξενούμενοι είναι 13οι με 25 βαθμούς και απ ότι φαίνεται δεν θα έχουν πρόβλημα στο να μείνουν στην κατηγορία. Βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση (4-2-2 στα τελευταία 8) και εκτός έδρας σε 10 αγώνες έχουν 5 ήττες, οι 4 όμως εκ των οποίων έχουν έρθει από ομάδες της πρώτης 6άδας.

Δεν θα έδινε το διπλό πάνω από 3.50-3.60 οπότε τώρα που το βρίσκω στο 4.10+ αυτομάτως μπαίνει στο παιχνίδι μου. Για τους πιο συντηριτικούς υπάρχει και το διπλό σε dnb (2.70), καθώς μία ισοπαλία δεν θα χαλάσει σε καμία περίπτωση τους φιλοξενούμενους. Τέλος πάμε σε ένα δικό μας ματς. Ο Ηρακλής υποδέχεται τον Πάοκ και θέλει να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει, όταν αγωνίζεται εντός έδρας με τον συγκεκριμένο αντίπαλο.

Μιλάμε για ένα παιχνίδι το οποίο όπως και να το κάνουμε είναι ντέρμπι, οπότε οι αποδόσεις για το διπλό του πάοκ είναι το λιγότερο αστείες. Με προβληματίζει λίγο το γεγονός ότι ο πάοκ είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι! Κάπου θα την κάνει την γκέλα. Αυτό το ματς είναι περισσότερο διαίσθηση παρά βγαίνει από τα στατιστικά.

Άλλωστε η απόδοση μιλάει από μόνη της (9.60) για το που πάω να μπλέξω. Οι αποδόσεις είναι τέτοιες που μου επιτρέπουν να πάω σε πάτεντ, καθώς μόνη η Ατλέτικο είναι κάτω τυ 4.00. Καλή επιτυχία σε όλη την παρέα. Ατλέτικο Μαδρίτης 1 @ 3.20 με 10 μονάδες Φειρένσε 2 @ 4.10 με 8 μονάδες Ηρακλής 1 @ 9.60 με 4 μονάδες Ατλέτικο Μαδρίτης 1, Φειρένσε 2 @ 13.10 με 3 μονάδες Ατλέτικο Μαδρίτης 1, Ηρακλής 1 @ 30.

70 με 2 μονάδες Φειρένσε 2 , Ηρακλής 1 @ 39.40 με 2 μονάδες Ατλέτικο Μαδρίτης 1, Φειρένσε 2, Ηρακλής 1 @ 125.90 με 1 μονάδα Συνολικό ποντάρισμα 30 μονάδες. ΥΓ: Αυτό πιθανότατα θα είναι και το τελευταίο μου άρθρο. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Billara και τον Μάκη. Θα κλείσω με κάτι στοιχηματικό το οποίο αξίζει προσοχής, παρολ' αυτά λίγοι δίνουν σημασία.

Καλό είναι ένας παίχτης όταν αποφασίζει να παίξει ένα ματς σε dnb, να κοιτάει μήπως τον συμφέρει καλύτερα να παίζει νίκη της ομάδας και ως κάλυψη την ισοπαλία. Για να γίνει πιο κατανοητό θα αναφέρω ένα αυριανό παράδειγμα. Αποδόσεις για το ματς Μαδέιρα-Φειρένσε Χ=3.05 2=4.10 και 2(dnb)= 2.70. Έστω ότι κάποιος θέλει να ποντάρει 100 μονάδες στο διπλό σε dnb.

Πιθανή νίκη θα του επιστρέψει 270 μονάδες. Αν όμως ποντάρει 32.8 μονάδες στο Χ και 68.2 μονάδες στο διπλό τότε σε περίπτωση που το ματς έρθει 2, θα έχει κέρδος 280 μονάδες. Δλδ το 2.70 του dnb γίνεται 2.80 και ουσιαστικά ποντάρουμε ακριβως το ίδιο πράγμα. Ίσως κάποιου να του φαίνεται πως αυτό το 0.10 δεν είναι μεγάλη διαφορά, αν όμως κάποιος ποντάρει τακτικά σε dnb είναι σίγουρο πως θα δει διαφορά στην τσέπη του.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras