73

Thassios

Λίγο πριν το φινάλε – UPDATE 2!

Καλησπέρα Betsellerades μου!

Ακόμη ένα Σαββατοκύριακο πέρασε που είχαμε μικρό κέρδος και όπως έχω πει παλιότερα , μαζεύουμε και ας είναι και ρώγες. Οτιδήποτε απο κέρδος ή ισοπαλία σε τέτοια φάση δε είναι ποτέ κακό. Ουσιαστικά μειώνουμε τη χασούρα και περιμένουμε τη ρημάδα τη τύχη να μας κάτσει ένα καλό να ισοφαρίσουμε. Τη Κυριακή μεγάλο ρόλο έπαιξε και ο ρέφερι στο ντέρμπι της Τούμπας όπου δεν έβγαζε κάρτες με τίποτα.

Ειδικά αυτή η 2η κίτρινη (δηλαδή κόκκινη) του Podence ήταν όλη η εικόνα του Delajod από την αρχή. Χάρισε δύο – τρεις καραμπινάτες κίτρινες στο πρώτο μέρος (δύο καραμπινάτες για ΠΑΟΚ και μία για ΟΣΦΠ) και έτσι χάθηκε και το μονό που παίξαμε. Εκεί μας αδίκησε ο ρεφ. Σε όλα τα άλλα απλά χάσαμε σωστά. Φυσικά και μου έκανε εντύπωση ο περίπατος της Ουνιβερσιτάριο στο ντέρμπι του Περού.

Πάμε στα φρέσκα όπου για να βλέπετε τέτοια ώρα στήλη καταλαβαίνετε ότι πάμε για μεταμεσονύκτιο πάρτι (ούτως ή άλλως δε μπορούσα να ανεβάσω το πρωί γιατί δεν είχα αποδόσεις για κάρτες ακόμη). Είμαστε στη προτελευταία (5η) αγωνιστική των ομίλων σε Libertadores και Sudamericana και τώρα κάτι μπορούμε να δούμε.

Ξεκινάω από τον 4ο όμιλο.

Εδώ έχουμε έναν όμιλο φωτιά όπου μπορούν όλες οι ομάδες να προκριθούν. Το πρώτο παιχνίδι είναι σε λίγες ώρες μεταξύ Κίτο και Ατλέτικο Τζούνιορ. Είναι ένα παιχνίδι που στα μάτια μου ξεκινάει από το 1-1 και μετά γέρνει προς τα αριστερά. Σίγουρα έχει προβάδισμα στο υψόμετρο η Κίτο αλλά δε περιμένω και πολύ άνετη επικράτηση. Χωρίς τον προπονητή στον πάγκο η γηπεδούχος θα παίξει επιθετικά όπως κάνει σχεδόν πάντα εντός έδρας.

Το g/g λοιπόν είναι λάθος στο 1,95 που βλέπω. Η Ατλέτικο Τζούνιορ έχει 4 συνεχόμενα g/g και τρεις ισοπαλίες με 1-1 σκορ. Από εκεί και πέρα κρατάω και τη κόκκινη σε απόδοση 3 με τον Ορουγουανό Ostojich στην σφυρίχτρα. Ματς με σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο και θα έχει σίγουρα ξύλο.

Ακριβώς τα ίδια που έγραψα παραπάνω περιμένω και τα ξημερώματα της Παρασκευής στο άλλο ματς του ομίλου.

Η Ουνιβερσιτάριο πετάει φωτιές και περιμένω να σκοράρει απέναντι στην ποιοτική Μποταφόγκο που δε περιμένω να μείνει άσφαιρη. Εδώ πιο υποψιασμένο το g/g (από κοντά και το 1-1 anytime score) ενώ δεν έχω αποδόσεις για κάρτες.

Μένοντας στο Libertadores νομίζω ότι μπορούμε να δούμε την ισοπαλία στο ματς της Πενιαρόλ με την Ατλέτικο Μινέϊρο. Η Πενιαρόλ ξέρει ότι απέναντι της έχει μια εξαιρετική ομάδα.

Επίσης ξέρει ότι με ισοπαλία πάει στους 3 βαθμούς διαφορά από τη Ροζάριο και έτσι θα είναι ισόβαθμες στη τελευταία αγωνιστική (αφού λογικά θα κερδίσει η Ροζάριο τη Καράκας) όπου θα θέλει δύο αποτελέσματα μιας και έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Γνωρίζει πως άμα ρισκάρει σήμερα πολύ , μπορεί να χάσει από την καλύτερη Ατλέτικο (που περιμένω να ξεκουράσει παίκτες και να μην κυνηγήσει τη νίκη) και μετά να τρέχει και να μην φτάνει.

Οπότε μια ισοπαλία δε τη χαλάει μιας και τη τελευταία αγωνιστική υποδέχεται πάλι τη Ροζάριο. Στο 3,20 εδώ.

Με βάση τα παραπάνω η Ροζάριο λοιπόν που υποδέχεται τη Καράκας (σάκος του μποξ στον όμιλο) , θα θέλει να κερδίσει με διαφορά τερμάτων μεγάλη. Είναι στο -1 όταν η Πενιαρόλ είναι στο +4. Δε περιμένω να κερδίσει 5-0 αλλά θα το κυνηγήσει.

Οπότε μπορούμε να δούμε κάποια χάντικαπ εκεί. Κάτι σε 3-0 το βλέπω.

Πάμε στο Sudamericana τώρα όπου κάνω στάση στον 1ο όμιλο και στο ματς της Ντεφένσα Χουστίτσια με την Ιντεπετιέντε Μεντεγίν. Εδώ έχουμε μια γηπεδούχο που δεν είναι καλά και στις τάξεις της επικρατεί γκρίνια αφού προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες. Το μόνο σίγουρο είναι πως απόψε θα τα δώσει όλα μιας και θέλει μόνο νίκη.

Περιμένω να παίξει επιθετικά και απέναντι έχει μια Μεντεγίν που παίζει επίσης επιθετικό ποδόσφαιρο και έχει τη καλύτερη επίθεση του ομίλου με 11 γκολ ενεργητικό. Το πρώτο ματς έληξε 2-1 και δεν αποκλείω να δούμε το ίδιο σκορ υπέρ των γηπεδούχων. Αξίζει το g/g + όβερ 2,5 μιας και 1-1 άμα είναι το ματς θα ανοιχτεί η Ντεφένσα. Το κόμπο δίνει 2,55.

Κλείνοντας με τα αποψινά, τελευταία στάση στην Βραζιλία και στο ματς της Κορινθιάνς με την Αρχεντίνος Τζούνιορ. Εδώ περιμένω να πεσουν κορμιά. Όπως τα βλέπω αυτές οι δύο θα παλέψουν για τη 2η θέση και το σημερινό παιχνίδι θα κρίνει πολλά. Η Κορινθιάνς δε μπορεί να είναι ήσυχη με το Χ μιας και τελευταία αγωνιστική παίζει με τη Ρασίνγκ Μοντοβιδέο ενώ η Αρχεντίνος έχει την εύκολη Νασιονάλ.

Στην Σφυρίχτρα ο Χιλιανός Gonzalez και περιμένω να βγούνε κάρτες και λογικά κόκκινη. Κάτι που είδαμε και στο πρώτο ματς μεταξύ τους με 7 κίτρινες και 1 κόκκινη. Οι αποδόσεις είναι καλές και δεν μπορώ να τις προσπεράσω.

Θα ήθελα να αναλύσω κι άλλα παιχνίδια αλλά δεν μου έχουν βγάλει ακόμη αποδόσεις για κάρτες. Ακόμη και οι αποψινές είναι κουτσουρεμένες.

Οπότε πάμε σίγουρα σε αυριανό βραδινό πάλι update ενώ για σήμερα έχω επιλογές να ποντάρω.

Προτού λοιπόν αναφέρω τι θα ποντάρω, να αναφέρω ότι μου αρέσει το κλασικό anytime 1-3 score σε Τότεναμ – Σίτι που πληρώνει 3,9.

Πάμε τώρα στα πονταρίσματα. θα κάνω ένα τρίξι με τα γκολ και την ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα μετά θα πάρω και δύο μονά αλλά και ακόμη μία δυάδα με τις κόκκινες.

Τα παραπάνω είναι τα δύο μονά.

Και κλείνω με αυτή τη δυάδα.

Για να δούμε. Βλέπετε ότι στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές δεν ακούμπησα τίποτα. Λίγο πριν το φινάλε των ομίλων βρίσκω επιλογές και ανεβάζω λίγο το ποντάρισμα. Τα λέμε στο chat σε λίγο.

UPDATE!!

Καλησπέρα Λατίνοι μου!

Τζίφος χθες η μέρα. Αν κάτι αξίζαμε ήταν η δυάδα με τα γκολ στο trixie σε Λίγκα Κίτο (αυτό έπρεπε να λήξει 4-1) και το όβερ στη Ντεφένσα που χάθηκαν πολλές ευκαιρίες για το όβερ.

Από εκεί και πέρα αυτό το 3-0 ημίχρονο Κορινθιάνς μας έκαψε τις κάρτες. Από που ήρθε αυτό, ένας θεός ξέρει που και 10 χρόνια να ξαναπαίξουν δεν θα έρθει τέτοιο ημίχρονο.

Απόψε έχω ένα παιχνίδι και είναι πάλι κόντρα Αργεντινών – Βραζιλιάνων με φόντο τη πρώτη θέση. Αναφέρομαι στο Μπόκα – Φορταλέζα όπου θα κρίθει η πρώτη θέση και περιμένω ένταση.

Οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές σε ένα ζευγάρι που έβγαλε κόκκινη και στο πρώτο ραντεβού τους. Ο Valenzuela σαν διαιτητής είναι έμπειρος και βγάζει κάρτες όταν πρέπει. Επίσης είναι πολύ πεναλτάκιας. Τρία πονταρίσματα θα κάνω. Ένα ειδικό με κίτρινες και κόκκινη , την απευθείας κόκκινη αλλά και το ειδικό ”πέναλτι και κόκκινη”.

Κλείνοντας θα πάρω και μία δυάδα από Αμερική με πολλά γκολ σε Ντι Σι Γιουν και Πόρτλαντ.

Πλέον τις έχετε μάθει και εσείς αφού μας έχουν πληρώσει φέτος πάνω από μία φορά και ελπίζω ξανά.

Τα λέμε σε λίγο στο chat με τα Ελληνικά ντέρμπι παρέα.

UPDATE 2!!

Μου φαίνεται θα γίνω Αμερικανάκι.

Καλησπέρα σε ένα ακόμη update αλάνια μου. Χθες ακόμη μια φορά μας ξελάσπωσαν οι Δυτικοί φίλοι μας αφού πλήρωσε η δυάδα με τα γκολ. Στους Λατίνους είχαμε ένταση και κάρτες αλλά δεν ήρθε δυστυχώς ποτέ η κόκκινη.

Πάμε στα φρέσκα όπου πρώτη στάση θα κάνω στην Ισπανία και στο Σοσιεδάδ – Βαλένθια.

Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ξέρω ότι η Βαλένθια δεν είναι καλά. Ξέρω ότι θα έχει σημαντικές απουσίες. Αλλά αν κάνει διπλό σήμερα γνωρίζοντας ότι έχουμε Μπέτις – Σοσιεδάδ τις επόμενες αγωνιστικές , τότε βάζει υποψηφιότητα. Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Αν το πιστέψουν τότε σήμερα θα πέσουν κορμιά ανάμεσα σε δύο ομάδες που βγάζουν πολλές κόκκινες στη παράδοσή τους.

Ο ρέφερι δεν είναι κοκκινάκιας ωστόσο ακούει πολύ το var που του δίνει αρκετές απευθείας στην συλλογή του. Οι μπουκ είναι υποψιασμένοι στην απευθείας και τη δίνουν 9 όταν την απλή τη δίνουν 4,85. Οπότε θεωρώ ότι έχει μεγαλύτερη αξία το 8,5 που βλέπω.

Πάμε στους Λατίνους. Σας είχα αναφέρει για το Ουνιβερσιτάριο – Μποταφόγκο ότι είναι ένα ματς που θα πέσουν κορμιά μιας και δίνει τη 2η θέση στα μάτια μου.

Ομάδες που παίζουν επιθετικά και περιμένω γκολ εκατέρωθεν αλλά και αρκετές κάρτες με τον Garay στην σφυρίχτρα. Μου αρέσει το παρακάτω ειδικό.

Περνάμε μετά στο ματς της Σαν Λορέντζο με την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο.

Εδώ περιμένω επικράτηση των γηπεδούχων όπου θα θέλουν να πετύχουν πάνω από ένα γκολ ώστε να καλύψουν ενδεχόμενη ισοπαλία για τη 2η θέση. Η Λίβερπουλ είναι τίμια ομαδούλα άλλα αμυντικά δε μπορεί να κρατήσει καλά και το είδα στο 5-0 από την Παλμέιρας.

Αν κάνει το 1-0 η Σαν Λορέντζο θα ανοιχτεί και κάπου εκεί θα τη πατήσει. Το χάντικαπ – 1 της Σαν Λορέντζο δίνει 2,80 και θα το τιμήσω.

Τέλος πάμε και στο Μεξικό όπου έχουμε τον πρώτο αγώνα από τους δύο που θα κρίνει ποιος θα πάει τελικό μεταξύ Μοντερέι και Κρουζ Αζούλ. Ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχουν τρία g/g στα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ με καρτάκια ρέφερι απόψε περιμένω κάρτες λόγω της σημαντικότητας του ματς.

Στα παιχνίδια τους συναντάμε πολλές κάρτες και κυρίως κόκκινες. Σκέφτομαι το ειδικό ”g/g + όβερ 1,5 κίτρινες ημίχρονο σε απόδοση 3,15 που βλέπω. Το έχουν επιβεβαιώσει και στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Τι παίζω. Αφήνω το Σοσιεδάδ – Βαλένθια καθώς σα να μου λέει ότι η Βαλένθια το έχει παρατήσει και παίζω όλα τα υπόλοιπα ένα ωραίο trixie.

Όπως το βλέπετε παρακάτω.

Καλή συνέχεια αλάνια μου. Νέα στήλη το Σάββατο το πρωί ενώ αύριο μη ξεχαστείτε και περιμένετε στήλη με στατιστικά αφού σφύριξε λήξη.

Ας μας δώσουν κάτι οι Λατίνοι μας επιτέλους.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS