567

Thassios

Θα τα βρει σκούρα

Καλησπέρα betsellerades μου!

Καταρχήν να πω χρόνια πολλά στους υπόλοιπους Γιαννάδες της ομάδας και στις Ιωάννες και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας που είναι ήδη πολλές !Οι μισές να βγούνε θα δίνω πονταρίσματα μέχρι τα 100 (χοχοχοχ). Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να είμαστε η ίδια στοιχηματική (και όχι μόνο) παρέα μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Στοιχηματικά έχω φάει λίγο μάτι αφού έχει μια εβδομάδα θα γίνοντια τα πάντα για να μην πληρώσει. Ειδικά μετά τα χθεσινά δύο παιχνίδια (που έπρεπε να βγούνε για πλάκα και τα δύο) κατάλαβα ότι το φεγγάρι ευνοεί το θηρίο. Ας είναι. Υπομονή και όλα θα έρθουν αρκεί να συνεχίσω να διαβάζω σωστά τα ματς.

Σήμερα δεν έχει καλό πρόγραμμα γι αυτό και η στήλη θα είναι πολύ μικρή.

Θα μπορούσα δηλαδή να πάω και σε update. Οριακά ξεχώρισα δύο παιχνίδια και με αυτά θα πορευτώ.

Το πρώτο έρχεται από την Ιταλία και είναι στην Φιορεντίνα και τη Σασουόλο. Είναι από τα παιχνίδια που περιμένω γκολ αλλά και κάρτες. Η Φιορεντίνα έφερε ισοπαλία με τη Μόντζα εντός έδρας και σήμερα είναι must win το παιχνίδι. Μια από τα ίδια και η Σασουόλο η οποία δέχεται εύκολα γκολ αλλά επιθετικά τα πάει καλά.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα γκολ αλλά και κάρτες. Το ειδικό ” g/g + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο” δίνει 3,35” και είναι τίμιο.

Μετά περνάμε στη Πορτογαλία όπου θα κάνουμε ένα μπετ που μας πληρώνει ανά διαστήματα. Δηλαδή έχουμε μια ομάδα που είναι καλά και μπορεί να κοντράρει το θηρίο. Φυσικά αναφέρομαι στη Κάζα Πία όπου τα πάει περίφημα και περιμένω να βάλει δύσκολα στη Πόρτο σήμερα.

Δε περιμένω δηλαδή να αρπάξει ένα 3μπαλο και να τελειώνει η ιστορία. Μαθημένη να μην παίζει στη φυσική της έδρα και είναι ομάδα που βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Αυτό φυσικά περιμένω να προκαλέσει νεύρα στο ματς , ειδικά από τη Πόρτο που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία , και να έχουμε κάρτες. Το ειδικό ” Κάζα Πία (χάντικαπ +3) + όβερ 1,5 γκολ + όβερ 2,5 κίτρινες Κάζα Πία + όβερ 1,5 κίτρινες Πόρτο” δίνει 4 και το τιμήσω.

Αν τα βρει λίγο σκούρα η ”φιλοξενούμενη” τότε θα επιβεβαιωθεί πολύ εύκολα.

Δεν θα παίξω κάτι άλλο. Οριακά αφήνω και ένα g/g ημιχρόνου που είδα σε Οστάνδη. Δε μου αρέσει και πολύ το πρόγραμμα. Αύριο είναι λίγο καλύτερο όπου θα έχουμε νέα στήλη. Καλή επιτυχία σε ότι και αν παίξετε! Σήμερα λογικά θα μπω και στο chat από το απογευματάκι.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS