2831

Billaras

Η “ωραία και το τέρας”

Καλημέρα συμπαίκτες. Πέρασε η Νις (και μόνο) από το patent της Πέμπτης και έτσι εγώ και ο μπουκ μείναμε ξανά στο «Χ». Αυτή τη φορά όμως η ισοπαλία δεν με άφησε ικανοποιημένο μιας και η Σαουθάμπτον έπρεπε στο πρώτο κιόλας ημίχρονο να «καθαρίσει» την Ίντερ και πολύ από εμάς να πάρουμε ένα ωραίο και εύκολο διπλό της τάξεως του 3,20.

Η μπάλα όμως δεν μας έκανε το χατίρι και έτσι η Ίντερ έκανε μία επίθεση σκόραρε ένα γκολ και κέρδισε το ματς. Το θετικό όμως που πρέπει να κρατήσετε οι πιο πολλοί και ειδικά η νέοι στο site είναι πως για μια ακόμα φορά η επιλογή σημείων είναι σωστή ακόμα και μετά από σημεία που έχουν σπάσει. Το βράδυ της Πέμπτης πάντως οι πλείστοι κάλαθοι αχρήστων ήταν γεμάτοι με χαρτάκια που έγραφαν Ρόμα , Μάιντζ, Πλζεν, κάτι γκολ/γκολ, κάτι όβερ.

Γεμάτοι με «μαγικά χαρτάκια»… των μπουκ! Πριν ξεκινήσω τα Σαββατιάτικα να αναφέρω για να το προσέξουμε όλοι μας πως την Τρίτη και Τετάρτη στην Αγγλία θα έχει League Cup ενώ σε Ιταλία και Βέλγιο έχουμε εμβόλιμες. Για το ΣΚ κύκλωσα 12 σημεία, 5 σημερινά και 7 αυριανά. Σπανίζει να έχω πιο πολλά σημεία τις Κυριακές από τα Σάββατα αλλά λόγο Champions/Europa League πολλά ματς γίνονται αύριο.

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Κρύσταλ Πάλας έγινε καθαρό value bet. Την Πέμπτη την κύκλωσα στα 3,60 και σήμερα «ανοδικά ρεύματα» την σήκωσαν στα 4,50. Η Λέστερ είναι η «Ωραία και το Τέρας». Στο Champions League είναι «Ωραία» αλλά μέχρι τώρα στην Πρέμιερ είναι… «Τέρας». Δηλαδή αν πάει έτσι ίσως δούμε ομάδα που παίζει στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση να πηγαίνει… διαβάθμιση! Η Πάλας αφήνει καλές και θετικές εντυπώσεις μέχρι τώρα ενώ έχασε μόνο όταν έπρεπε, με την Γουέστ Χαμ που την κόντραρα, άρα τώρα που θα την στηρίξω θα «σκοτώσει» το «Τέρας» Από την League One κύκλωσα Φλιντουντ (4,75) και Πορτ Βέιλ (3,00).

Η απόδοση του διπλού της Φλίτγουντ είναι πολύ μεγάλη και δεν μπορώ να της πω όχι. Η αμύνα της Μίλγουολ δέχεται γκολ σε κάθε ματς την ώρα που η Φλίτγουντ σκοράρει σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες της. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι στο 77% των αγώνων της η Φλίτγουντ σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα. Δεν ζητάω πολλά λοιπόν, απλά να βγουν τα νούμερα αληθινά, η Μίλγουολ να δεχτεί γκολ, η Φλιτγουντ να σκοράρει και μάλιστα να το κάνει πρώτη.

Διπλό στα 4,75! Την Πορτ Βέιλ δεν την δέχομαι αουτσάιντερ μέσα στην έδρα της, ειδικά όταν η Όξφορντ εκτός έδρας έχει 1-1-5 με μόσο όρο σκοραρίσματος το 0,88. Η Βέιλ στην έδρα της έχει ακριβώς το ανάποδο από την αντίπαλο της 5-1-1. Άσσος στα 3,00. Από την League Two θα πάρω ξανά Μόρκαμ. Μα γιατί το διπλό να είναι στα 5,00; Δηλαδή όταν η θα έχουμε Πλίμουθ – Μόρκαμ το διπλό θα είναι στα… 15,00; Δεν την θέλουν οι μπουκ μάλλον και έρχονται και της λένε «Ξέρεις κυρία Γαρίδα δεν είσαι εσύ για τέτοια, η τρομερή Κόλτσεστερ θα σε βάλει κάτω και θα σε φάει».

Οι «Γαρίδες» στα τελευταία 5 εκτός έδρας για το πρωτάθλημα είναι αήττητες σκοράροντας και στα 5 ματς! Εντάξει η Μόρκαμ δεν είναι και ότι πιο έμπιστο κυκλοφορεί αλλά όταν το διπλό απέναντι σε μια Κόλτσεστερ που κέρδισε τελευταία φορά 10 του Σεπτέμβρη είναι στα πεντάρια τότε… Διπλό. Τελευταίο σημείο για σήμερα η Χόφενχαϊμ.

Αήττητη και σε φόρμα μετρώντας 3 σερί νίκες η ομάδα ενώ σκοράρει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της. Η Λεβρκούζεν δεν είναι στα καλύτερα της και παρακολουθώντας την σε κάποια ματς παρατήρησα πως έχει «τρύπια» άμυνα, πράγμα που λέει ότι όταν η Χόφενχαϊμ φεύγει στη κόντρα τότε… κίνδυνος μεγάλος. Το μόνο κακό είναι ότι δέχεται γκολ εκτός έδρας σε κάθε ματς η Χόφενχαϊμ (ντάξει όχι τώρα να τρέξετε στο γκολ/γκολ θα τσακωθούμε).

Θα κρατήσω το διπλό αλλά με κάλυψη στο DNB στα 4,00. Έμεινα τώρα με 5 σημεία στο χέρι. Θέλω και τα 5 μιας και σήμερα έχω λίγα αλλά καλά. Αποφάσισα, θα κρατήσω την πρώτη σκέψη που έκανα, θα βάλω σε «Lucky 15» (μονά, δυάδες, τριάδες, τετράδα) τις Πάλας, Φλίτγουντ, Μόρκαμ και Λεβερκούζεν και θα αφήσω το μικρό τριαράκι της Πορτ Βέιλ σε ένα μονό ποντάρισμα! Lucky 15 (1-2-3-4) Χόφενχαϊμ (4,00) *44 μον.

Κρίσταλ Πάλας (4,50) *39 μον. Φλίτγουντ (4,75) *37 μον. Μόρκαμ (5,00) *35 μον. Δυάδες *20 μον. Τριάδες *10 μον. Τετράδα *5 μον. Σύνολο: 320 μονάδες Μονό Πορτ Βέιλ (3,00) *80 μον. Σύνολο: 80 μονάδες Αρχική Banka: 3000 Μονάδες Προηγούμενο Υπόλοιπο: 3155 Μονάδες Επιστροφές (20/10): 252 Μονάδες Υπόλοιπο: 3407 Μονάδες Ποντάρισμα (22/10): 400 Μονάδες Τρέχουσα Banka: 3007 Μονάδες Αυτά και τέλος.

Με ένα από το «Lucky 15» παίρνω το μισό μου ποντάρισμα πίσω, με δύο έχω και κέρδος. Μου αρέσουν αρκετά τα σημερινά σημεία και ελπίζω να μας δικαιώσουν. Καλή τύχη σε ότι επιλέξετε συμπαίκτες. Θα τα πούμε το απόγευμα στο τσατ.  

Παλαιότερα άρθρα του Billaras