2587

Billaras

Ημέρες ηρεμίας-UPDATE!!

Τώρα, να είμαι ειλικρινής, γράφω για να… γράψω. Δεν έχω στοιχηματικό θέμα δηλαδή. Περνάμε τις μέρες της απόλυτης χαλάρωσης, ή μάλλον (επειδή εκκρεμεί ο απολογισμός), είμαστε κοντά σε αυτές. Εχω ήδη γράψει ότι ο απολογισμός θα ξεκινήσει από την άλλη Τρίτη, σε μια εβδομάδα, γενικώς θα ολοκληρωθεί μέσα στην άλλη εβδομάδα. Ο Μάκης απ’ όσο ξέρω θα τον ξεκινήσει νωρίτερα.

Προσωπικά, επειδή από αύριο θα είμαι… εκτός έδρας, κάπου στο εξωτερικό για λίγες μέρες χαλάρωσης, δεν θα γράψω το Σαββατοκύριακο. Για ποντάρισμα δε, ούτε λόγος. Μεσοβδόμαδα δεν έχει τίποτα, το Σαββατοκύριακο θα λείπω, θα τα ξαναπούμε εν ολίγοις με απολογισμό σε μια εβδομάδα. Βέβαια, η (στοιχηματική) ζωή δεν σταματάει. Ο απολογισμός εξάλλου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι (και όπως έγραψα και προ ημερών, αν κάποιος με έχει “σκανάρει” ας στείλει ό,τι έχει στο bill33gr@yahoo.

gr). Παράλληλα, το blog με τα δικά σας κείμενα ανανεώνεται και από την άλλη εβδομάδα θα έχουμε και προτάσεις για ιπποδρομίες και μετά προτάσεις για σκανδιναβικά και λατίνικα ματς, ενώ όπως είδατε μέχρι προχθές είχαμε τένις (αυτή την εβδομάδα γράφει ένας… περίεργος τύπος ονόματι erera που θέλει να με κράξει, χεχεχεχε). Ο λόγος ο δικός σας, η στήλη η δική σας, μετράει πολύ όπως πάντα.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε κακώς δεν έπαιξα το Χ/Χ στην Εθνική μας, πήγα στο 1-1 και δεν ευστόχησα. Κοντά ήταν και τα δύο, αλλά δεν πειράζει. Σημασία έχει ότι η ομάδα βρήκε ξανά το σωστό δρόμο, αυτόν που είχε χάσει μετά από εκείνο το βράδυ με την Κόστα Ρίκα που διώξαμε κακήν κακώς τον Φερνάντο Σάντος. Πλέον με τον Σκίμπε, ο οποίος δεν πετάει στα συννεφάκια που πέταγε ο Ρανιέρι, βρήκαμε ξανά την χαμένη μας ταυτότητα.

Σκληρή άμυνα, δεν μας βάζουν γκολ, ψάχνουμε το ένα δικό μας. Και βασικά ΔΕΝ χάνουμε. Αυτή η στάνη αυτό το τυρί βγάζει, μην λέμε τα ίδια. Μάντης δεν είμαι να ξέρω αν θα πάμε Μουντιάλ, αλλά ξέρω ότι ήδη το παλεύουμε πολύ και θα το παλέψουμε όσο πάει. Δεν θα εκτεθούμε, δεν θα ξεφτιλιστούμε. Αξιοπρεπής ομάδα, μάχιμη ομάδα, ομάδα που δεν χάνει.

Βασικά συστατικά που είχαμε χάσει ένα διάστημα. Θέαμα δεν θα έχουμε, ποτέ δεν είχαμε, αλλά εμένα προσωπικά δεν με πειράζει. Οι απαιτήσεις μου είναι αυτές που τώρα ικανοποιούνται, δεν ήμασταν ποτέ υπερομάδα. Με τα σημερινά όπλα κάποτε κατακτήσαμε την Ευρώπη! Η κάβα έκλεισε στις 900 μονάδες, χαμένος δηλαδή, αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικά σε μια εβδομάδα, όπως θα πούμε και τα πλάνα για την επόμενη σεζόν όπου θα αλλάξω κάποια πράγματα, θα γίνουν πλέον (έτσι πιστεύω και όταν σας τα ανακοινώσω θα ήθελα την άποψη σας) απολύτως επαγγελματικά.

Προς το παρόν να περνάτε καλά, διαβάστε τις στήλες του Μάκη και το blog, μαζί ξανά την άλλη Τρίτη το μεσημέρι. UPDATE: Εδω και μερικές μέρες έχω σοβαρό πρόβλημα με το laptop μου, βασικα…πηρα καινουργιο γιατι το παλιό μας άφησε χρόνους. Δεν εχω χάσει αρχεια ή κατι αλλο, αλλα επειδη έφαγα-τρωω μέρες αρχικα μέχρι να γίνει προσπαθεια επισκευης του παλιου και μετα με το σεταρισμα του καινουργιου, ισως χρειαστουν μερικές μέρες ακόμα και να μην είμαι τυπικος στο ραντεβου μου, με το πρωτο μερος του απολογισμου, που πρεπει να γίνει αυριο.

Ισως καθυστερήσει μια-δυο μέρες το επόμενο κειμενο μου. Μηχανηματα του διαβόλου, μας τυραννάνε)))))))    

Παλαιότερα άρθρα του Billaras