2720

Billaras

Καλή γεύση από τις εγγλέζες!

Γεια χαρά σε όλους ! Στο προηγούμενο κειμενάκι μου είχα πει ότι θα γράψω κάτι για την Τότεναμ αλλά κάτι η έλλειψη χρόνου κάτι η μελέτη για το ΣΚ με έκαναν να πάω πάσο. Βλέποντας το νέο πρόγραμμα θαρρώ ότι έχει καλές επιλογές. Οι Εγγλέζες μου άφησαν μία καλή γεύση επομένως ας αναλύσω την σκέψη μoυ.. Από την Πρέμιερ Λιγκ υπάρχουν αρκετά ναι μεν αλλά.

Ξεκινώντας από τα “φαντασματάκια” Χαλ και Μπέρνλι έχουν την τιμητική τους. Αν μη τι άλλο η Χαλ έχει βγάλει δόντια λιονταριού και δεν κωλώνει πουθενά. Στο τελευταίο ματς με την Λίβερπουλ σώθηκε αρκετές φορές χάρις στην δυστοκία των επιθετικών της Λίβερπουλ αλλά την κρίσιμη στιγμή έκανε το 2-0 όπου σήμανε και την νίκη. Από την άλλη, η Άρσεναλ είναι με τα φεγγάρια της.

Σαφώς και δύο ήττες δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο αλλά την Τετάρτη παίζει στο Μόναχο για το CL και γενικά η διαίσθηση μου, μου δείχνει ότι μπορεί να γκελάρει η Άρσεναλ. Στο Μπέρνλι-Τσέλσι αυτό που κρατώ είναι η φοβερή έδρα της γηπεδούχου. Σχεδόν όλα της τα ματς πάνε στο Under και άπαξ και γίνει αυτό τότε έχει πιθανότητες για να πάρει αποτέλεσμα.

Το άλλο σημείο που σίγουρα έχουμε δει ,όλοι, είναι το διπλό της Τότεναμ. Η Λίβερπουλ είναι σε κακή κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά και από την άλλη η Τότεναμ βρίσκεται στα πάνω της. Αμ δε.. Κάτι με χαλάει σε όλο αυτό. Να πω το ότι η Τότεναμ κόντρα στους μεγάλους εκτός έδρας δεν πήρε νίκη ( Άρσεναλ,Τσέλσι,Γιουν,Σίτι) ? Να πω ότι η έλλειψη του Λαμέλα όλο αυτό τον καιρό έχει φέρει αλλαγή συστήματος στην ομάδα και γενικά αλλιώς τα υπολόγιζε ο Ποκετίνο και αλλιώς του βγήκαν ? Η Λίβερπουλ αρέσκεται στο να τροφοδοτεί αρκετά τον Μανέ μιας και η ταχύτητα του δίνει άλλο κύρος στο παιχνίδι της.

Σε περίπτωση που ξεκινήσει ο Σον τότε μιας και λείπει και ο Ροουζ η αριστερή πλευρά θα είναι λουκούμι για τον Μανέ και θα κάνει αλογάκια τους παίκτες της Τότεναμ. Ο Βερτόνχεν θα είναι πάλι εκτός και ο Αλντεβέιρελντ καλώς ή κακώς δεν είναι σε θέση να παίζει παντού στην άμυνα. Είμαι βέβαιος πως ο Ποκετίνο τα γνωρίζει καλά τα ζητήματα αυτά και όλο και κάτι έξυπνο θα έχει σκεφτεί.

Αν πάντως παίξει ξανά το γνωστό 3-5-2 τότε θα υπάρχουν θεματάκια… Το διπλό στο 3,50 το θεωρώ λίγο αναλύοντας το σκεπτικό μου στις παραπάνω γραμμές. Το τελευταίο σημείο είναι η Σάντερλαντ. Καταιγιστική στο παιχνίδι με την Πάλας(0-4) , Defoe από τα παλιά και κάτι μου λέει πως τα πράγματα βαίνουν καλώς. Αντίπαλος της η Σαουθάμπτον… Η ομάδα περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και είναι υποψήφια για κόντρες αυτή την περίοδο.

