2492

Billaras

Θέλει και…κοχόνες!

Ωρες-ώρες, σπάνια, τσιμπιέμαι μπας κι έχω…προφητικές ικανότητες. Προφανώς και δεν έχω, προφανώς και αστειεύομαι, αλλά γιά να σοβαρευτούμε, το χθεσινό κείμενο….δεν αστειεύοταν. Οσα έγραψα, λίγες ώρες μετά τα είδατε στην πράξη. Ξέρω ότι αρκετοί πανηγυρίσατε το γκολ της Σριούσμπερι στο 94' όχι επείδη έγραψε ένα ακόμα μονό, αλλά επειδή το είχατε σε σύστημα με τα άλλα και εκανε τη διαφορά.

Το σέβομαι και το χαίρομαι μαζί σας, αλλά η ταμπακιέρα δεν είναι εκεί. Είναι ότι… ιδού, με μιά καλή νίκη, κάνεις άμεσα διαφορά. Μου πήρε 20 μέρες. Αλλά κι αυτό το έγραψα, πάντα έρχεται. Μου τα στέρησε η Σέφιλντ Γουένσντει πριν 10 μέρες στο 96'; Μου τά δωσε πίσω η Σριούσμπερι χθες στο 94'. Και έτσι, απλά και όμορφα, καλή νίκη και θετικό πρόσημο.

Το ξαναγράφω όμως: Διαβάστε όσα έγραφα χθες όχι γιά τα ματς. Γιά την φιλοσοφία. Και τέλος του μηνα θα δείτε με νούμερα όσα λέμε συνέχεια. Αγωνιστικά; Χάρηκα πολύ την Μπεσίκτας, η εμπειρία μέτρησε, το παιχνιδάκι θέλει και…κοχόνες μαζί. Οταν ο -αστέρας- Βέρνερ βγαίνει στο 32' σε ματς Champions League επειδή…τον πονέσαν τα αυτάκια του, που να ελπίζει η άπειρη Λειψία; Οσο ταλέντο και να'χεις, κακαρώνεις.

Αυτό έπαθε χθες ο Βέρνερ και οι άλλοι (εγώ θα τον τιμωρούσα αν ήμουν προπονητής του, δεν αντέχω τους δειλούς και λιπόψυχους, δεν δέχομαι την αστεία δικαιολογία του…θορύβου και της ενόχλησης-πόνου στα αυτιά, άμα δεν μπορεί να πάει να παίξει σκάκι). Χάρηκα και την άνεση της Νοτς Κάουντι, εδώ πέτυχα στο φτερό το ξεφούσκωμα της Εξετερ και φάνηκε (είναι η δευτερη φορά που στο καπάκι διορθώνω το λάθος μου, έγινε με τη Λέιτον, τώρα έγινε με την Εξετερ που είχα παίξει υπέρ της προ ημερών).

Και απ αυτά που δεν έπαιξα – δεν μιλάω στοιχηματικά- πάλι στην…Λίβερπουλ θα καταλήξω. Και Μανέ και Φιρμίνιο και Σαλάχ και Κουτίνιο μέσα χθες. Μιά τρύπα στο νερό. Ενα γκολ και χαμένα κάτι..άχαστα. Οταν δεν παίρνεις κανονικό φορ αυτά παθαίνεις, οταν δεν παίρνεις κανονικό κοφτη αυτά παθαίνεις, όταν δεν παίρνεις μπακ-κολώνα αυτά παθαίνεις.

Κι άσε τους μπουκ να στη δίνουν 1.60 (τώρα μιλάω στοιχηματικά). Πάμε στα φρέσκα του επόμενου διημέρου. Πολλά θα μπορούσα να γράψω, αλλά θα σταθώ μονάχα σε δύο ματς, αυτά που θα παίξω και είναι δύο μεγάλα ρίσκα. ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 1 draw no bet (4.50): Ο ξερός άσος είναι στο 7.50. Θα ξαναγράψω το εξής: Μπάγερν, Παρί, Γιούβε, Μπάρτσα, τέσσερα θηρία, δεν είναι (ακόμα) καλά.

Θέμα συγκυριών που οι δύο δεν έχουν κάνει ήδη γκέλα (Μπάγερν και Παρί έκαναν). Οταν λέω δεν είναι καλά, δεν μιλάω τόσο αγωνιστικά, όσο…πίσω από το τερέν. Διοικητικά, στα αποδυτήρια, στις σχέσεις τους, κάπου ή λίγο από παντού. Η Μπάρτσα με το ζόρι πήρε την Χετάφε. Με τη Χιρόνα έπαιξε…φιλικό (αν δεν το ξέρετε, το 44% της Χιρόνα ανήκει στον…Πεπ Γουαρδιόλα που από πίσω έχει την…Μάντσεστερ Σίτι και ήδη κάνουν την Χιρόνα δορυφόρο της εγγλέζικης ομάδας).

Φυσικά και είναι η…Μπάρτσα. Αν πιάσει παιχνίδι, σε σκοτώνει. Αλλά δεν με πείθει και τόσο, ενώ και αμυντικά μπάζει άσχημα, πολύ άσχημα. Την Σπόρτινγκ την είδατε, την ξέρετε. Καλή ομάδα, το ψωμάκι της είναι η κόντρα σε κενούς χώρους. Που πιστεύω θα τους βρει και με το παραπάνω απόψε. Ολα έχουν να κάνουν φυσικά με την απόδοση. Θέλετε μιά δίκαιη απόδοση; Διπλό στο 1.

90, άσος στο 4.30. Αυτή είναι η δίκαιη απόδοση. Που….δεν θα την δούμε ποτέ φυσικά. Θα πάρω τον άσο και με το Χ θα πάρω πίσω το ποντάρισμα. Μου κάνει. ΚΟΛΩΝΙΑ – ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 2 (5.75): Γιά να καταλάβω… Η ομάδα που δεν έχει νίκη φέτος, που σκοράρει με αίτηση και χαρτόσημο, με 1-13 γκολ στην Γερμανία, αυτή η ομάδα είναι…καραφαβορί; Οσο υποβαθμισμένο και να είναι το σέρβικο πρωτάθλημα, όσο μεγάλη κι αν ειναι η ψαλίδα με την Bundesliga, θα παίξει ο τελευταίος της Γερμανίας με 0-1-5 και 1-13 γκολ, με τον…πρώτο του σέρβικου, που έχει 9-1-0 και 24-1 γκολ! Δεν έχω καταλάβει γιατί ντε και καλά όλες οι γερμανικές ομάδες (εξαιρούνται όταν παίζουνε με άλλα θηρία), πρέπει να είναι πάντα καραφαβορί! Είδαμε και την Χοφενχάιμ με τη Μπραγκα και την Λειψία με την Μονακό στην πρεμιέρα, είδαμε ξανά τη Λειψία χθες, να με συμπαθάτε αλλά ποιό το ειδικό βάρος τους; Μιλάω για την Ευρώπη! Το Αμβούργο ή η Γκλάντμπαχ γιά παράδειγμα, έχουν ειδικό βάρος.

Εχουνε την ιστορία τους. Η Κολωνία και η Χοφενχάιμ και η Λειψία τι έχουν; Μπορεί να αναστηθεί η Κολωνία αύριο; Ας το κάνει. Η απόδοση δεν στέκει με τίποτα. Πάω με τους σέρβους! Αυτά τα δύο είναι και πάμε γιά νέα στήλη το Σάββατο πλέον. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, κέρδη ήδη υπάρχουν καλά, χωρίς άγχος παίζω, τα λέμε και το βράδυ στο chat (όπου χθες ειμαστε πάνω από 100 άτομα και…μιά χαρά περάσαμε).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 27-28/9: Σπόρτινγκ-Μπαρτσελόνα 1 dnb (4.50), 1 μονάδα. Κολωνία-Ερ.Αστέρας 2 (5.75), 1 μονάδα. Επιστροφές από 26/9: 20.2 μονάδες. Υπόλοιπο: +10.75 μονάδες. Ποντάρισμα 27-28/9: 2 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: +8.75 μονάδες. ΣΥΝΑΞΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κλείσαμε και το μαγαζί, όλα έτοιμα! Σάββατο 7/10, κατά τις 9 το βράδυ. Στα Λαδάδικα, στο “Τηγανιές και σχάρες”.

Προσέξτε, στα Λαδάδικα, Κατούνη 3 (το επισημαίνω, γιατί έχει κι άλλο σε άλλη περιοχή). Δείτε εδώ: http://www.tiganies.gr/ . Υπάρχει ηδη ποστ στο φόρουμ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "ΣΤΟΙΧΗΜΑ", ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ "TO SITE", ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΕΡΥΣΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ 7/10 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΦΙΛΟΣ ΠΟΣΤΑΡΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟ…ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΟΣΤ! Την διαδικασία την ξέρετε.

Ως την Τετάρτη 4 Οκτώβρη να έχετε δηλώσει κάτω από το αρχικό ποστ, να κάνουμε κουμάντο με τα τραπέζια. Μην το αφήσετε τελευταία ώρα. Ερχόμαστε….κόσμος και από Αθήνα, κάμποσα στελέχη της Kingbet, ενώ εκεί θα είναι και τα φιλαράκια μου, πέρα από συνάδελφοι (Κουλιανός, Κωστάρας, Πλιάκος, Κυλώνης και άλλοι). Οσοι έχετε ξανάρθει…δεν χρειάζεται να πω τίποτα.

Οσοι δεν έχετε ξανάρθει, ελάτε. Αλλιώς θα χάσετε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras