2666

Billaras

Λίγο από όλα…

Δεν με ενόχλησε η συντριβή της Ρέντινγκ. Δεν την περίμενα (ποιός την περίμενε;) αλλά δεν με ενόχλησε (πιό πολύ σε τσαντίζει ένα γκολ στο 90'). Με πείραξε λοιπόν το …γκολ στο 90' της Μπεσίκτας. Σε ματς ρουλέτα, 3-4 στο 90'! Με πείραξε και η άλλη τουρκάλα που δεν το πάλεψε, αλλά κι αυτή την είχα ξεγράψει νωρίς, οκ, κακή επιλογή. Οπότε…έμεινα με το χινάρι που έσπασε στο “θάνατο”, αυτό θα θυμάμαι.

Τέλος πάντων… Σήμερα είναι άλλη μέρα, με λίγα αουτσάιντερ και κάμποσα φαβορί. Οπως έγραψα και χθες, το ζουμί (πριν παίξουμε) είναι να μην παίζουμε παντελώς ξεφτιλισμένα σημεία. Σήμερα μπορώ να φέρω ως παράδειγμα τον ΠΑΟΚ. Ε οχι και 1.70 ρε παιδιά, μην τρελλαθούμε, ας έρθει όσο θέλει. Τι έχω κρατήσει; Από μεγάλα μόλις τρία. Το χινάρι που ανέφερα και χθες, στο Νουμάνθια-Χιρόνα, στο 3.

00. Το αυριανό της Κρίσταλ Πάλας στο 4.50. Και ένα που πρόσθεσα σήμερα, δεν το είχα αρχικά συμπεριλάβει. Τη Ναντ. Την μελέτησα, είναι καλά, ο Κονσεισάο την έχει μεταμορφώσει, η Σεντ Ετιέν έρχεται από μεγάλη αποχή και δεν αποκλείω να έχει βγει εκτός ρυθμού. Το 4.00 είναι λάθος. Και κανένα άλλο, δεν είχα καν άλλο σημείο αουτσάιντερ που να το πετάξω έστω στο παρά πέντε.

Μονάχα αυτά. Και μετά κάμποσα φαβορί αλλά τίμια τουλάχιστον πλην ενός. Το ένα είναι η Ηρακλής. Πήγε 2.25. Προφανώς και με …κλέβουν. Στο 2.40 το κατάπινα, τώρα το σκέφτομαι οριακά. Ποιά είναι τα άλλα; Εστορίλ (2.30), Χέρτα (1,90), Θέλτα over (1.85), Οβιέδο (1.90) και αύριο η Μαρίτιμο (1.95). Εδώ έχουμε είτε fair είτε με μικρή αξία φαβορί. Πέταξα και μερικά (πχ Καισέρι ή το αστείο over της Κάλιαρι στο 1.

44) και έμεινα με αυτά τα πέντε. Να βάλω με…βαριά καρδιά και τον Ηρακλή; Αντε να τον βάλω, πήγα στα έξι. Αυτά είναι. Πριν πάμε παρακάτω, να πω να έχετε το νου σας στο live στη Λιβαδειά. Δεν αποκλείω να δούμε καμιά ομορφιά εκεί. Τίποτα pre game αλλά στο live (ειδικά αν κερδίζει ο Ηρακλής) το νου σας. Το παιχνίδι μου θα είναι…απλό. Μονά και δυάδα τα μεγάλα Πάλας και Ναντ.

Δυάδα “ξερή” αυτά που ψυχανεμίζομαι ότι “κάτι” υπάρχει από πίσω, αυτά που παίχθηκαν από χθες αλλά δεν ευδοκίμησαν. Δηλαδή το χινάρι της Νουμάνθια και ο Ηρακλής. Και τέλος, κοιτώντας τ' άλλα πέντε (Εστορίλ-Χέρτα- Θέλτα over- Οβιέδο-Μαρίτιμο), θέλω να καταλήξω αν θα παίξω ένα παρολί με τρία εξ' αυτών ή δύο ακόμα δυάδες αφήνοντας ένα έξω.

Μόνο αυτό απέμεινε ν'αποφασίσω. Παιχνίδι εν ολίγοις… όχι του γούστου μου, αλλά αφού τέτοια έχει, τι να κάνω; Κάντε εσείς την χημεία που θέλετε, τα σημεία αυτά είναι. Εγώ το ζύγισα και κατέληξα σε ένα παρολί. Μέσα οπωσδήποτε το over (γιά να μην παίξω με 1/27), οπότε θέλω άλλα δύο. Οβιέδο 11-3-2 εντός. Χέρτα 10-1-2 εντός. Μαρίτιμο 8-3-2 εντός. Και οι τρεις με κίνητρο και με εξαιρετικές έδρες.

Η Εστορίλ είναι άλλη ιστορία, είναι και κόντρα του…μπάζου που λέγεται Νασιονάλ, να σας πω την αλήθεια μου το βλεπω γιά 1-0 σκορ αυτό. Καταλήγω, θα παίξω Χέρτα και Μαρίτιμο. Στις…λεπτομέρειες κατέληξα σε αυτές. Και έκλεισα. Θα υπάρχει ενδιαφέρον και αύριο, είτε με Πάλας, είτε με Μαρίτιμο, είτε και με τις δύο. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες.

Προηγούμενο υπόλοιπο: 920 μονάδες. Ποντάρισμα 9/10-4: Παρολί: Χέρτα 1-Μαρίτιμο 1-Θέλτα over (6.85) με 50 μονάδες. Δυάδα: Νουμάνθια Χ-Ηρακλής 2 (6.75) με 55 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Κρ. Πάλας 1 (4.50) με 50 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Ναντ 2 (4.00) με 55 μονάδες. Δυάδα Πάλας-Ναντ (18.00) με 10 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 700 μονάδες. Εχει και παρολί, έχει και μονά, έχει και δυάδα, έχει…απ' όλα το παιχνίδι μου.

Μεσοβδόμαδα από ελάχιστα ως τίποτα, παρότι έχει (μονάχα) Champions League και Europa League. Νέα στήλη λοιπόν την Μεγάλη Τρίτη πλέον! Υ.Γ: Προς υποψήφιους bloggers: Σκέφτομαι τις ημέρες του Πάσχα να μην βάλω κάποιον να γράφει. Να ξεκινήσει δηλαδή ο επόμενος από Δευτέρα του Πάσχα. Ξέρετε ποιοί έχετε απομείνει. Εξαιρώ τον Γιάννη Κεφαλίδη (oakie1979) που θα γράψει Eurovision 8-14/5, εξαιρώ τον Νίκο Ευαγγγελόπουλο (Arxontas) που με ενημέρωσε ότι μπορεί μόνο μετά τα μέσα Μάη, μένετε έξι φίλοι.

Οι Βασίλης Πέννας (mindgamer), Γιώργος Δραγανούδης (draganof), Νάσος Νικολαίδης (nassey82), Γιώργος Σινάπης (Grosin), Κωνσταντίνος Ελμάογλου (shark25) και Χρήστος Κισσούδης (Galbi). Στείλτε μου ένα mail στο [email protected] να μου πείτε 1) αν τυχόν θέλει κάποιος να γράψει μέσα στο Πάσχα (από την Μ.Τρίτη ως και την Δεύτερα του Πάσχα) και 2) ότι είστε γενικώς ενήμεροι και περιμένετε τη σειρά σας.

Μην το αμελήσετε.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras