3847

Billaras

Ισα γιά να ασχοληθούμε…

Δεν με εξέπληξε κάτι χθες. Απολύτως αναμενόμενα όλα. Περίμενα το ζόρικο -και στην κόψη- παιχνίδι στο νησί, αυτό και έγινε. Ενα έπιασα εύκολα, ένα έχασα εύκολα. Μένανε άλλα δύο, ήθελα ένα ακόμα, το έγραψα. Ε, ως το 80' ήταν στο Χ και τα δύο, κυριολεκτικά στην κόψη δηλαδή. Τελικά, το ένα ήρθε άσος, το άλλο έμεινε εκεί. Και έχασα. Κι αυτό αναμενόμενο.

Μέχρι και τα…κουλουράκια της Ατλέτικο με την Μπάρτσα περίμενα, εξέπληξα πολλούς και χθες και προχθές στο ράδιο που το ανέφερα, αλλά είδατε ότι αν γνωρίζεις τους προπονητές με καλές πιθανότητες γνωρίζεις και τι θα γίνει… Κάθησα το βράδυ και σκέφτηκα τι θα μπορούσα να έχω κάνει γιά να πληρωθώ. Μόνο να έπαιζα την Ροτσντέιλ, να έπιανα δηλαδή την δυάδα που έπιασε κι ο Μάκης.

Ε, έτσι δεν γίνεται δουλειά. Η 1η Αγγλίας ας πούμε, δεν έβγαλε διπλό! Εν κατακλείδι, η μέρα ήταν ακριβώς όπως αναμενόταν. Ζόρικη… Σήμερα; Σήμερα δεν είναι ζόρικη. Είναι κάτι παραπάνω. Αδιάφορη. Θα πάει η μάζα να παίξει Σίτι, Μίλαν, Γιούβε, χαίρω πολύ Βασίλης. Κανένα καλό παιχνιδάκι έχει; Καμιά αξία; Κανένα λαθάκι των μπουκ μπας και παίξουμε σοβαρό κουμάρι κι όχι χαζομαρούλες; Με το…σταγονόμετρο.

Γιά να μην πω “τίποτα”, λέω με το σταγονόμετρο. Οπότε, πολύ μικρό μπετ, μικρή και η στήλη, δεν έχω καμιά πρεμούρα να “χωθώ”, έχει ματσάκια και την Τρίτη! Τι θα παίξω; Με το..στανιό ένα trixie, να έχω να αγωνιώ γιά κάτι. Ξερό Χ τη Ναντ (κοίταξα και πιό δεξιά, αλλά στο τέλος καρφώθηκα με την φετινή πορεία των δύο ομάδων) γιατί οκ, Γαλλία είναι, να έχουμε μπει Γενάρη και να βλέπω 3-0-4 εντός τη μιά και 3-07 εκτός την άλλη, μου…κάνει κάτι.

Μου κάνει “ήρθε η ώρα να φέρουν Χ”. Και τα άλλα δύο, σπανιόλικα. Σήμερα η Μάλαγα. Την είδα, καλή ήταν με Ατλέτικο, γιά την Λεβάντε τα…είπε όλα ο Μάκης με αυτά που δεν είπε (γέλια). Και αύριο η Σοσιεδάδ. Εδώ νομίζω είναι το μοναδικό σοβαρό λάθος των μπουκ. Στο 4.00; Γιατί; Τραίνο πάει δύο μήνες, μιά ήττα από Ρεάλ έχει μόνο. Ναι, καλή η Βιγιαρεάλ, ναι καλή έδρα.

Και φαβορί. Αλλά όχι κι έτσι. Προσωπικά δεν θα έδινα πάνω από 3.30 το διπλό και αφού το έχω 4.00, το τιμάω. Θα μπορούσα να κλείσω εδώ τη στήλη. Αλλά θα παίξω κι ένα παρολί με over. Τα δύο είναι αουτσάιντερ. Και είναι σε ντέρμπι. Πέρυσι 2-2 και 1-2. Πρόπερσι 2-3 και 2-2. Παραπρόπερσι 1-2 και 0-5.Τρία χρόνια σερί, εντός-εκτός, το Μπενφίκα-Πόρτο έρχεται over.

Και το έχω αουτσάιντερ στο 2.10. Το άλλο είναι στην Θράκη, στο 2.05. Πανθρακικός-Ξάνθη. Ομάδα του Μάουρερ και under δεν πάνε μαζί. 23-27 γκολ ο Πανθρακικός φέτος, 24-27 η Ξάνθη, μοιάζουν πολύ. Ε, ας φέρουν και σήμερα κανά 2-2 να πάρουμε το over. Το τρίτο είναι φαβορί γιά over, το Βερόνα-Νάπολι είναι. Και έτσι χαλαρά έκλεισα. Ενα trixie, ένα παρολί με over, ελάχιστες απαιτήσεις, απλά να ασχοληθώ με κάτι που τουλάχιστον δεν είναι “τοκογλυφία”.

Η μέρα θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα εκτός αν…κάτσει όλο το trixie (γέλια). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 10.185 μονάδες. Ποντάρισμα 12/1: Trixie (2-3): Μάλαγα 2 (2.87)-Σοσιεδάδ 2 (4.00)-Ναντ Χ (3.25) με 35 μονάδες κάθε δυάδα και 10 η τριάδα, όλο μαζί 115 μονάδες. Παρολί με over: Βερόνα-Μπενφίκα-Πανθρακικός (7.1) με 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 185 μονάδες.

Νέο υπόλοιπο: 10.000 μονάδες. Οταν βλέπετε να παίζω 185 μονάδες, το πράγμα μιλάει μόνο του. Είμαιξεκάθαρος. Καλό βόλι, τα λέμε την Τρίτη (που..έχει FA CUP και…πολύ μ'αρέσει).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras