3373

Billaras

Λίγα σημεία γιά..mixed grill!

'Οπως έγραψε και ο Μάκης, σαν να…καλοκαιριάζει. Κάτι οι ζέστες, κάτι που τελειώνουν οι αγγλιδούλες, κάτι χθες που ο κόσμος ξεχύθηκε στη λιακάδα, το αισθάνεσαι ότι μπήκε ο Μάης. Καλό μήνα κιόλας. Στοιχηματικά, πέρασε και δεν ακούμπησε μεσοβδόμαδα, αλλά ουδόλως ασχολήθηκα παραπάνω. Μετανοιώνω απλά που κάπου δεν στρίμωξα τη Τζένοα.

Never mind.. Στα φρέσκα, σήμερα λίγα πράγματα. Πολύ λίγα. Δεν παίζω κάτι στο πολύ κρίσιμο Σεβίλλη-Ρεάλ (θα το δω με προσήλωση όμως), δεν παίζω…εποχιακές αποδόσεις στο νησί (κάτι Μπέρι, Μπέρτον, Σάουθεντ κλπ είναι ψείρες), οπότε μετρημένες οι επιλογές και μικρή η στήλη. Στην Premier κράτησα αρχικά δύο over. Σε Βίλα και Σουόνσι. Το πρώτο ζευγάρι είναι “ξεμπουκωμένο¨, το δεύτερο άνετο και μπορεί να έχουυμε “σκορ και θέαμα”.

Και τίποτα άλλο. Δεν μπλέκω πχ με Σάντερλαντ (δεν πείθει), ούτε με το πολύ μικρό της Λέστερ (ο Μάκης με έμπνευση το κοντράρει κιόλας). Η δική μου έμπνευση είναι στην Championship η Τσάρλτον. Καλά σχετικά το τελευταίο διάστημα, φιλοξενεί την Μπόρνεμουθ. Η οποία ζει το…παραμύθι της και καλά κάνει. Αυτό που πέτυχε αυτή η ομάδα (και ο Χάουϊ) είναι άθλος.

Πριν λίγα χρόνια έπαιζε την παραμόνή της στο Φούτμπολ Λιγκ με την Γκρίσμπι. Και χρώσταγε σε όλους. Τώρα καμαρωτή στην Premier. Σε τέτοιες περιπτώσεις δύο συμβαίνουν. Ή μπαίνεις με άερα και το γλεντάς in style, ή βγάζεις τα…ξύδια στο χορτάρι, τα ξύδια που έπινες τόσες μέρες. Λογικό να'χει χαλαρώσει η Μπόρνεμουθ, θα'χει πέσει μπόλικο ξενύχτι.

Και στο 7.00 της Τσάρλτον λέω να πάω με το δεύτερο σενάριο, απλά ως έμπνευση. Από την 2η, μιά Νορθάμπτον. Η Γουίκομ έσκασε, κλάταρε, μένει εκτός ανόδου, έχει να σκεφτεί τα πλέι οφ, μικρό ρόστερ, ίσως και λίγη απογοήτευση, η φάπα από την Μόρκαμ το περασμένο Σάββατο δείχνει όλα τα παραπάνω. Ο άσος στο 2.80. Και…τέλος το νησί (σ.σ: γιά την ιστορία: θα είχαμε…διπλό κέρδος αν η Μίλγουολ το περασμένο Σάββατο κέρδιζε.

Και λεφτά θα βγάζαμε και τώρα θα ήλπιζε. Και θα έπαιζε στη Γουλβς του Κένι Τζάκετ. Γιά ψάξτε τι εστί Τζάκετ γιά τη Μίλγουολ, προπονητή τον είχε ο Χάρις). Κρίμα, αυτοκτόνησε, έπεσε η Μίλγουλ κι εμείς χάσαμε και προ ημερών και σήμερα ένα σημείο…). Εκτός αυτού; Μιά Σαμπντόρια στο 3.30 (γιά θυμηθείτε τη Γιούβε πριν το ματς με τη Μονακο, από την Πάρμα έχασε), μιά Αλτάχ ξανά (στο 3.

60), μιά Ρεμς στο 3.90 και μετά κάποια μικρά. Over η Γκινκαμπ, over η Μονπελιε, over η Σασουόλο, άσος η Χιρόνα, κλείσαμε. Λίγα… Μην το ψειρίζω πολύ. Ενα παρολάκι ….mixed grill, ελπίζω να διάλεξα τα “καλά”, κάποιος μπορεί πχ να παίξει μόνο όλα τα over. Εγώ θα πάω με Σουόνσι over-Χιρόνα 1-Σασουόλο over. Και ένα yankee. Με Σαμπντορια-Αλταχ-Νορθάμπτον-Ρεμς.

Και ένα μονό η έμπνευση της Τσάρλτον και τέλος. Θα ξαναγράψω αύριο, αν και παικτικές αξίες δεν έχει πολλές, φαβοράκια έχει… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000+2.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 1.390 μονάδες. Ποντάρισμα 2/5: Μονό αποδεκτό: Τσάρλτον -Μπόρνεμουθ 1 (7.00) με 50 μονάδες. Yankee: Σαμπντόρια 1 (3.30)-Ρεμς 2 (3.90)-Νορθάμπτον 1 (2.80)-Αλτάχ 2 (3.60). Με 40 μονάδες κάθε δυάδα, 20 κάθε τριάδα, 10 η τετράδα, όλο μαζί 330 μονάδες.

Παρολί: Σουόνσι over-Χιρόνα 1-Σασουόλο over (7.04) με 70 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 450 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 940 μονάδες. Ανοίχτηκα λιιιιιγο παραπάνω, καμιά 70-80 μονάδες, γιατί παίρνω ένα ρίσκο στο yankee. Δέκα μονάδες να κατέβαζα στις δυάδες, αυτομάτως θα γλύτωνα 60. Σκέφτομαι τώρα στο φινάλε “μπας και;” και βάζω κατιτίς παραπάνω. Τώρα δεν είναι λάθος, τα λάθη έγιναν τους προηγούμενους μήνες! Καλό -και χαλαρό- βόλι, τα ξαναλέμε αύριο.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras