103

Billaras

Κόντρα σε δύο λονδρέζες!

Τζίφος. Κι όχι απλά τζίφος, αλλά χθες πόνεσε. Αμα μέσα Απρίλη δεν σκάνε και μερικά “όμορφα”, δεν γίνεται δουλειά. Θα μου πείτε…πέρασαν και απ’ τα άλλα; Οχι. Γενικώς κάκιστη μέρα. Και το μόνο που θα σχολιάσω αγωνιστικά, είναι το…γλέντι που γίνεται στην Championship, εκεί που για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν κερδίζει καμιά απ’τις τρεις πρώτες! Το άγχος τις έχει πνίξει, σαν να μην θέλει να ανέβει καμιά (που το ανάποδο συμβαίνει, απλώς τώρα τα πόδια βαραίνουν).

Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, η Ιπσουίτς έχει μαζέψει 2 βαθμους (0-2-1), η Λέστερ 3 (1-0-2) και η Λιντς 1 (0-1-2). Τελικά…παρέα με τις αγγλιδούλες θα πάω να κάνω. Τόσους έχω μαζέψει κι εγώ (γέλια).

Σημερα η μέρα είναι χλιαρή ως άνοστη. Πως να κοντράρω πχ Λεβερκούζεν ή Ρόμα ή Μπριζ; Είδα και χθες που είχα καλές αντιπάλους. Με αυτή τη Βέρντερ ή αυτή την Ουντινέζε ή αυτή την Αντβέρπ που να πάω; Ή μήπως να παίξω Σλάβια Πράγας στο 1,65 που όλοι εκεί πάνω θα πέσουν; Χωρίς πλακα, πιό πολύ λοξοκοιτάω τα αυριάνα και της Βερόνα και της Εβερτον.

Τι κοιτάω σήμερα; Ελάχιστα. Μήπως κλέψει κανένα βαθμό η Κάλιαρι από την “σβηστή” (και χωρις Λαουτάρο σήμερα) Ιντερ. Θα έλεγα να παώ τέρμα δεξιά, αλλά και το Χ του κάνει του Ρανιέρι. Μετά κοιτάω το πολύ ψηλό 2,50 του gg στο ΠΑΟ-Λαμία. Πολύ ψηλό. Μας πλήρωσε και με τον Ολυμπιακό η Λαμία, σκόραρε στο 89΄, ας έφαγε πέντε. Και με τον Παναθηναϊκό θυμίζω το 2-2 της κανονικής περιόδου.

Σε ένα Λυών-Μπρεστ ίσως να βολέψει το Χ αλλά κι εδώ είναι ψηλά το gg. Η μιά 8 στα 10 εντός σκοράρει, η άλλη 9 στα 10 εκτός σκοράρει. Το 1,80 δεν είναι κακό, είναι στο όριό μου. Και τέλος, κάνω για ώρα μια σκέψη στην Αγγλία. Για τη Φούλαμ την οποία αρχικά δεν την υπολόγιζα. Το 2,80 είναι ψυλλιασμένο, προφανώς. Η Γουέστ Χαμ είναι “ευρωπαία”, έχει κούραση και έχει και μπροστά της ρεβάνς με Λεβερκούζεν και θα της λείπει ο κορυφαίος της.

Ο Μπόουεν. Τεράστια υπόθεση ο Μπόουεν, 15 γκολ και 5 ασίστ είναι αυτές.

Κάτι άλλο δεν έχω. Τα ζυγίζω, αποφασίζω:

Δυάδα αγγλική, ψηλή δυάδα. Φούλαμ 2 (έχει πρώιμη) με Εβερτον Χ-2+gg. Τα ΕΞΙ τελευταία αποτελέσματα της -παρανοϊκής-Τσέλσι είναι 2-2, 4-3, 2-2, 4-2, 3-2, 2-2!!! Ε, ας ξανάρθει 2-2 κι αύριο. Δίνει 2,75 το Χ-2+gg και συνολικά η δυάδα είναι στο 7,7.

Κοντράρω δύο λονδρέζες.

Αρχικά σκέφτηκα σε αυτά τα 2,80 και 2,75 να βάλω και το 2,50 του ΠΑΟ στο gg, να κάνω ένα trixie και τέλος. Μετά όμως, άλλαξα γνώμη. Το 2,50 του ΠΑΟ το βάζω μαζί με το 1,80 του gg της Λυών, πάω σε δεύτερη “κοντή” δυάδα, στο 4,5. Και τέλος, ένα ξερό Χ στο 7,50 για το Ιντερ-Κάλιαρι. Και καθάρισα. Προφανώς λίγα για πολλά, έστω να μαζέψω τα χθεσινά πίσω.

Παίρνω το ρίσκο μου πάντως, έστω και σε χλιαρή μέρα.

Τα λέμε αύριο με vidcast και νέα στήλη την Τρίτη.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras