2696

Billaras

Ισχνό κουπόνι, οριακό παιχνίδι

Bittersweet. Γλυκόπικρη. Αυτή ήταν η γεύση του Σαββατοκύριακου. Γιατί γλυκια; Γιατί δεν έχασα, έβγαλα και 90 μονάδες κέρδος. Γιατί από το Σάββατο το απόγευμα ήμουν χωρίς άγχος, να'ναι καλά τα…δύο δώρα. Το ένα δώρο απο τους μπουκ (Φλίτγουντ, δεν ξέρω άλλη ομάδα στην Ευρώπη να είναι 17 -πλέον 18- ματς αήττητη και να πληρώνει 3,5), το άλλο δώρο…από τα φιλαράκια τα καλα (Πούλις-Αλαρντάις).

Δεν γίνονται αυτά στην Αγγλία; Παντού γίνονται. Η συχνότητα αλλάζει. Και χαίρομαι που το σημείο το πήραν και το αναπαρήγαγαν δεκάδες. Γιατί πικρή; Γιατί ήθελα (και κυρίως άξιζα) κάτι παραπάνω. Αμα τρώς γκολ σε στημένη μπάλα τελευταία φάση του ματς στο 93', σε χαλάει. Και αναφέρομαι στην Καισέρι. Με τσάντισε αυτό το 2-2 στα χασομέρια.

Τέλος πάντων…. Στα φρέσκα; Αγωνιστικά μπορούμε να πούμε ότι θέλετε, σελίδες να γεμίσουμε, ξεκινόντας από τον Ολυμπιακό και φτάνοντας στην Αρσεναλ. Στοιχηματικά όμως; Πολλή…ξεραίλα. Ωραίο το σεντονάκι, θα το απολαύσω όπως όλοι, αλλά τι να παίξω; Γκολακια; Ακόμα κι αυτά τα 'χουν βουλιάξει οι μπουκ. Ειδικά; Σκόρερς; Τρίχες. Καλά, γιά σημείο δεν το συζητάω, ούτε με σφαίρες (αν και αμα ανέβει κι άλλο, έτσι γιά το “γαμώτο” που λένε, μπορεί να ρίξω μια Μπενφίκα που την έχουν κάνει…Αρμίνια οι αποδόσεις, δεν στεκέται πουθενά το 9.

50). Οπότε; Οτι μας δίνει η Αγγλία και μας δίνει και το Europa. Να πάω ανάποδα; Λίγο ΑΠΟΕΛ, λίγο Μπεσίκτας, λίγο Ροστόφ, κλείσαμε. Νωρίς είναι αλλά αυτά τα τρία κάτι λένε. Να επιστρέψω στο νησί; Μιά Λιντς παίζεται (παρότι είναι πολύ καλά η Φούλαμ, δεν στέκει το 4.50 στο διπλό), μιά Γουλβς είχα σταμπάρει και μου την …διέλυσαν. Πέντε ήττες έχει σερί, γύρισε…φαβορί στο 2.

75; Εδώ στο αρχικό 2.90 και ξύνιζα, πόσο μάλλον τώρα. Και δεν το είχα σταμπάρει αγωνιστικά, εξωαγωνιστικά το είχα σταμπάρει, μπας και ο Μακάρθι κάνει λίγο τα στραβά μάτια γιά την πρώην ομάδα του (έξι χρονάκια ήταν εκεί, ανόδους, Premier League, έχει ιστορία στην Γουλβς). Να είμαστε ειλικρινείς λοιπον όπως πάντα: Δεν έχει τίποτα άλλο. Γιόκ. Νταξ, άμα αρχίσω να παίζω τίποτα g/g και over, δέκα παρολί σας φτιάχνω (Φούλαμ-Ρέντινγκ-Πλίμουθ, ορίστε g/g γιά παρολί).

Να ξαναπάω στην Πέμπτη; Λίγο με χάλασε η απόλυση Μπέντο (μην πιστέψει κανείς ότι έφυγε επειδή έκανε 3η σερί ήττα ο Ολυμπιακός, έφυγε επειδή ο -ως προχθές yes man- πορτογάλος τόλμησε να… μιλήσει και να παραπονεθεί, ανοίγω μιά παρένθεση και λέω ευθέως ότι γελάω με όσους από το συνάφι μου είχαν στοχοποιήσει τον Μπέντο ενώ παραπάνω…κάνει τζιζ και δεν μιλάμε απλά ταίζουμε το σανό, λες και ο Μπέντο βρήκε φως και μπήκε, δεν τον έφεραν κάποιοι μανατζαραίοι, οι ίδιοι που πουλάνε τους παίκτες και η φάμπρικα καλά κρατεί).

Με χαλάει και μιά δυσαρέσκεια που βλέπω από τον Κουαρέσμα. Οπως και να έχει, η Μπεσίκτας είναι σε όλα καλύτερη ομάδα από αυτόν τον φετινό Ολυμπιακό που δεν κέρδισε κάτι Γιουνγκ Μπόις, κάτι Μπερ Σεβά και κάτι Οσμανλίσπορ στο Φάληρο. Με χάλασε η απουσία Σωτηρίου στον ΑΠΟΕΛ, ο γκολτζής είναι. Αλλά και πάλι εκεί μέσα έχει καθαρίσει τόσους και τόσους (με τελευταίο θύμα την Μπιλμπάο).

Αν δεν το καταλάβατε ψείρίζω τα σημεία. Απ τη μύγα ξύγκι βγάζω σε ένα ισχνό κουπόνι. Κι επειδή κουράστηκα να το ψείριζω παραπάνω, καταλήγω: Ενα μονό η Λιντς. Και ένα σβηστό trixie κάνοντας εντελώς τα στραβά μάτια, με Γουλβς-Μπεσίκτας-ΑΠΟΕΛ. Τα στραβά μάτια εννοείται στην Γουλβς. Λίγες μονάδες, ίσα να έχω να ασχολούμαι. Οτιδήποτε άλλο στο live, κάθε μέρα στο chat θα είμαι μετά τις 9.

30 το βράδυ! ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Επιστροφές από 4/3: 490 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1920 μονάδες. Ποντάρισμα 7-9/3: Μονό αποδεκτό: Φούλαμ-Λιντς 2 (4.50) με 55 μονάδες. Trixie: Γουλβς 2 (2.75)-ΑΠΟΕΛ 1 (2.75)-Μπεσίκτας 2 (3.10). Με 10 μονάδες η τριάδα και από 35 σε κάθε δυάδα. Ολο μαζί 115 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 170 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 1750 μονάδες. Πιό…σβηστός δεν γίνεται.

Μην πω ότι και πολλά είναι. Οπότε το νόημα το πιάσατε. Είτε λίγα σαν εμένα, ή τίποτα. Νέα στήλη Σάββατο αλλά το ξαναγράψω, και τις 3 μέρες θα είμαι βράδυ στο chat μπας και “σκάσει” τίποτα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras