1951

Editorials

Κλήρωση, δωράκια και συνδρομές!

Λίγες μέρες έμειναν γιά να ακούσουμε τα κάλαντα, αλλά και γιά να βουτήξουμε στον αγγλικό στοιχηματικό μαραθώνιο! Μέχρι τότε, η παρέα του Betsellers ολοένα μεγαλώνει και…. πολύ καλά περνάμε! Μεσοβδόμαδα ας πούμε, όταν ο στοιχηματικός κόσμος μάτωνε (λουτρό αίματος ήταν αυτό, ως το Πάσχα λεφτά θα μετράνε οι μπουκ μετά από αυτό το τριήμερο, απ’ τα χειρότερα των τελευταίων ετών), εντός Betsellers έβγαινε και κέρδος! Και από το Champions League και από ιπποδρομίες και από μπάσκετ.

Και αυτό μετράει διπλά όταν “έξω” γίνεται της ακολασίας.

Ομως, επειδή σας θέλουμε όλους δίπλα μας, επειδή τις υποσχέσεις μας τις τηρούμε, επειδή θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, επειδή γιορτές έρχονται, σας είχαμε προαναγγείλει μερικά….δωράκια. Ετσι, γιά το καλό που λένε!

Εδώ είμαστε λοιπόν, ανακεφαλαιώνουμε από το τελευταίο Editorial: Οσοι έχουν ήδη γίνει συνδρομητές, ΜΑΖΙ με όσους θα γίνουν ως τις 31/12, θα μπούνε σε μιά κλήρωση.

Θα την κάνουμε στο chat, 3 ή 4 του Γενάρη, ζωντανά. Ποιά θα είναι τα δώρα;

Το πρώτο και καλύτερο θα είναι ένα όμορφο διήμερο στην Ελάτη Τρικάλων! Δύο διανυκτερεύσεις (χωρίς πρωινό), στο Arktos Suites (https://www.arktossuites.com/ ), εκτός εορτών και αργιών. Οποιος τυχερούλης κερδίσει, θα συννενοηθεί με το ξενοδοχείο γιά ημερομηνίες (μπορεί να είναι είτε Γενάρη είτε Φλεβάρη, έιτε…Απρίλη, όποτε τον βολεύει εκτός εορτών), θα πάρει το έτερον του ήμισυ και θα πάει στην πανέμορφη Ελάτη σε αυτό το πανέμορφο ξενοδοχείο να χαλαρώσει και μεταξύ άλλων να πίει κι ένα κρασί στην υγεία του Betsellers.

Το δεύτερο θα είναι μιά εξάμηνη ανανέωση συνδρομής. Ο δεύτερος τυχερός λοιπόν, όποτε λήξει η συνδρομή του, θα του την ανανεώσουμε εμείς, αξίας 120 ευρώ, γιά έξι μήνες.

Και το τρίτο, μιάς και…ποδοσφαιρο-στοιχηματικό site είμαστε, θα είναι μια αυθεντική φανέλα της αγαπημένης του ομάδας (ή τέλος πάντων όποιας ζητήσει αν είναι συλλέκτης).

Δε θέλαμε να έχουμε έναν νικητή, θέλαμε τρεις απο εσάς να…γλυκαθείτε (γέλια).

Το ξαναλέω, στην κλήρωση θα μπούνε όλοι όσοι ειναι συνδρομητές μας ως τις 31/12. Οπότε, όσοι είστε ήδη απλά…υπομονή μήπως σας πέσει εσάς το “φλουρί”, όσοι δεν είστε αλλά το έχετε κατά νου και στα πλάνα σας, κάντε τώρα, στις επόμενες 18 μέρες! Δύο σε ένα! Και δωράκι(α) μπορεί να κερδίσετε και βέβαια να μπείτε στην μεγάλη παρεά, εδώ που το στοίχημα είναι λίγο…έξω από τα συνηθισμένα, βασισμένο πάνω σε άλλες αρχές και φιλοσοφία, όπως ήταν πάντα στο Betsellers!

Σε επόμενο editorial θα ευχηθούμε γιά τις γιορτές, βάζουμε τελεία και συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να παλεύουμε για σωστό στοιχηματισμό, να συνεργαζόμαστε εμείς και εσείς, να προσπαθούμε γιά το καλύτερο, αλλά και να….

σκεφτόμαστε κι άλλες μελλοντικές εκπλήξεις (είτε αυτές λέγονται αύξηση του έμψυχου δυναμικού μας, είτε αύξηση των παροχών μας).

Τα λέμε εντός!

Υ,Γ: Θυμίζω, συνδρομή γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση σε δύο τράπεζες, είτε με πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες που διαθέτει ο καθένας. Στην δεύτερη περίπτωση, ΠΡΩΤΑ πηγαίνετε στο περιβάλλον της Viva και απο εκεί επιλέγετε την κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε (καμία εξτρά χρέωση).

Στην πρώτη περίπτωση, αφού κάνετε την κατάθεσή σας, ΜΗΝ παραλείπετε άμεσα να στέλνετε με φωτό το καταθετήριο-απόδειξη στο [email protected] , γιά να ενεργοποιείται η συνδρομή σας τάχιστα!

Παλαιότερα Editorials