2335

Billaras

Κόντρα δύο …θηρίων

Ως μη γενομενη η μέρα χθες. Τζίφος τα δύο ματσάκια, χαλαρά είχα παίξει, τα ξέχασα ήδη, άπαξ και το Νησί χτυπήθηκε από αναβολές δεν είχε νόημα. Βέβαια, δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ένα άλλο ματς, που το είδα και ομολογώ ότι..με κούφανε. Το Νάπολι-Ρόμα. Μόλις πριν μιά εβδομάδα είχα παίξει διπλό Μίλαν μέσα στη Ρόμα και πληρωθηκα(-με) ξεκούραστα.

Χάλι μαύρο ήταν η Ρόμα. Και χθες, μας κούφαναν. Η Νάπολι πνίγηκε στο άγχος, λες και το (παλληκαρίσιο) γκολ στα χασομέρια του Ντιμπάλα νωρίτερα στο ματς Λάτσιο-Γιούβε της έκοψε με μαχαίρι τα πόδια! Ομολογώ ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ειδικά άπαξ και προηγήθηκε νωρίς η Νάπολι. Στο ποδόσφαιρο όμως -αποδεικνύεται… μυριοστή φορά- δεν υπάρχει κάτι που δεν γίνεται.

Ντόρτι αυτή η φετινή Ρόμα σε αυτή τη φετινή Νάπολι! Ντόινγκ! Πάμε στο σήμερα. Πολλά ντέρμπι, κάμποση τηλεόραση ξανά, αλλά από κουμάρι; Οριακά ένα “κλικ” λιγότερο από χθες σε…χαλαρότητα την βλέπω τη μέρα. Εσβησα κάτι Σαν Πάουλι, κάτι Ναντ, κάτι Φένλο, έσβησα και Ατλέτικο (εδώ θα το δω live και ίσως με απασχολήσει εκείνη την ώρα), έμεινα με δύο άσους! Αυτά και τέλος.

Φράιμπουργκ και Μπράιτον. Προ ολίγου ανέβασα στο Blog of the week τη στήλη του φίλου Anton, συμφωνούμε απολύτως. Κόντρα σε Μπάγερν και Αρσεναλ! ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΜΠΑΓΕΡΝ 1 draw no bet (7.00): Να κοντράρεις το…θηρίο δεν είναι απλό. Θέλει όλη τη ρέντα, θέλει η αντίπαλος να αγγίξει το 100%, θέλει το θηρίο να είναι και με χαμηλούς ρυθμούς. Κοιτάω όμως δεδομένα.

Η Φράι και σούπερ πάει (5-6-1 στα τελευταία δώδεκα) και εκει στο γηπεδάκι της δεν μασάει από Μπάγερν (ήττα οριακά στο 92' πέρυσι, νίκη πιο πρίν, ισοπαλία πιό πριν), γενικά την ζορίζει πολύ την πρωταθλήτρια. Και η Μπάγερν έρχεται από 0-0 με Χέρτα, έχασε Κομάν (τρομακτικό πλήγμα ειδικά γιά το Champions League), λείπει και ο Ριμπερί και ο Χάμες Ροντρίγκεζ, δεν είναι με το πόδι στο γκάζι γενικά.

Οπότε, ας το ρισκάρω σε σούπερ απόδοση ξέροντας τι παίζω. ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1 (4.20): Η Μπράιτον είναι αυτό που λέμε “τίμια ομάδα”. Οσα έχει, τα δίνει. Καλή εντός, σε καλή φόρμα (έξι αήττητη), με καλή μεταγραφή προ ενός μήνα (Λοκάντια, προσαρμόζεται και σκοράρει ο ολλανδός), γενικώς όλα καλά τα έχει γιά τα δεδομένα της. Εδώ το μπετ είναι σαφώς “κόντρα Αρσεναλ”.

Στην οποία τίποτα δεν πάει καλά. Πετάξτε την φανέλα της. Αν σας έλεγαν ότι μιά ομάδα έχει ήδη επτά ήττες το 2018, ότι έχει φάει απανωτές τριάρες, ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τον προπονητή της, ότι εκτός έδρας έχει 3-4-7 από τον Αυγουστο, ότι τρώει γκολ σε κάθε ματς, δεν θα την κοντράρατε; Μέχρι χθες, πριν το Λίβερπουλ-Νιουκάστλ, η ομάδα του Ράφα είχε…τα ίδια! 3-4-7 με γκολ 15-23 εκτός! Ε, η Αρσεναλ έχει 3-4-7 με γκολ 15-22! Συν τοις άλλοις, υπάρχουν και σταθερές απουσίες.

Μπορεί να ξεσπάσει; Μπορεί. Μπορεί να της πάνε όλα δεξιά; Μπορεί. Αλλά αυτά είναι… μελλοντολογία. Εγώ παίζω με τα δεδομένα που έχω και ξέρω και εγραψα. Και στο 4.20 (υποψιασμένο), δεν έχω αντίρρηση. ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΜΑΡΤΙΟΥ: -2 μονάδες. Ποντάρισμα 4/3: Φράιμπουργκ-Μπάγερν 1 dnb (7.00), 1 μονάδα. Μπράιτον-Αρσεναλ 1 (4.20), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -4 μονάδες.

Χαλαρά και σήμερα λοιπόν, δεν είδα κάτι άλλο, δεν είναι γιά πολλά-πολλά. Νέα στήλη την Τρίτη, απόγευμα (μετά τις 7.30) θα περάσω και από το chat να τα πούμε!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras