68

Billaras

Ημέρα για δυάδες!

Οχι, δεν θα παραπονεθώ για το γκολ-πέναλτι της Μπεσικτάς στο 96′ που μας χάλασε το διπλό της Χατάι. Και γιατί λίγα 24ωρα πριν ξέρετε τι ομορφιά είχε γίνει και γιατί…με κουράζει. Χάθηκαν 11 μονάδες; Τι να κάνουμε; Σημασία έχει ότι (και) χθες κέρδισα. Και όχι ψιλά, η δυάδα του trixie πλήρωσε καλά. Και γενικά είμαι φουλ ικανοποιημένος.

Και καλή χημεία έγινε (πέταξα τα δυο χινάρια που δεν βγήκαν στη Γερμανία και κράτησα το σωστό) και σούπερ live “φάγαμε” με την Χοφενχάιμ και αν μη τι άλλο είχα δύο σημεία που κανείς δεν έπαιζε. Αμορεμπιέτα και Χατάισπορ. Πέρασε το ένα, έσπασε το άλλο στο 96′. Αφήνω άλλους να πανηγυρίζουν πχ για Αταλάντα ή Αμαδόρα, σιγά τα αυγά. Οπότε όλα καλά χθες, είχαμε κέρδος και pre game και live.

Kαι πάμε στο σήμερα. Αρχικά να πω ότι δεν θα είμαι στο chat. Κατα τις 5 θα φύγω για το γήπεδο και έχοντας και τάμπλετ μαζί μου, να βλέπω το Αρης-ΠΑΟΚ. Οτι και να γίνει, θα είναι μια ασυνήθιστη Κυριακή για τα ελληνικά δεδομένα και…πολύ το γουστάρω, μακάρι κάθε χρόνο έτσι, αγωνία ως το τελευταίο λεπτό.

Οπότε από εμένα μόνο pre game.

Και δεν έχει λίγα, έχει πολλά, θέλουμε ξεδιάλεγμα. Στην Αγγλία ας πούμε, έχω Αρσεναλ under, Λίβερπουλ 1+gg, Τσέλσι 1+gg, Μπερνλι 1 (ή 1-Χ+gg), και…πρόσθεσα και Μάντσεστερ σήμερα μετά την ανακοίνωση χθες της Μπράιτον ότι φεύγει αύριο ο Ντε Ζέρμπι. Προφανώς αυτό αναστάτωσε τη Μπράιτον (που δεν ήταν και καλά), η Μάντσεστερ με Νιουκάστλ “κάτι” έδειξε, έχει κίνητρο.

Βέβαια, η ιστορία με τον Ντε Ζέρμπι άμεσα το 2,90 της Μάντσεστερ το έκανε 2,62. Οπως και να’χει, το μεγαλύτερο λάθος είναι αυτό το 3,40 (!) στο under της Αρσεναλ. Και το αναλύσαμε στο ράδιο την Παρασκευή. Γενικα, πλην αυτού του ματς, περιμένω γκολ στην Premier. Χθες όλη η Bundesliga ήρθε over! Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι ανάλογο, αλλά περιμένω γκολ ειδικά σε μερικά ματς να μπουν αρκετα (σε Τσέλσι, Λίβερπουλ, Πάλας ειδικά).

Μετά την Αγγλία, μερικα “μεγάλα” πρωταθλήματα δίνουν λίγα σημεια. Η Γαλλία ας πούμε τίποτα, η Ισπανία λίιιιγο με τσίγκλισε με την Βιγιαρεάλ (ολικό ροτέισον η Ρεάλ) αλλά δεν ψήθηκα, θεωρώ ότι και η Βίγια δεν ελπίζει σε κάτι. Και φυσικά κάτι Μαγιόρκες και σια, ας τις παίξουν οι…φυλακόβιοι.

Η Ιταλία αρχικά με τσίγκλισε με την Κάλιαρι, αλλά το άφησα, μπορεί να μείνει και στο Χ, δεν θέλω να μπλέξω σε “εξάποντο”.

Φροζινόνε στο 2,25 την κάνω δώρο σε όποιον θέλει, αν ήταν να παίξω ομάδα φαβορί χωρίς κανένα διπλό φέτος, θα έπαιζα χθες τη Μάιντς σε παρόμοι απόδοση. Είπαμε, εποχιακά μεν, δεν θα ξεβρακωθούμε δε. Και τι με τσιγκλάει εν τέλει; Η…Λάτσιο. Εδώ συζητάω. Κυνηγάει τη Ρόμα, η 6η θέση μπορει κι αυτή να δώσει τικέτο για το “σεντόνι” (αν η Αταλάντα πάρει το Europa), οπότε έχει κίνητρο καλό.

Η Ιντερ θα κάνει φιέστα σήμερα, θα σηκώσει το σκουντέτο. Αλλά ο Ινσάγκι δεν πιστεύω να έχει ξεχάσει ότι είναι παιδί της Λάτσιο (φωτό). Απο το 1999 ως το 2021 δεν έφυγε ποτέ (ψέματα, έλειπε μιά διετία, 2007-2009). Πρώτα παίκτης, μετά τεχνικός στην Πριμαβέρα, μετά στους μεγάλους. Η Λάτσιο με Τούντορ είναι και σε φορμα, είτε ξερό διπλό στο 5,00, είτε 2-Χ+gg (3,25).

Είτε και εντελώς επιθετικά, 2+gg στο 8,50.

Ουσιαστικά δηλαδή, από Ιταλία-Ισπανία-Γαλλία, μόνο Λάτσιο παίζω.

Στη Β’ Γερμανίας δεν ξέρω αν η Σαν Παουλι κάνει κανένα δώρο στη Βέχεν. Δεν το αποκλείω, μισεί την Χάνσα Ρόστοκ η Σαν Πάουλι (η οποία ναι μεν έχει ανέβει, αλλά θεωρώ ότι θέλει και τον τίτλο). Το θέμα ειναι μηπως…δεν χρειαστεί δώρο γιατί δεν θα κερδίζει η Χάνσα την Πάτερμπορν.

Μήπως είναι για live εδω κι όχι pre game; Μάλλον αυτό είναι το σωστό. Οπότε φεύγω κι από εδω, πάω σε “δεύτερες” Λίγκες.

Προφανώς με τσιγκλάει η Λιντσερ, τι είναι αυτό το 7αρι δεν ξέρω. Και καλα είναι και τα παίζει σπαθί τα ματς, την ώρα που η Σάλτσμπουργκ και δεν είναι καλά και αν μαθαίνει κακά μαντάτα από το Γκρατς (να κερδίζει η Στουρμ που είναι και το φυσιολογικο), δεν θα έχει νόημα να παίξει για κάτι.

Και με κάλυψη ακόμα αυτό αξίζει (3,75 το Χ-2+gg).

Στην Ελλάδα παίζεται το under στο μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει τα πάντα, στο Αρης-ΠΑΟΚ. Πολύ ψηλά το 2,15. Και τέλος, στην Ολλανδία (φινάλε κι εδώ) άφησα το πιθανό Χ της Χέρακλες (θα το χρειαστεί μόνο αν κερδίζουν και Βααλβάικ και Εξελσιορ κάτι που μου φαντάζει εντελώς τρελλό) και στο Φέγενορντ-Εξελσιορ είμαι να…μαδάω τη μαργαρίτα.

Ντέρμπι είναι μεν, αλλά όσο να πεις η “μεγάλη” (που κάποτε είχε θυγατρική την “μικρή”) ίσως δώσει κάτι. Εστω τον βαθμό, πιθανώς να αρκεί (αν χάνει η Βααλβαικ απο την PSV που ακούγεται λογικό). Αν θελήσει κάποιος ρίσκο, αξίζει το ξερό Χ στο 7,00. Ολοι -πιθανότατα- ευχαριστημένοι (αρκεί να χάνει η Βααλβάικ), θα έχουμε και αντίο στον Αρνε Σλοτ από πλευράς Φέγενορντ.

Αυτά είναι όλα. Αποφασίζω για τα εκτός Αγγλίας, παίζω επιθετικά, ξερό Χ στο Ροτερνταμ μεταξύ Φέγενορντ-Εξέλσιορ (στο 7,00) και ξερό διπλό μαζί με gg στο Ιντερ-Λάτσιο (στο 8,50). Προφανώς χτυπάω ζόρικα και ψηλά, ανέλυσα γιατι το κάνω και πως μπορεί κάποιος να πάει και με καλύψεις. Αυτά σε μονά και δυάδα. Για το live το νου σας κυρίως σε Βέχεν.

Και μετά κάνω και μια ζόρικη δυάδα under, με Αρη και Αρσεναλ. Νομίζω καλά πάνε ως πακέτο (2,15Χ3,40=7,31). Κάνω και ακόμα μιά δυάδα, “χαμηλή” αυτή τη φορά, με Τσέλσι 1+gg και Μπερνλι 1-Χ+gg (2,05X2,30=4,71). Kαι τέλος. Αφήνω Λίβερπουλ, αφήνω Γιουνάιτεντ.

Χωρίς σύστημα σήμερα λοιπόν. Ολα τα combo ειναι στο bet builder για να έχω πρώιμη (Λάτσιο, Τσέλσι). Καλό βόλι, φρόνιμα στο chat μέρα που είναι, μεσοβδόμαδα θα χαλαρώσουμε λίγο, αύριο νέο vidcast στις 8 το βράδυ.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras