586

Thassios

Κλείνει η αυλαία – UPDATE!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Φτάσαμε στο τέλος αυτού του Παγκοσμίου κυπέλλου. Ο μεγάλος τελικός είναι σήμερα όπου θα μάθουμε αν μία εκ των Αργεντινή ή Γαλλία θα είναι η νικήτρια. Ένα παγκόσμιο κύπελλο που προσωπικά θεωρώ ότι ήταν πολύ καλό με τις εκπλήξεις του αλλά και με πολύ ωραία ματς ανά διαστήματα. Μπορεί να είχαμε αρκετά 0-0 σε ημίχρονα αλλά γενικά ήταν ένα καλό παγκόσμιο κύπελλο και το πιο σημαντικό , χωρίς κανένα παρατράγουδο.

Βέβαια να σας πω την αλήθεια , όπως ανέφερα και χθες στο chat , μου έλειψαν λίγο τα πρωταθλήματα. Βασικά μου έλειψε που έβλεπα αρκετούς αγώνες , ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο. Προσέξτε. Μην το μπερδεύουμε στοιχηματικά. Και περνάμε τώρα σε αυτό το κομμάτι.

Μέχρι στιγμής για όλα τα παιδιά στο site , εκτός από εμένα, το παγκόσμιο πήγε σούπερ στοιχηματικά.

Γι αυτό είπα μη το μπερδεύουμε. Αν είναι έτσι μακάρι να κρατήσει μέχρι το τέλος της σεζόν (χοχοχο).

Προσωπικά στοιχηματικά δε πήγε καλά για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι το πιο αστείο παγκόσμιο κύπελλο σε ότι αφορά τις κάρτες. Μιλάμε για να τους παίρνεις με τις πέτρες. Γελοία σφυρίγματα και αστείοι διαιτητές όπου φυσικά δε φταίνε αυτοί αφού ξεκάθαρα υπήρχε οδηγία.

Ένας βρέθηκε να βγάλει πολλές κάρτες (που δεν τον συμπαθώ κιόλας) και αυτόν τον στείλανε σπίτι του. Οπότε ήταν απολύτως λογικό να μην έχω κέρδος από τα μη μακροχρόνια πονταρίσματα.

Μετά το επόμενο λάθος ήταν δικό μου καθαρά διαχειριστικό. Αποφάσισα φέτος να δώσω βάρος στα μακροχρόνια στοιχήματα έχοντας στο πλάνο μου να παίξω λιγότερες μονάδες στα μη μακροχρόνια.

Αν θυμάστε είχα πει να παίξω 37 μονάδες σε μακροχρόνια και να αφήσω 30 για τα υπόλοιπα (σύνολο 67 μονάδες μάξιμουμ). Αυτό ήταν μεγάλο λάθος που δεν βγήκε εν τέλη. Είναι τελικά κάτι που δε κάνεις και πήρα το μάθημά μου. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν να μην μπορώ να έχω κέρδος από αυτό το Παγκόσμιο κύπελλο. Περιμένω σήμερα να πάρει 3 κίτρινες κάρτες η Αργεντινή ώστε να πάρω 15 μονάδες καθαρές και αν κάνει 1 ασίστ ο Messi χωρίς να κάνει ο Griezman τότε να πάρω άλλες 15 (αλλιώς θα πάει split η απόδοση με άλλους 5 που έχουν 3 ασίστ , όσες και ο Messi).

Δηλαδή να έχω παίξει 37 μονάδες σε μακροχρόνια και να πάρω πίσω τις 36. Ουσιαστικά παλεύω να έρθω στα ίδια. Ο αποκλεισμός της Αγγλία μας στέρησε ένα καλό ταμείο (μια ζωή θα σας βρίζω ρε κερατάδες, σας είχα που σας είχα άχτι) και από την άλλη ο τραυματισμός του Neymar.

Πάμε τώρα στον τελικό. Σε αυτή τη στήλη δεν έχουμε κάποιο μακροχρόνιο σε ότι αφορά τον νικητή αλλά οι περισσότεροι περιμένετε Αργεντινή από τη στήλη του Billara.

Εγώ πάντως θα κάνω κάποια πονταρίσματα χωρίς όμως να πηγαίνουν κόντρα στην Αργεντινή.

Καταρχήν δε μπορώ να καταλάβω πως αυτή η Γαλλία δεν θα φάει γκολ. Η άμυνά της μπάζει. Μαγική εικόνα το 2-0 με Μαρόκο. Όλο το θέμα θα παιχτεί αν θα φάει πρώτη γκολ η όχι. Εκεί πάνω θα κάνω παιχνίδι. Αν η Αργεντινή κάνει το 1-0 νομίζω ότι τελείωσε το πράγμα.

Κάπου εκεί θα φάει και 2ο μετά η Γαλλία αφού θα ανοιχτεί για ισοφάριση ενώ οι Αργεντίνοι θα ρίξουν και ξύλο. Αν βάλει η Γαλλία πρώτη γκολ τότε πάμε για ισοπαλία εκτός αν τρέξει να βάλει 2ο όπως είπα. Δηλαδή έχω σαν δεδομένο ότι θα φάει η Γαλλία γκολ και σαν δεύτερο δεδομένο ότι οι Αργεντίνοι παίρνουν παραπάνω κάρτες.

Οπότε θα κάνω δύο ειδικά.

Το ένα είναι ” όβερ 1,5 γκολ Αργεντινή + άντερ 2,5 γκολ Γαλλία + Αργεντινή όβερ 1,5 κίτρινες σε απόδοση 5. Το άλλο είναι ”πρώτη γκολ Γαλλία + g/g + Αργεντινή όβερ 1,5 κίτρινες κάρτες” σε απόδοση 6. Βλέπετε ότι περιμένω να έχει γκολ το ματς ενώ τα δύο μπετ δεν είναι κόντρα μεταξύ τους.

Με αυτά τα δύο θα πορευτούμε σήμερα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται περαιτέρω αναλύσεις.

Επόμενη στήλη θα είναι με έναν μικρό απολογισμό.

Όλοι το απόγευμα στο chat να κάνουμε κερκίδα.

UPDATE!!!

Καλησπέρα παικταράδες μου! Νομίζω ότι δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο για το μουντιάλ. Θα ακολουθήσει ένας μίνι απολογισμός. Εξαιρετικό για την ομάδα (εμείς και εσείς) μας στοιχηματικά και εύχομαι να συνεχίσει έτσι η σεζόν.

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε δουλειά κατευθείαν όπου σήμερα έχει ένα παιχνίδι που δε μπορώ να μην ποντάρω το ξύλο. Αναφέρομαι στον μονό προημιτελικό αγώνα για το Λικ Καπ Πορτογαλίας ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Μπράγκα. Στα δύο τελευταία ματς που έπαιξαν μεταξύ τους για το θεσμό έπεσε γερό ξύλο αφού είδαμε 18 κίτρινες και 5 κόκκινες.

Καλές οι αποδόσεις για σήμερα και είναι ευκαιρία μετά από ένα ξενέρωτο (σε ότι αφορά τις κάρτες) μουντιάλ να δούμε λίγο ξύλο να έρθουμε στα ίσια μας.

Δύο ειδικά θα ποντάρω. Το πρώτο είναι το ειδικό ” όβερ 1,5 κίτρινες στο ημίχρονο + κόκκινη” σε απόδοση 5,8 και το άλλο είναι το ”κόκκινη και οι δύο” σε απόδοση 29.

Ας ξυπνήσουν λίγο τα πνεύματα να πάρουμε τα πάνω μας.

Θα είμαι και στο chat να το δούμε μαζί!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS