225

Κώστας Ζαφείρης

Η ελπίδα…

Χρόνια πολλά σε όλους.
Εύχομαι να είναι όλα… υπό έλεγχο, το άγχος – όσο αυτό είναι εφικτό – να έχει μπει για λίγο στην άκρη και τα χαμόγελα να «σκάνε» πιο συχνά από ‘δω και στο εξής στις ζόρικες εποχές που ζούμε. Δύσκολο το ζητούμενο, όμως αν δεν υπάρχει στο μυαλό μας και η ελπίδα, θα πέσουμε σε τοίχο…

Η αλήθεια είναι ότι έχασα το over του Σανλί και χαλάστηκα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βάλω στον «πάγο» ένα σημείο που με έψηνε πολύ από το ξεκίνημα της προηγούμενης εβδομάδας και το οποίο από 3,40-3,45 είναι τώρα στο 2,40 και κάτι ψιλά.
Παρ’ όλα αυτά επειδή το έχω στο μυαλό μου μία εβδομάδα και πιστεύω ότι έχει τύχη να γίνει, το έπαιξα παρά την πτώση του.
Αυτό είναι το διπλό του Περιστερίου στο νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στα Ανω Λιόσια.


Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, τα δεδομένα είναι περίεργα: έπαιξα μία ομάδα που από την αρχή της σεζόν παρουσιάζει στο παρκέ μία μετριότατη εικόνα, η οποία όμως έχει την ελπίδα ότι ο – εδώ και 15 μέρες – νέος προπονητής της (Μίλαν Τόμιτς) θα βάλει την πινελιά του προς το καλύτερο. Το ρόστερ που υπάρχει στην ομάδα των δυτικών προαστίων δεν είναι για… πέταμα και είναι τουλάχιστον ένα κλικ καλύτερο και πιο γεμάτο σε λύσεις από αυτό της ΑΕΚ.


Ο Στέφανος Δέδας βασίζεται σε 5 παίκτες τους οποίους χρησιμοποιεί 25-30 λεπτά σε κάθε ματς, την ίδια ώρα που με κάποιους από αυτούς δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις.
Παράλληλα, με την κατάσταση που επικρατεί γενικότερα στην ΑΕΚ (τα ban αυξάνονται αυτί να μειώνονται) ο 39χρονος τεχνικός σκέφτεται και την πρόταση που έχει στα χέρια του από το Ισραήλ και την Μακάμπι Ρισόν.

Η Ενωση επίσημα υποστηρίζει πως δεν υπάρχει κανένα θέμα και ότι ο Δέδας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023, όμως στην παρούσα χρονική περίοδο δεν μπορεί να γίνει απόλυτα πειστική.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Παλαιότερα άρθρα του Κώστας Ζαφείρης