1196

Editorials

Επανάσταση: Γεννιέται το Betsellers Radio (και… σύναξη στην Αθήνα έχουμε)!

Η σαιζόν έχει ξεκινήσει, οι ρυθμοί εντός Betsellers έχουν ανέβει και θ’ανέβουν κι άλλο πολυεπίπεδα (μην ξεχνάμε, ξεκινάει το Παγκόσμιο του μπάσκετ και ο Κώστας Ζαφείρης θα “πάρει φωτιά”, αλλά είναι η στιγμή, η ευχάριστη στιγμή, να ανακοινώσουμε κάτι!

Οι συνδρομές είναι non stop, η χαρά μας, η δουλειά μας και η ευθύνη επίσης non stop, αλλά στο Betsellers ποτέ δεν μείναμε στάσιμοι.

Στα οκτώ αυτά χρόνια λειτουργίας, εισάγαμε πολλά, μετά μας αντέγραψαν σε πολλά, άρα κάτι καλό είχαμε σκεφτεί και φέρει στον χώρο. Είτε αυτό λεγόταν live chat, είτε blog of the week με τον λόγο σε εσάς (και ατομικό και μικτό σε στυλ “πινγκ πονγκ”), είτε φόρουμ, δεν σταματήσαμε ποτέ να φρεσκάρουμε το site και παράλληλα δεν σταματήσαμε ποτέ να δείχνουμε τον δρόμο.

Σε τούτο το site πρωτοέγιναν κουβέντες για trading πριν απο χρόνια, γιά σωστό τρόπο στοιχηματισμού, σε τούτο το site καθιερώθηκαν οι συνάξεις γιατί δεν θέλαμε ποτέ κάτι απρόσωπο αλλά να είμαστε όλοι μιά παρέα. Και από ετούτο το site ξεπήδησαν πολλά ταλέντα, πολλά παιδιά που σήμερα ασχολούνται σοβαρά με το στοίχημα και μεταλαμπαδεύουν όσα εκείνοι έμαθαν από εδώ.

Αφου λοιπόν δεν ησυχάζουμε ποτέ, μας…έτρωγε και φέτος τι να κάναμε! Βασικά μας έτρωγε καιρό η ιδέα, αφού ξέραμε ότι και το γουστάρουμε-απολαμβάνουμε και το θέλετε κι εσείς. Γιά χρόνια μας ακούγατε με τον Μάκη στο Betradio, κάθε Παρασκευή ξεσκονίζαμε το κουπόνι και επικοινωνούσαμε παράλληλα.

Το κάνουμε πράξη λοιπόν! Για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ SITE, το Betsellers πρωτοπορεί και φέρνει μόνο γιά τους συνδρομητές του το Betsellers Radio!!

Οι (διε)ργασίες έχουν ξεκινήσει, θα μας πάρει ίσως και ένα μήνα, δεν μπορώ να ξέρω, τεχνικός δεν είμαι. Κάποια στιγμή θα δείτε το κουμπάκι “Live Radio”, κάποια στιγμη θα δείτε την ανακοινωση-έναρξη λειτουργίας του! Το βέβαιο είναι ότι -αρχικά- κάθε Παρασκευή θα τα λέμε μέσω web radio, το πως θα εξελιχθεί και με δεύτερη ίσως εκπομπή, με καλεσμένους, με πολλά και ενδιαφέροντα, θα το δείξει το άμεσο μέλλον.

Προς το παρόν κρατήστε αυτό και…stand by, σύντομα θα είναι έτοιμο το Betsellers Radio μόνο γιά όσους είναι στην παρέα μας. Θα έχουμε νέες ανακοινώσεις όταν είμαστε έτοιμοι και ξεκινήσουν οι εκπομπές μας.

Η νέα παροχή του Betsellers προς εσάς δεν θα είναι η μόνη. Δεν θα μείνουμε εκεί! Και χωρίς καμιά επιβάρυνση ή αύξηση.

Ραδιόφωνο με ανάλυση των αγώνων και…πιθανές εκπλήξεις είναι μόνο η αρχή γιά τη σαιζόν που ξεκίνησε. Στόχος είναι να ενισχύσουμε και το live betting, οπότε…αναμείνατε στο ακουστικό σας ή μάλλον στην σελίδα σας και σε νέο Editorial!

To μόνο που έχετε να κάνετε, είναι συνδρομή. Η πλέον οικονομική και προσιτή ΟΛΗΣ της στοιχηματικής αγοράς.

Οι τρόποι γνωστοι, είτε με τραπεζική κατάθεση (και αμέσως μετά αποστολή της απόδειξης με e-mail στο [email protected] γιά να ενεργοποιείται η συνδρομή), είτε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα μέσω του περιβάλλοντος viva wallet (εδώ η ενεργοποίηση είναι άμεση). Πανεύκολα, οικονομικά, όλοι μπορούν να έρθουν στην ήδη μεγάλη παρέα μας.

Γιά τυχόν απορίες περί συνδρομής, σας παραπέμπω στο παλαιότερο Editorial, https://www.betsellers.com/%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%af-%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%ae%cf%82/ μπείτε και διαβάστε αναλυτικά!

Σύναξη στην Αθήνα

Και…πάμε στο παρασύνθημα. Καλό το κουμάρι, αλλά σαν την παρέα του Betsellers όμοια δεν υπάρχει.

Και καλό το chat με δεκάδες φίλους να τα λέμε σχεδόν καθημερινά, αλλά στις συνάξεις από κοντά είναι αλλιώς. Χρονια τώρα. Παλιοί-νέοι, μεγάλοι-μικροί, συνδρομητές ή όχι, δεν έχει σημασία καμιά. Μαζευόμαστε, γνωριζόμαστε, λέμε (στοιχηματικές και όχι μόνο) ιστορίες, τρώμε, πίνουμε, το απολαμβάνουμε! Μιά φορά στην Αθήνα, μιά στη Σαλονίκη.

Ετσι και φέτος.

Στις 7/9, κατά τις 9 το βραδάκι, Σάββατο είναι, σας περιμένουμε στην ταβέρνα “Τα Πεύκα”, Χαιμαντά 34, σύνορα Αμαρουσίου-Πεύκης. Εκεί βρισκόμαστε την τελευταία τετραετία. Και εκεί θα τα ξαναπούμε και θα τα….ξαναπιούμε! Σας περιμένουμε όλους, στις 7 του Σεπτέμβρη, σε 11 μέρες από σήμερα! Η 7η Σεπτεμβρη ειναι σημαδιακή, το σωτηριον έτος 2011 ανέβηκε το Betsellers στο διαδίκτυο.

Και 7/11 γεννήθηκε και το συνδρομητικο Betsellers πέρυσι! Εχουμε…γενέθλια λοιπόν, κλείνουμε τα 8 και μπαίνουμε αισίως στα 9! Κάντε τα κουμάντα σας, μην λείψει κανείς, το ξαναλέω, η σύναξη ΔΕΝ αφορά μόνο τα μέλη/συνδρομητές. Περιμένουμε άπαντες, παλιούς και νέους φίλους, μέλη/μη μέλη. Το μόνο που ζητάμε από εσάς, είναι εφ όσον θελήσετε να έρθετε, να στείλετε ένα e-mail στο [email protected] για να ξέρουμε μιά μέρα πριν πόσα άτομα θα περιμένουμε στην ταβέρνα! ΜΗΝ το αμελήσετε αυτό και θερμή παράκληση ΜΟΝΟ σε αυτό το e-mail και ΜΟΝΟ αν είστε σίγουροι!

Εννοείται ότι θα ακολουθήσει σύναξη στη Σαλονίκη, κατά τα μέσα Οκτώβρη, οπότε αναμείνατε γιά νέες ανακοινώσεις σε επόμενο Editorial!

Παλαιότερα Editorials