2516

Billaras

Κεράκια και …σύναξη!

Σαν σήμερα, πριν 6 χρόνια, το Betsellers “σηκώθηκε” στο δαιδαλώδη κόσμο του internet. Δεν θέλω να γράψω πολλά, αυτό εδώ ήταν το πρώτο κείμενο http://www.betsellers.com/content/303/eimaste-ston-aera , διαβάστε και θυμηθείτε και κυρίως σκεφτείτε αν κρατησαμε το λόγο μας. Εξι χρόνια όμορφα, μπαίνουμε πλέον στον 7ο χρόνο. Πάνω από όλα, μα όλα, χρόνια ΕΝΤΙΜΑ και χρόνια ΦΙΛΙΑΣ.

Δεν κοροϊδέψαμε ποτέ, δεν κάναμε αρπαχτή, δεν φλομώσαμε τον κόσμο με παιχνίδια, δεν γίναμε “του σωρού”. Επιβάλλαμε τους δικούς μας κανόνες. Και παίξαμε σωστά. Πολλοί έμαθαν από εδώ μέσα πολλά. Πάρα πολλοί. Και προχώρησαν κιόλας και το χαίρομαι όσο δεν φαντάζεστε. Το Betsellers έγινε φωλιά, έγινε στέκι, έγινε (και παραμένει) σχολείο.

Κι ακόμα περισσότεροι έγιναν φίλοι. Παρέα. Τεράστια παρέα. Αυτή τη στιγμη που γράφω, είμαστε 8.895 μέλη. Δηλαδή 9.000 άνθρωποι έχουν γραφτεί εδω, παρότι όλα είναι free! Χιλιάδες τα likes και στο Facebook, αλλά με την πάροδο των χρόνων, κάτι άλλο εντελώς εξωστοιχηματικό- που επίσης εμείς καθιερώσαμε, κανείς άλλος δεν το κάνει- μας έφερε κοντά. Η σύναξη.

Η καθιερωμένη συνεύρεση μας, μιά στην Αθήνα, μιά στη Θεσσαλονίκη. Τρωμε, πίνουμε, γελάμε, γνωριζόμαστε, θυμόμαστε, χαλαρώνουμε, κόβουμε και τούρτα. Μιλάμε και γιά στοίχημα βεβαίως… Ηρθε λοιπόν η ώρα γιά την (πρώτη) φετινή σύναξη. Θα ακολουθήσει κλασικά σε περίπου ένα μήνα στη Θεσσαλονίκη. Πέρυσι σπάσαμε τα…κοντέρ, περίπου 60 φίλοι σε κάθε μιά σύναξη.

Κι ακολούθησε και ποτό σε μπαράκι, πρόπερσι γλέντι σε ελληνάδικο, τι να πρωτοθυμηθώ; Η φωτό είναι περσινή, αλλά έχω…άλμπουμ ολόκληρό τόσα χρόνια! Γιά την Αθήνα λοιπόν: Ειχα γράψει κάτι στα “ψιλα” γιά αυτό το Σάββατο 9 του μήνα. Δεν οργανωθήκαμε, έλειπα κι εγώ, οπότε δεν ισχύει, αλλά τώρα το οριστικοποιήσαμε, το φιξάραμε και είναι επίσημο, θα γίνει το Σάββατο 16 του μήνα! Σε 10 μέρες! Κάντε ολοι τα κουμάντα σας και ΜΗΝ το χάσετε.

Ειδικά νέα μέλη, ελάτε να γνωριστούμε. Καλά, οι…παλιοί ξέρουν, την περιμένουν πως και πως! Σάββατο 16/9 λοιπόν. Κατά τις 9 το βραδάκι. Και το μέρος “γνωστό”, εκεί πάμε τα τελευταία χρόνια και…ξημερωνόμαστε! Στα “Πεύκα” λοιπόν. Ταβέρνα τα “Πεύκα”, στην Πεύκη! Σύνορα με Μαρούσι. Η σελίδα τους στο Facebook είναι αυτή: https://www.

facebook.com/tavernaTaPefka/ , οδός Χαιμαντά 34, πολύ εύκολα το βρίσκετε και έρχεστε (10' με τα πόδια από τον ηλεκτρικό σταθμό Αμαρουσίου με το τραίνο, δίπλα επίσης στη Λεωφόρο Ειρήνης, πολλά λεωφορεία). Η διαδικασία γνωστή! Θα ανοίξω ποστ στο φόρουμ, στην ενότητα “το site”, κάτω από το ποστ αυτό δηλώστε συμμετοχές γιά να ξέρω πόσα τραπέζια θα κλείσω.

Κάντε το -παράκληση- το συντομότερο, και όσοι δηλώσουν -δεύτερη παράκληση- μην ακυρώσουν στο παρά πέντε. Θα περιμένω συμμετοχές, θέλω σε μιά εβδομάδα, ως την άλλη Τετάρτη να ξέρω πάνω-κάτω πόσοι θα πάμε! Τιποτα άλλο, ραντεβού από κόντα σε 10 μέρες, χρόνια μας πολλά γιά σημερα, αυτό το site ανήκει σε όλους, δεν είμαστε εγώ και ο Μάκης, είστε πάνω από όλα εσείς! Στοιχηματικά, νέα στήλη το Σάββατο, με νέο…look!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras