116

Thassios

Λατίνοι και εγκαίνια – UPDATE 2!!

Καλημέρα παικταράδες μου!

Καλό μήνα και εύχομαι έναν ήρεμο Απρίλη και το λέω αυτό γιατί αυτές τις μέρες δεν είμαι στα καλά μου. Από υγεία δόξα τω Θεό καλά πάμε αλλά με έχουν πιάσει τα νεύρα μου για τον αναθεματισμένο τον Taylor απο προχθές που μου έφτασε πίεση 25. Λες και το έκανε επίτηδες να μας στερήσει το trixie. Όσοι είδατε νομίζω με καταλαβαίνετε.

Μέχρι και ο εκφωνητής κάποια στιγμή έσκασε και το είπε. Ακόμη και οι παίκτες μετά τον αγώνα το σχολίασαν. Ο άνθρωπος δεν ήθελε απλά να βγάλει κάρτες. Τον έχουν βρίσει πόσες φορές. Το καλοκαίρι δεν θα ξεχάσω με το Mourinho , τον Nοέμβριο με την Γουλβς και μάλιστα τον είχαν ρίξει κατηγορία ως τιμωρία (έπαιζε Championship) για να τον επαναφέρουν λίγο καιρό μετά.

Τι θες και τον φέρνεις πάλι τον κερατά , αφού δεν το ‘χει! Ειδικά για τέτοια ματς δε κάνει με τίποτα. Ματς που έπρεπε να λήξει με 6-7 κίτρινες τουλάχιστον. Και ενώ φέτος έχει ανεβάσει τον μέσο όρο του στις 5,5 κάρτες ανά ματς , πάει χθες και επίτηδες βγάζει μόνο δύο. Έ άντε πάνε σε κανένα Fugging και σφύρα. Αλλιώς ήθελα να το γράψω αλλά έχει χάρη που θα φάω κανένα ban (σκέφτηκα το χωριό της Αυστρίας μετά).

Οπότε κάπως έτσι χάθηκε μια τεράστια ευκαιρία , για μία ακόμη φορά, για μεγάλο ταμείο.

Ευτυχώς το βραδάκι οι Λατίνοι μου ξηγήθηκαν αντρίκια και πήραμε ένα μικρό κέρδος. Σημείο που πήραμε στο 2,80 και έκλεισε στο 1,80. Αυτό λέγεται αξία αλάνια μου (και λίγο άνοιξη με λουλούδια και μυρωδιές!!)). Μία μονάδα κάτω! Βλέπεται ότι όταν βρίσκω αξία στους Λατίνους το παίζουμε.

Επειδή είχατε ρωτήσει στο παρελθόν γιατί δε δίνω συχνά Λατίνους , είναι ότι δε βρίσκω συχνά μεγάλες αξίες. Φυσικά και μπορεί κάποιο σημείο να μου ξεφύγει αλλά πολύ σπάνια θα είναι με μεγάλη αξία. Βλέπω αγώνες , βλέπω ειδήσεις (που είναι πολύ δύσκολο γι αυτές τι χώρες) και περιμένω όταν βρω αξία.

Μεγάλος πρόλογος και πάμε στα φρέσκα όπου παραμένω στους Λατίνους.

Ξεκινάω από τη 2η κατηγορία της Κολομβίας όπου έχω το παιχνίδι Ιντερνασιονάλ – Μπόκα Τζούνιορς (λες και παίζουμε Libertadores). Ομάδα Μπόκα και καλή δε γίνεται (χοχοχοχο) και ας τραγουδάει ο Παππούς. Εδώ λοιπόν έχουμε μια ομάδα που είναι καλύτερη και είναι η γηπεδούχος. Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει καθώς απέναντι της έχει μια ομάδα κατώτερη της.

Η Μπόκα ακολουθεί μια πορεία σαν τη περσινή όπου είχε τερματίσει στη προτελευταία θέση στο Apertura. Βασικό πρόβλημά της είναι η επίθεση όπου ζορίζεται πολύ στο γκολ. Φέτος σε 9 ματς έχει μόλις 3 γκολ (ο προπονητής που ξεκίνησε πέρυσι τον Σεπτέμβρη δε βλέπω να μένει πολύ). Οι γηπεδούχοι (είναι η πρώην Cortulua για όσους θυμάστε) θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή ομάδα και εντός έδρας μπορούν να καθαρίσουν πιο εύκολα το ματς από το 1,95 (έδινε 2,2 χθες) που βλέπω στον άσσο.

Ομάδα με νέους παίκτες με πολλά τρεξίματα (κρατήστε το όνομα του 20χρονου Jairo Ditta) απέναντι στην Μπόκα που έχει εκτός μόνο ήττες και σε ένα μόνο ματς κατάφερε να σκοράρει. Να μην τα πολυλογώ, το 1 + ng δίνει 3 πλέον (έδινε 3,3) και θα το τιμήσω.

Προχωράμε μένοντας στους Λατίνους και στο ματς στη Βολιβία. Η Δε Στρόνγκεστ υποδέχεται τη Γκρέμιο για το Libertadores στην έναρξη των ομίλων και περιμένω ένα παιχνίδι με γκολ.

Κρατάω το g/g + όβερ 3,5 σε απόδοση 3,1 αλλά και ένα σκόρερ που βρίσκω αξία. Ο Jaime Arrascaita είναι πάντα μέσα στις επιθέσεις της Δε Στρόνγκεστ όπου έχει ήδη φέτος σε 5 ματς , δύο γκολ και μία ασίστ. Το 4,75 είναι υψηλό , το έπαιξα χθες στο 5, μιας και δεν θα το έδινα πάνω από 3. Εκεί που παίζεται στις άλλες εταιρίες.

Αυτά από τους Λατίνους και πάμε στην Ευρώπη.

Πρώτη στάση στη Πορτογαλία όπου έχουμε τον επαναληπτικό του Taca de Portugal μεταξύ Σπόρτινγκ και Μπενφίκα όπου στο πρώτο είχε επικρατήσει με 2-1 η Σπόρτινγκ.

Κλασικό ζευγάρι που μπορεί να προσφέρει ξύλο , όπου στο πρώτο ματς είχα αποφύγει να ποντάρω κάρτες και επιβεβαιώθηκα αφού είχαν βγει μόλις 5 κίτρινες και είναι λίγες για Πορτογαλικό ντέρμπι. Φυσικά και έβαλαν τον Pinheiro στην σφυρίχτρα για να μας σπάσει τα νεύρα. Αλλά νομίζω ότι είναι επαναληπτικός και δεν θα κρατηθούν οι εντάσεις.

Αξία στο παρακάτω ειδικό αλλά και στην απευθείας κόκκινη.

Κλείνοντας κρατάω και το 1-2 anytime score της Τότεναμ.

Νομίζω ότι δε χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση. Πάντα εκεί γυροφέρνουν τα παιχνίδια της. Το έβγαλε και στο Σάββατο με τη Λούτον ενώ από την άλλη η Γουέστ Χαμ ήρθε ένα 4-3 με τη Νιουκάστλ. Αν θέλετε δείτε και το 2-2 ή και το 2-3 ακόμη.
Αυτά ήταν όλα όσα είδα για σήμερα. Τι θα παίξω??

Λέω να κάνουμε εγκαίνια!(χοχοχο).Τι εννοώ;; H εταιρία που παίζουμε ως συνήθως από σήμερα παίζει συνδυαστικά bet builder.

Οπότε θα κάνω ένα trixie με τα παραπάνω που ανέφερα.

Αυτό θα είναι το trixie και από εκεί και πέρα θα παίξω και τρία μονά.

Τον Σκόρερ, το 2-2 anytime σε Γουέστ Χαμ και την απευθείας κόκκινη στη Πορτογαλία.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

UPDATE!

Καλησπέρα παικταράδες μου!

Ήττα χθες αλλά μετά από σκέψη δεν θα κάνω πίσω στα σημερινά πονταρίσματα. Δεν θα αντέξω να βγούνε και να χάσω την ευκαιρία για μία νίκη. Τα είχα σταμπάρει και θα τα ποντάρω.

Οπότε χωρίς πολλά λόγια , πάμε σε τρεις ομάδες που θεωρώ ότι έχουν κάτι κοινό. Είναι σωστά φαβορί που θα κερδίσουν αλλά θα δεχτούν γκολ. Αυτό το τρικ δηλαδή που φωνάζει καιρό τώρα ο Billaras. Ποια είναι αυτά;; Φενέρ , Παρί και Σίτι. Θεωρώ ότι και οι τρεις θα κερδίσουν εύκολα η δύσκολα αλλά θα δεχτούν κιόλας γκολ. Στην Αγγλία νομίζω τα λόγια περιττά.

Μην γίνομαι κουραστικός. Σίτι – Βίλα 3-1. Το κλασικό. Και φυσικά πάντα υποψήφιο το 2-1 antytime. Η Σίτι δεν ξαναφέρνει 0-0 και φέτος δέχεται εύκολα γκολ. Ποιοτική μπροστά η Βίλα.

Η Φενέρ όλα τα ματς κυμαίνονται στη νίκη με g/g και απέναντι έχει μια Αδάνα που φαίνεται σαν να βρίσκει ρυθμό. Έχει τρία ματς αήττητη όπου έχει πετύχει και 7 γκολ.

Με αυτά που περνάει η Φενέρ (με τα επεισόδια και τις τιμωρίες) νομίζω ότι μπορεί να τη πιάσει στα πράσα η Αδάνα και να σκοράρει εύκολα. Σαφώς όμως ανώτερη η Φενέρ και δύσκολα θα της κάνει το κάτι παραπάνω.

Τέλος ακόμη μια ομάδα που φέρνει συχνά 2-1 anytime είναι η Παρί. θα έχει μια σχετική κούραση και η Ρεν είναι ομάδα που έχει δοντάκια στην επίθεση.

Θα τα δώσει όλα στο κύπελλο και θεωρώ ότι τουλάχιστον μπορεί να σκοράρει.

Οπότε και στα τρία ματς μου αρέσει το κόμπο 1+ g/g αλλά και το 2-1 anytime score. θα κάνω το εξής. Για να ανεβάσω αποδόσεις θα παίξω ένα trixie με τα anytime score 2-1 και στα τρία και μετά θα κάνω μία βαρβάτη τριάδα έτσι για το καλό (χοχοχοχο) με τα κόμπο 1 + g/g (όλα από το bet builder για πρώιμη).

Εσείς μπορείτε αν θέλετε να κάνετε trixie με τα κόμπο. Διαλέξτε.

Κλείνοντας θα ποντάρω και ένα σκορ στο Μπρέντοφορντ – Μπράιτον. Εδώ περιμένω γκολ και θέαμα. Στο πρώτο γύρο ήρθαν 2-1. Πέρυσι τον Απρίλιο είδαμε ένα χορταστικό 3-3. Η Μπρέντφορντ εντός έχει 2-2 με Τσέλσι και 3-2 με Νότιγχαμ τελευταία ενώ η Μπράιτον επιθετικά είναι καλή αλλά τρώει γκολ για πλάκα.

Είναι ματς που ξεκινάει από 1-1 και πάει μέχρι 3-3. Μου αρέσουν τα 2-1 και 2-2 αλλά λόγω απόδοσης θα κρατήσω το 2ο σε μονό.

Αυτά λοιπόν. Μόνο με γκολάκια και χωρίς Λατίνους και κάρτες. Δεν βρήκα κάπου αξία. Ας πούμε ναι βλέπω 1 + ng σε Μποταφόγκο αλλα όχι στο 2,5. Δεν θα πάρω.

Τα λέμε το βράδυ στο chat!

UPDATE 2!

Καλησπέρα αλάνια μου!

Πάμε λίγο στα γρήγορα ένα update με ποντάρισμα στο ματς της Τσέλσι και της Μαν Γιουν.

θα έκανα διπλό ποντάρισμα αλλά δε μου το δίνουν οι εταιρίες. Μιας λοιπόν που βγήκαν οι 11αδες θα πάω με ένα ειδικό που θα έχει γκολ , κάρτα αλλά και φάουλ. Το βάζω πρώτη φορά στο παιχνίδι μου δοκιμαστικά καθώς οι αποδόσεις είναι τίμιες (πατάμε την ενίσχυση και πάει στο 6 η απόδοση).

Το ειδικό είναι το παρακάτω από το bet builder :

Τα λέμε στο chat!

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS