2321

Billaras

Και του χρόνου!

Ενα πολύ ωραίο και θεαματικό φεστιβάλ παρακολουθήσαμε για μια φορά ακόμα. Αλογα , αναβάτες , εκπαιδευτές άλλα και θεατές δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό με άκρως θεαματικό αποτέλεσμα. Είδαμε την κυριαρχία της Ιρλανδίας , τον προσωπικό θρίαμβο του Willie Mullins που είναι ο πολυνίκης εκπαιδευτής στην ιστορία του φεστιβάλ, την άνοδο στο θρόνο του κορυφαίου 2 miler του Altior και την συγκλονιστική επίδοση του Native River (φωτο).

Μερικά στοιχηματικά δεδομένα του φεστιβάλ : στις 28 κούρσες ο Μ.Ο. απόδοσης των νικητών ήταν 11,20 , κέρδισαν 8 φαβορί με Μ.Ο. Απόδοσης 3.03.Η μικρότερη απόδοση νικητή ήταν το 1.57 της Laurina στην κούρσα για φοράδες της Πέμπτης, ενώ η μεγαλύτερη απόδοση ήταν 34 και την είχαν 3 νικητές ίπποι. H εκτίμηση της Paddypower είναι ότι φέτος πονταρίστηκαν συνολικά 450 εκατομμύρια ευρώ στις κούρσες του φεστιβάλ.

Στα δικά μας στοιχηματικά , δε μπορούμε παρά να είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Συνολικά δόθηκαν 12 προτάσεις , οι 8 σε each-way , με Μ.Ο. απόδοσης 12,20 (4,47 οι αποδόσεις του πλασέ). Είχαμε 2 νίκες (ποσοστό 16.7 % ) με Μ.Ο. απόδοσης 22,00 και σύνολο πονταρίσματος 16 μονάδες, Οι επιστροφές που είχαμε ήταν 39,5 μονάδες δίνοντας μας ένα κέρδος 23,5 μονάδων και ένα πολύ ικανοποιητικό ROI της τάξης του 248% επιβεβαιώνοντας για μια φορά ακόμα πως αυτό που μετράει είναι να υπάρχει αξία στην απόδοση και το κέρδος έρχεται.

Δεν θα δώσω προγνωστικά για τις σημερινές ιπποδρομίες. Ραντεβού θα δώσουμε σύντομα σε επόμενα φεστιβάλ καθώς όπως έχει δείξει η προϊστορία του συγκεκριμένου μπλογκ είναι καλύτερα να ποντάρουμε λίγες φορές το χρόνο με καλά αποτελέσματα παρά σε καθημερινή βάση με την φθορά που σημαίνει αυτό.Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας σχόλια καθώς και τον Μπιλλάρα και το Μάκη για τη φιλοξενία.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras