2530

Billaras

Λίγα και εγγλέζικα!

Καλημέρες, καλή Παναγιά! Ευχές σε όσους και όσες γιορτάζουν, είναι μεγάλη μέρα η σημερινή, πραγματικά θα ήθελα να είμαι σε κάποιο νησί και σε κάποια εκκλησία από τις χιλιάδες Παναγίες που έχουμε ανά την επικράτεια (σας εξομολογούμαι μιά ιδέα που είχα κάποτε προ 20ετίας, την οποία δεν την έκανα πράξη , να γυρίσω την χώρα και να γράψω ένα βιβλίο, με τα χιλιάδες ονόματα της Παναγιάς).

Αισθάνομαι λίγο..κάπως, όλοι ξέρουν της Τήνου, την Εκατονταπυλιανή, της Σουμελά, αλλά εγώ θα'θελα να'μαι ίσως στην Καβουράδαινα, στην Λέρο. Ή στην Γοργόνα στην Μυτιλήνη, ή στην Παναγιά του Χάρου στους Λειψούς, σίγουρα παντως δεν θα ήθελα να είμαι εντός Αθηνών και με τις στάχτες να γεμίζουν την ατμόσφαιρα. Ας είναι, γράφω και ακούω τις καμπάνες από την “δικιά μου” Παναγία, εδώ στο Μαρούσι… Δεν θα γράψω πολλά, δεν υπάρχει λόγος.

Είδατε τι έγινε το Σαββατοκύριακο. Οσα μπαμ δεν έσκασαν στην πρεμιέρα των “μικρών” ή στο Λιγκ Καπ, τα…φύλαγε η Premier League. Ολες σχεδόν οι “μικρές” έβαλαν..τριάρες! Και στοιχηματικά, λίγο ήθελε να έχουμε γλέντια, το άγγιξε (και το άξιζε) η ΚΠΡ. Αλλά δεν πειράζει, καλά ήταν. Στα φρέσκα; Απολύτως τίποτα σε σεντόνι και Europa, δεν ψήθηκα.

Πέρυσι 17/8 είχαμε ένα κραγμένο λάθος που το παίξαμε κιόλας αν θυμάστε, το Βιγιαρεάλ-Μονακό, κάπου στο 4.50 ήταν. Φέτος…γιόκ, σιγα μην το ρίξω στα παρολιά με τριάδες και over και τέτοια. Ψαγμένες είναι οι αποδόσεις των μπουκ, δεν προκύπτει λάθος, οπότε θα δω μπαλίτσα, ας πάνε καλά οι ελληνικές ομάδες, αλλά γιά κουμάρι τίποτα. Τι έμεινε; Λίγα από την Champioship και πάμε γιά Σάββατο.

Νομίζω λοιπόν ότι θα δούμε πολλά Χ-2. Μονάχα σε δύο ματς “προκρίνω” τον άσο, σε όλα τα άλλα πάω δεξιά. Και παρότι έπεσαν κάποιες αποδόσεις, μιάς και δεν έχει τίποτα άλλο, θα παίξω κατίτις. Πάντα χαλαρά, μην λέμε τα ίδια. ΠΟΛΥ χαλαρά. Φούλαμ, Γουλβς, Ιπσουϊτς, Νοτιγχαμ, ΚΠΡ είναι τα πέντε που σημείωσα. Να βάλω και Αστον Βίλα μέσα; Πήγα στα έξι.

Κάνω τις…προσθαφαιρέσεις μου, χωρίς πολλά πολλά καταλήγω: Ενα μονό αυριανό η ΚΠΡ στο 4.50. Και σήμερα, ένα trixie με Φούλαμ-Αστον Βίλα-Γουλβς. Αφηνω εκτός Νότιγχαμ και Ιπσουιτς. Το ένα πολύ μικρό πλέον, το άλλο …δεν με ψήνει η Ιπσουιτς γιά κολλητό διπλό. Μη ζητάτε υψηλή ανάλυση, δείτε τις ειδήσεις. Ποντάρισμα 15-16/8: Μονό αποδεκτό: ΚΠΡ 2 (4.

50). Trixie: Φούλαμ 2 (2.87)-Αστον Βίλα 2(2.70) -Γουλβς 2 (2.90). Τίποτα άλλο, δεν είναι μέρα γιά…. κείμενα-σεντόνια. Ραντεβού το Σάββατο και πάλι πολλές ευχές.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras