2673

Billaras

Και λίγα και…με το ζόρι!

Πως το είπε ο Μάκης στον τίτλο του χθεσινού κειμένου; “Ψόφιο το νησί”. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω παραπάνω. Και…καλό μήνα βεβαίως βεβαίως! Μηνας άνοιξης, μήνας Πάσχα, μήνας …γενεθλίων, μήνας…τελικής ευθείας γιά το κουμάρι. Τι να κάνουμε όμως που όντως είναι ψόφια; Με το ζόρι παντρειά; Ενας κακοπροαίρετος θα έλεγε “παιζεις λίγα γιατι χάνεις, το ένα σου βρωμάει το άλλο σου ξυνίζει”.

Αν και ποτέ δεν έχω δώσει δείγματα τέτοια (το…αντίθετο), θα μπορούσε να το πει. Ευτυχώς μίλησε πρώτος ο Μάκης που…κερδίζει, οπότε δεν νομίζω να τίθεται θέμα πλέον. Απλά είναι κακό το μενού. Και ειδικά όταν είσαι στον Απρίλη, δεν πρέπει να απλώθεις αν δεν σ'αρέσει κάτι. Εχει πολλές εμβόλιμες μεσοβδόμαδα, αν έχει κάτι καλό θα είμαστε εδώ, αλλά τώρα…γιόκ.

Θα μείνω μόνο στα σημερινά, αύριο νέα στήλη. Στο σήμερα λοιπόν, αν εξαιρέσω κάτι μικρά στο νησί (βασικά Νοτς Κάουντι το 2.50 αλλά και από το πρωί σήμερα Πλίμουθ στο 2.55 το οποίο μου..έβγαλε τα μάτια και είναι αρκετά ακατανόητο, δεν θα το έδινα πάνω από 2.20 και όντως άνοιξε στο 2.10 και δεν ξέρω γιατί ανηφόρισε), από μεγάλα μου προκύπτουν ελάχιστα και κυρίως όχι “ζεστά”.

Μιά Μπέρνλι στην Premier (όλοι έχουν δεινοπαθήσει εκεί), μιά Μπρίστολ Σίτι στην Championship (αντε και ένα over στη Γουλβς που είναι μεγάλο), μιά Σκάνθορπ και μιά Πορτ Βέιλ στην 1η, μιά Μπλάκπουλ στην 2η, άντε και ένα εξώφθαλμο στην 2η Σκωτίας, η Στέρλινγκ Αλμπιον. Σε αυτά “κάτι” έχουμε. Να μην το ψειρίζω. Οριακά θα παίξω τα τρία και ώρα καλή.

Από ένστικτο και μόνο, θα πω Πορτ Βέιλ (3.25), Στέρλινγκ Αλμπιον (3.10), Μπρίστολ Σίτι (2.90). Ενα trixάκι χαλαρό και φινίτο. Δείτε και τα άλλα που άφησα, ο καθένας ας αποφασίσει. Και θα παίξω και τη δυάδα άσων Νοτς Κάουντι-Πλίμουθ. Δεν θα το έκανα, αλλά με…προκάλεσε αυτό το 2.55 της Πλίμουθ. Εδώ έχουμε αξία στα φαβορί, σπάνιο αλλά συμβαίνει και δεν έχω θέμα να παίξω και τέτοια.

Μέτραγα για 2.20-2.30 το καθένα, τα έχω 2.50 και 2.55. Εκτός νησιού; Οριακά τέσσερα ακόμα σημεία. Σάλκε (3.75), Σ.Πόλτεν (5.00), Καραμπούκ (3.80), Μονακό (3.40). Και αν θέλετε φαβορί, λίγο Ουέσκα και λίγο το over στο Μπενφίκα-Πορτο. Εδώ θα αφήσω τα φαβορί (μαζί με τα εγγλέζικα κάντε δικό σας…ανακάτεμα αν σας κάνουν), θα αφήσω και την Μονακό (οκ, ένας τελικός είναι….

τελικός), θα αφήσω και την Σάλκε (μεγάλο ντέρμπι, κόντραρα Ντόρτμουντ σε…διπλάσια απόδοση με τη Χέρτα), και απλώς θα πάω σε μονά-δυαδα Πόλτεν και Καραμπουκ. Η πρώτη μας πληρώνει συχνά εντός και τώρα κόντρα σε μιά Ραπίντ που… δεν έχει νίκη το 2017, η δεύτερη είναι τρομερή εντός και στην Φενέρ γίνεται…το έλα να δεις, ο Αντβοκατ θα είχε ήδη φύγει αν του τα έσκαγαν, μένει ως το τέλος και απλώς μετράει μέρες, χαμός γίνεται και στις προπονήσεις με τον κόσμο.

Κλείσαμε και….μην πω ότι πολλά είναι. Αύριο θα είναι ακόμα λιγότερα, ο Μάκης ήδη “ξεφούρνισε” δύο που μου αρέσουν και μένα (Μορειρένσε και Βόλφσμπουργκ). ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.240 μονάδες. Ποντάρισμα 1/4: Δυάδα: Νοτς Κάουντι 1 – Πλίμουθ 1 (6.37) με 40 μονάδες. Trixie: Μπρίστολ Σίτι 2 (2.90)-Πορτ Βέιλ 1 (3.25)-Στέρλιγκ Αλμπιον 1 (3.

10) με 15 η τριάδα και από 35 κάθε δυάδα, όλο μαζί 120 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Σ.Πόλτεν 1 (5.00) με 35 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Καραμπουκ 1 (3.80) με 50 μονάδες. Δυάδα Πόλτεν 1-Καραμπουκ 1 (19.00) με 15 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 260 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 980 μονάδες. Είπαμε, νέα στηλη αύριο. Ψ'αχνω δύο σημεία σήμερα. Αλλά να πέσουνε μαζί θα είναι ιδανικό. Η ξερή δυάδα; Δύο από το trixie; Τα δύο μονά; Ιδωμεν.

Οπως και να έχει, βλέπετε ότι είμαι μαζεμένος, αύριο -με τέτοιο κουπόνι- θα είμαι ακόμα περισσότερο, μην το ζορίζετε κι εσείς εφ όσον συμφωνείτε ότι το κουπόνι δεν λέει πολλά. Σήμερα θα είμαι και στο chat να πούμε γιά κουμάρι κι όχι μόνο! Και πάλι καλό μήνα και…προσοχή στους ψεύτες (όχι σήμερα, γενικά).

Παλαιότερα άρθρα του Billaras