Το ερώτημα είναι το εξής : Μπορεί η Σάντερλαντ ? Μπορεί να διώξει τον κακό δαίμονα από μέσα της και να νικήσει ? Στο 4.00 ο άσος. Συνεχίζοντας με την Τσάμπιονσιπ, το μοναδικό σημείο που κρατώ είναι το διπλό της Γουίγκαν. Η ομάδα με τις μετεγγραφές που έκανε τον Γενάρη δείχνει ότι θέλει πραγματικά να κάνει τα αδύνατα-δυνατά για να μείνει στην κατηγορία και κόντρα στην Νόριτς έχοντας τον νεοαποκτηθέντα Μπόγκλ σε καλό φεγγάρι σκόραρε δις και κάπως έτσι ήρθε ισόπαλη 2-2.

Αντίπαλος τώρα είναι η Φούλαμ. Καλή ομάδα σε γενικές γραμμές αλλά πιστεύω πως το μομέντουμ είναι υπέρ της φιλοξενούμενης. Κάτι οι μετεγγραφές κάτι το καλό κλίμα και γενικά ο διαφορετικός αέρας που έχει “χτυπήσει” για τα καλά τους νέους παίκτες έχουν κάνει την ομάδα να έχει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είχε στην αρχή της σεζόν και επομένως το 6,00 είναι μεγάλο.

Σαν σκέψη απλώς αναφέρω και το διπλό της Νότιγχαμ(5,00) μιας και αυτή κάνοντας εξαιρετικές προσθήκες στα τέλη Γενάρη ενισχύθηκε σημαντικά και η Νόριτς είναι κάπως διχασμένη προσωπικότητα… Στην Λιγκ 1 το κραυγαλέο λάθος είναι το 4,00 της Σάουθεντ. Αν εξαιρέσουμε την ήττα από την Σέφιλντ Γιουν(1η στην βαθμολογία) τότε βλέπουμε ότι η τελευταία ήττα ήρθε στις 08/10.

Όσο αναφορά την Μίλγουολ θεωρώ πως είναι σε ένα περίεργο φεγγάρι. Κάτι η πιθανή αποχώρηση από το ιστορικό The Den , κάτι οι συνεχόμενες ισοπαλίες συνοδευόμενες από μέτριες εμφανίσεις με κάνουν να σκέφτομαι αρκετά την κόντρα. Ένας καλός άσος είναι αυτός της Φλίτγουντ στο 2,50. Καλή φόρμα η Φλιτ ενώ η Ροτσντέιλ μετρά 3 ματς δίχως νίκη. Κλείνοντας τις Εγγλέζες , στην Λιγκ 2 γλυκοκοιτάζω τον άσο της Μόρκαμ.

Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο ενώ η Κέμπριτζ βρίσκεται στο εντελώς αντίθετο. Στο 3,80 μπαίνει σε σκέψεις. Όσο αναφορά τα εκτός Αγγλίας από την Γερμανία ένα τρανταχτό λάθος βρίσκω στο διπλό της Άιντραχτ. Δεν γνωρίζω πολλά από γερμανικό ποδόσφαιρο αλλά η φόρμα της μιας με την φόρμας της άλλης(Λεβερκούζεν) δείχνουν πως το 4,20 είναι μεγάλο.

Μέχρι τώρα έχω : Χαλ , Σάντερλαντ , Γουίγκαν , Σάουθεντ , Μόρκαμ , Αίντραχτ . Θα σβήσω την Σάουθεντ ,γιατί κάτι με φαγουρίζει κάτι και ας είναι λάθος. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 5.000 ΜΟΝΑΔΕΣ Επιστροφές 04/02 : 251 Μονάδες Ποντάρισμα 11/02 : Μονό : Άρσεναλ – Χαλ 2 10.00 DNB με 25 Μονάδες Σύστημα (2-3-4/4) : Σάντερλαντ 1 4,00 – Γουίγκαν 2 6,00 – Μόρκαμ 1 3,80 – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2 4,20 .

Στις δυάδες (χ6) με 37,5 Μονάδες , στις τριάδες (χ4) με 18,75 Μονάδες και στην τετράδα με 12,5 Μονάδες. Σύνολο 225+75+12,5 = 312,5 Μονάδες Ανοιχτά μπετ : 337,5 Μονάδες ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 9.466,5 Μονάδες Καλή επιτυχία σε όλους!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras