616

Billaras

Λιονέλ όπως Ντιέγκο-UPDATE 2!

Σήμερα το πρωί έπιασα τον εαυτό μου να κολλάει…άσχημα, όπως κόλλαγε πριν 20 χρόνια ας πούμε. Είχα “βυθιστεί” στα μακροχρόνια του Μουντιάλ και…δεν έβγαινα, με είχαν ρουφήξει. Αυτός είναι και ο στόχος τους, μην γελιέστε! Βάλε κι αυτό, παίξε κι αυτό, χώσε κι εδώ, χαμός. Ωσπου….σήκωσα το κεφάλι και είπα “εεεππππ, τι κάνεις βρε; για χαλάρωσε”!

Καλό μεσημέρι, 48 ώρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, ανεβάζω στήλη- όπως ανεβάζουν και τα άλλα παιδιά- σήμερα Παρασκευή.

Με μακροχρόνια. Δεν θα κάνουμε εκπομπή σήμερα στο Betsellers Radio, δεν έχει νόημα, τι να λέγαμε; Πρωταθλήματα δεν έχει, τις μικρές αγγλιδούλες θα τις καλύψουμε αύριο σε update. Και τα μουντιαλικά θα τα πούμε εδώ τώρα αλλά πάνω από όλα τα έχουμε…ήδη πει! Χθες έκλεισε ο κύκλος των επτά podcast που ήταν αφιερωμένα στο Παγκόσμιο, την Δευτέρα το βράδυ και το vidcast μουντιαλικό θα είναι.

Οποιος θέλει να τα ακούσει όλα μαζί τα podcast τα ακούει είτε εδώ (όσα λένε “Μundial Edition”): https://open.spotify.com/show/77rNjhbJhThDB1n4BFCu98 είτε και εδώ, στο site της Kingbet αφού είναι όλα συγκεντρωμένα: https://www.kingbet.net/mountial-stoixima-stin-premiera-podcast . Τα τρία τελευταία podcast είναι αμιγώς στοιχηματικά.

Εχουμε λοιπόν ήδη πει πολλά. Και προτείνει, ή μάλλον αναδείξει, πολλά μπετς. Διαλέγει ο καθένας.

Εγώ πήγα να την …πατήσω σήμερα αλλά η εμπειρία με επανέφερε (γέλια). Προφανώς έχει χιλιάδες στοιχήματα, χιλιάδες προτάσεις γύρω σας, αλλά αυτό -ειδικά όταν μιλάμε γιά μακροχρόνια- δεν βγαινει σε καλό. Βγαίνει σε καλό των μπουκ.

Μόνο το 2006 μπορώ να θυμάμαι γλέντι και τεράστια νίκη των παικτών με εκείνο το 26αρι στον Κλόζε και τα μαζικά πονταρίσματα που πλήρωσαν αδρά τον….μισό και βάλε στοιχηματικό πλανήτη. Απ’ το 2006 όμως έχουν περάσει 16 χρόνια και στις στοιχηματικές έχουν προστεθεί χιλιάδες επιλογές. Χάνεσαι. Και όταν χάνεσαι ΔΕΝ είναι καλό.

Ξεκαθαρίζω λοιπόν τη θέση μου και τις σκέψεις μου: ΟΣΟ γίνεται λιγότερα, όσο γίνεται ΒΑΣΙΚΑ μπετ.

Και καλύψεις θα κάνω, θα τις δείτε, αλλά δεν θα κάψω ένα σκασμό μονάδες! Ξαναλέω, θα κινηθώ στα βασικά. Χωρίς πλάκα, έσβησα από τις σημειώσεις μου σήμερα και δεν θα ποντάρω, πάνω απο 15 μπετς διαφόρων ειδών!

Ποιά ειναι τα “βασικα”; Νικητής, ζευγάρι τελικού, 1ος σκόρερ, χρυσή μπάλα, ζευγάρι νικητής+1ος σκόρερ, άντε και πορεία ομάδας να φτάσει ημιτελικά ή τελικό.

ΑΥΤΑ θεωρώ εγώ βασικά μπετς. Μαζί με ένα συστηματάκι με 1ους σκόρερς ομάδων, έκλεισα.

Προσέξτε: Μέσα στα χιλιάδες άλλα στοιχήματα που δεν θα δω, δεν θα παίξω, προφανώς και μπορεί να χάσω κάποια καλά. Αλλά ταυτόχρονα, θα είχα και δεκάδες άχρηστα, κατιμάδες. Η πλάστιγγα γέρνει λοιπόν. Ας χάσω ένα καλο, τι να το κάνω αν παίξω και δέκα άχρηστα μαζί; Πολλά μάτια είμαστε, θα δείτε προτάσεις απο όλους, οπότε μένω στα βασικά.

Και θα με θυμηθείτε στο τέλος. Κάτι ακόμα: Ενας λόγος έξτρα που μένω στα βασικά και δεν ξανοίγομαι με μακροχρόνια (περαν του ότι δεν ήταν ποτέ του γούστου μου), είναι ότι είμαστε ΣΤΗ ΜΕΣΗ της σαιζόν. Στο 1/3 βασικά, ούτε καν στη μέση!

Αυτό έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία. Δεν εχει λήξει η σαιζον, να κλείσουμε κιτάπια και να ξέρουμε αν έχουμε-και πόσο- κέρδος γιά να παίξουμε Μουντιάλ! Γι αυτό και είναι λάθος μιά ξεχωριστή κάβα τώρα.

Η κάβα είναι κοινή! Προχθές έπαιξα Αστον Βίλα, αύριο θα παίξω Ντονκαστερ, την Τρίτη θα παίξω πχ Δανία over. Αλλιώς ήταν ως τώρα, αλλιώς είναι το Μουντιάλ του Κατάρ.

Για να μην είμαι και ανακόλουθος, δείτε τις δύο στήλες που είχα κάνει γιά το EURO 2021, πέρυσι Ιούνιο, πριν ενάμισι χρόνο:

https://www.

betsellers.com/to-%cf%80%cf%81%cf%8e%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%84%cf%84%ce%b1-%ce%bb%ce%af%ce%b3%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%b1/ η πρωτη και ιδού και η δεύτερη: https://www.betsellers.com/t%ce%b1-%ce%b2%ce%bb%ce%ad%cf%80%cf%89-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%bb%ce%ad/ . Διαβάστε να δείτε ότι έγραφα τα ίδια! Και τότε έπαιξα τα βασικά μπετς και συνολικά 38 μονάδες σε μακροχρόνια! Μόλις 38 (που ήταν λίγες).

Μετά λοιπόν από όλο αυτόν τον πρόλογο των…600 λέξεων, πάμε στα στοιχήματά μου, αν και ήδη ξέρετε οι περισσότεροι που προσανατολίζομαι.

Ο βασικός μου άξονας έχει όνομα. Λιονέλ Μέσι. Αυτό εδώ είναι ένα Μουντιάλ που πολλά μεγάλα, τεράστια ονόματα θα μας αποχαιρετήσουν. Εννοώ δεν θα τους δούμε στο επόμενο Παγκόσμιο. Μέσι, Ρονάλντο, Μόντριτς, Μπενζεμά, πάρα πολλοί, η λίστα είναι τεράστια.

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι η ώρα του “κοντού”. Τον βλέπω από την αρχή της σαιζόν, φαίνεται ότι έχει…πάρει φωτιά, ότι περιμένει πως και πως, είναι σε τοπ φόρμα, καμιά σχέση πχ με τον Ρονάλντο. Ο Μέσι προσαρμόστηκε στην Παρί, προσαρμόστηκε στην ηλικία του, είναι ώριμος και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Γιά πολλούς, θα έχουμε την τελευταία μεγάλη παράσταση του κορυφαίου παίκτης της δεκαετίας και εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Δεν έβαλα τυχαία αυτή την φωτό. Ο Ντιέγκο κάποτε το κατάφερε. Πήρε από το χέρι την Αργεντινή και την πήγε στην κορυφή του κόσμου. Και τώρα θέλει ο διάδοχος, ο Λιονέλ, να κάνει το ίδιο, αφού δεν τα κατάφερε το 2014 και δεν θα εχει άλλη ευκαιριά. Η Αργεντινή σε αυτό το Μουντιάλ δεν έχει εύκολο πρόγραμμα. Κάθε άλλο. Το έχουμε αναλύσει, θα έχει υψηλά εμπόδια.

Ομως την πιστεύω. Αήττητη 36 ματς, έχει ένα να πιάσει την Ιταλία στα 37 και ακόμα ένα γιά να σπάσει το ρεκόρ όλων των εποχών με 38, το σερί της ξεκίνησε από τον Ιούλιο του 2019! Νοιώθω την αύρα της ομάδας του Σκαλόνι, είναι θετική. Το πιστεύουν αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες. Και εκτός Ευρώπης μόνο μιά φορά το πήρε Ευρωπαία, η Γερμανία το 2014. Αν το πάρει δηλαδή ομάδα εκτός Ευρώπης, ποιά μπορεί να είναι; Βραζιλία ή Αργεντινή.

Οι μπουκ δίνουν Βραζιλία 1ο φαβορί, εγώ λέω Αργεντινή και Μέσι.

Μετά την Αργεντινή πιστεύω στην Αγγλία. Τρία δεδομένα: Πρώτον, το….γυρίζουν καιρό. Ημιτελικά Μουντιάλ, τελικός Euro. Δεύτερον οι άγγλοι γιά πρώτη φορά δεν θα είναι ξεζουμισμένοι. Κάθε φορά σκασμένοι ήταν, τώρα όμως Νοέμβρη-Δεκέμβρη είναι σαν τους άλλους, μην πω και καλύτερα.

Τρίτον, έχουν καλό πρόγραμμα. Αν δεν γίνει κάτι περίεργο, άνετα είναι 8αδα και πάνε στα σοβάρα ξεκούραστοι. Το ταμπλό τους ευνοεί.

Ισως τους έχουμε τελικό. Αργεντινή-Αγγλία. Αν βγουν και οι δύο πρώτες στον όμιλό τους δεν βρίσκονται πουθενά, παρά μόνο εκεί, στο φινάλε. Και βέβαια, η Αγγλία έχει μπροστά τον Κέιν. Τον 1ο του 2018. Που είναι και τώρα καυτός.

Αρα, όπως έχω πακέτο Αργεντινή-Μέσι, έχω και Αγγλία-Κέιν.

ΑΥΤΟΣ είναι ο άξονάς μου. Θα δείτε τα μπετ και θα καταλάβετε ότι κινούμαι πάνω σε αυτό. Και θα έχω και μερικά κάλυψης.

Πιό αναλυτικα:

Νικητής Αργεντινή (6,50).

Να φτάσει τελικό Αργεντινή (4,00).

Να φτάσει ημιτελικό Αργεντινή (2,50-κάλυψη)

Να φτάσει ημιτελικό Αγγλία (2,75-κάλυψη)

Ζευγάρι τελικού: Αργεντινή-Αγγλία (29,00).

Ζευγάρι τελικού: Βραζιλία-Αγγλία (23,00-κάλυψη).

Νικητής και 1ος σκόρερ: Αργεντινή+Μέσι (29,00).

Νικητής και 1ος σκόρερ: Αργεντινή+Κειν (51,00).

Νικητής και 1ος σκόρερ:Βραζιλία+Κείν (41,00-κάλυψη)

Νικητής και 1ος σκόρερ:Βραζιλία+Μέσι (51,00-κάλυψη).

1ος σκόρερ: Μέσι (11,00).

1ος σκόρερ: Κειν (8,00).

1ος σκόρερ: Λαουτάρο Μαρτίνεζ (26,00-κάλυψη).

Χρυσή Μπάλα: Μέσι (9,00).

Χρυσή Μπάλα: Κέιν (15,00).

Χρυσή Μπάλα: Νειμάρ (12,00-κάλυψη).

Αυτά είναι τα βασικά μου μπετ. Εξι είναι μπετ κάλυψης, το αναφέρω. Προσέξτε κάτι τώρα που ΔΕΝ θα παιχθεί από τον παραπάνω πίνακα γιατί οι μπουκ ναι μεν εχουν…χιλιάδες μπετ αλλα τα βαρβάτα τα φοβούνται. Να φτάσει ημιτελικό η Αργεντινή και το ίδιο και η Αγγλία.

Θα ήταν μπετ κάλυψης αλλά πόσα να βάλω στα μονά; Δεν με συμφέρει και δεν παίζω. Προσέξτε: Θα έκανα ένα μπετ κάλυψης με τη ΔΥΑΔΑ (6,87). Μαζί και οι δυο να πάνε ημιτελικά. Αλλά…εκεί που παίζω, σε τρεις εταιρίες, ΔΕΝ το έχουν! Χα! Μπίνγκο. Θα το ζητήσω και βλέπουμε (αμα είχαν άντερα, ας αφηναν τα παρολί, να βαλουμε και Βραζιλία για ημιτελικά να πήγαινε 13,5 φορές τα λεφτά μας).

Σημείωση: Αυτά μόνο στο Betsellers θα τα διαβάζετε, οπουδήποτε αλλού έχουν βγει οι σπάτουλες ελέω διαφήμισης. Οπως κράξαμε και το Κατάρ στα podcast (και σήμερα ο Μάκης στη στήλη). Σιγά που θα κάναμε τα στραβά μάτια μην χαλάσουμε το προϊόν της FIFA!

Αρα, πόσα μπετ είναι; Είναι 14, τα 6 είναι κάλυψης, άρα ΟΚΤΩ βασικά μπετ μακροχρόνια γιά Μουντιάλ.

Και τέλος. Μαζί με ένα σύστημα με 1ους σκόρερς ομάδων. Σημειώστε κάτι ακόμα: Η χρυση μπάλα σπάνια πάει σε παίκτη τροπαιούχο. 1998 Ρονάλντο (Βραζιλία 2η), 2002 Κάαν (Γερμανία 2η), 2006 Ζιντάν (Γαλλία 2η), 2010 Φορλάν (Ουρουγουάη 4η), 2014 Μέσι (Αργεντινή 2η) και 2018 Μόντριτς (Κροατία 2η). Γι αυτό και έπαιξα μεν τον Μέσι, αλλά και την έχει πάρει το 2014 και το μοτίβο λέει παίκτης της 2ης συνήθως.

Οποτε πήγα και σε Κέιν και σε Νειμάρ (κάλυψη).

Το σύστημα με τους 1ους σκόρερς ομάδων φυσικά δεν έχει να κάνει με τα…σιγουράκια και τα προφανή. Ψάχνω λάθη και ευκαιρίες, παίκτες που ακόμα και με ένα γκολ μπορεί να μας πληρώσουν. Είχε αρχικά δέκα ονόματα. Ταρεμί-Ιράν, Καζρί-Τυνησία, Μπρέναν Τζόνσον-Ουαλία, Τσούμπο Μότινγκ-Καμερούν, Καμάντα-Ιαπωνία, Λοσάνο-Μεξικο, Εστραδα-Εκουαδόρ, Λεάο-Πορτογαλία και Σάρτζεντ-ΗΠΑ.

Εφυγαν αρχικά οι Ταρεμί, Μπρέναν Τζόνσον, Τσούμπο Μότιγνκ, Σάρτζεντ,Λεάο. Και έμεινα με τους άλλους τέσσερις. Καζρί-Καμάντα-Λοσάνο-Εστράδα. Τους ανέφερα όλους γιά να τους τσεκάρετε κι εσείς. Καζρί στο 9,00 (το θεωρώ μέγα λάθος, άλλες εταιρίες τον έχουν στο 6,00), Καμάντα στο 4,50 (ο μοναδικός από την τετράδα που είναι 1ο φαβορί γιά την ομάδα της Ιαπωνίας), Λοσάνο (τρομερή σαιζόν με Ναπολι ο Μεξικάνος, σε ομάδα που σκοράρει με το…στανιό) και Εστράδα στο 6,50 (ενώ αυτός είναι ο φουνταριστός του Εκουαδόρ, σκοράρε ασταμάτητα στα προκριματικά, δεν γίνεται να είναι 1ο φαβορί ο Βαλέντσια).

Παίζονται και μονά και ότι θέλετε. Διαλέξτε. Και με ενα γκολ μπορεί να πληρωθούμε ακομα. Πόσα θα βάλει στο Μουντιάλ η Τυνησία και το Εκουαδόρ; Θέλει απλά και λίγη τύχη. Αν τυχον έχουμε δύο παίκτες με ίδια γκολ, η απόδοση σπάει στη μέση.

Εγώ θα κάνω το εξής: Θα αφήσω έξω και τον Λοσάνο (γιατί δεν είναι φορ) και θα πάω σε trixie με τους άλλους τρεις και ένα μονό τον Καζρί.

Καμάντα-Εστράδα-Καζρί. Και με αυτά έκλεισα ΟΛΑ τα μακροχρόνια.

Στο Euro πέρυσι έπαιξα 38 μονάδες μακροχρόνια. Τώρα θα παίξω 51 στα μακροχρόνια+9 στο συστημα (2 σε κάθε δυάδα, 1 στην τριάδα και 2 στο μονό του Καζρί), σύνολο 60. Οχι τις διπλάσιες, αλλά παραπάνω σίγουρα. Τοποθετημένα έτσι ώστε και ένα βασικό να περάσει, να έρθω ίσα.

Και ανάποδα, αν βγω σωστός να μπορώ να πληρωθώ και 3-4 μακροχρόνια μαζί με λίγη ρέντα.

Τα λέμε ξανά αύριο με αγγλιδούλες (ως update), και την Κυριακή (πάλι ως update μουντιαλικό και γιά τα ματς της Δευτέρας) νέα κανονική στήλη την Τρίτη, και ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στο chat. Κάθε μέρα! Τα ματς αρχικά είναι 12-3-6-9! Απ’ το πρωί! Χαμός, το νου σας πάντα και στο live, ακολουθείστε μας στο twitter και ενεργες ειδοποιήσεις ή στο telegram, όσοι δεν είστε ήδη εκεί.

Το λινκ είναι αυτό:

https://t.me/+OwZV1w0uaghhNTI0 .

ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ να έχουμε, μετά από 1700 λέξεις πιστεύω σας κάλυψα σε όλα.

UPDATE: Τι ζούμε… Μολις χθες ανέβασα ένα κείμενο-τερατάκι με μακροχρόνια Μουντιάλ και σήμερα ασχολούμαι με την Ντόνκαστερ! Α ρε FIFA πως τα έκανες έτσι, θα χαζέψουμε στο τέλος (γέλια).

Ενα 24ωρο λοιπόν πριν τη σέντρα στο Παγκόσμιο, κοίταξα τις αγγλιδούλες.

Είδα κάμποσα αλλά τα προσπέρασα (κυρίως Λέιτον-Γουίμπλεντον-Χάλιφαξ), σκάλωσα σε δύο όμως. Το ένα το ξέρετε ήδη από τον Μάκη. Η Ντόνκαστερ. Επεσε στο 2,90 αλλά και πάλι αξίζει, έπρεπε να είναι σε θέση φαβορί, κάπου στο 2,50 την αξιολογώ εγώ.

Η άλλη προέκυψε σήμερα, είναι η Πλίμουθ.

Η πρώτη Πλίμουθ. Η οποία γύρισε έστω και στο ελάχιστο ως αουτσάιντερ του 2,60. Ντόινγκ! Αυτό το αξιολογώ στο 2,25 ταβάνι.

Και εξηγούμαι: Τα πρωταθλήματα αυτά ξεκίνησαν 30 Ιουλίου, κατακαλόκαιρο. Πέρασαν πάνω από 3,5 μήνες. Η Μπέρτον, αντίπαλος της Πλίμουθ, έχει 3-4-11. Εχει μιά νίκη σε 5 ματς, έχει 2-2-5 εντός, κερδίζοντας μόνο τις…ελαφρώς πιό άθλιες απο την ίδια (Τσέλτεναμ και Φόρεστ Γκριν, οι χειρότερες ομάδες εκτός έδρας στη Λιγκ 1).

Είναι προτελευταία.

Η Κόλτσεστερ, αντίπαλος της Ντόνκαστερ, εχει 2-5-11 φέτος και είναι φυσικά τελευταία. Με καμιά νίκη στα τελευταία 5. Με 1-2-7 στα 10. Κοινώς, μαζί οι δυο αυτές ομάδες σε διάστημα 3,5 μηνών έχουν καταφέρει 5 νίκες σε 36 ματς!! Τι κι αν άλλαξαν προπονητές, η βελτίωσή τους (αν υπήρξε) δεν πέρασε το 5%.

Και αναρωτιέμαι, γιατί είναι φαβορί; Πως μας προκύπτει; Ούτε ειδησεογραφικά έχουν κάτι τα ματς.

Η πρωτοπόρος Πλίμουθ ειναι ομαδάρα (ισάξια της Ιπσουϊτς), έχει ξεχάσει την ήττα (14 αήττητη), δεν μασάει από κανέναν και η Ντόνκαστερ επιτέλους (με νεό τεχνικό) έχει κανει 2 στα 2 και ζυγώνει τα πλέι οφ ανόδου. Ξαναλέω, θα εβγαζα σετακια 2,50 το ένα και 2,25 το άλλο. Οπότε, μην το παιδεύω άλλο, τα κάνω μιά δυάδα (7,54 απόδοση και τέλος. Εχουν και πρώιμη.

Αν κάποιος θέλει τρίτο και να πάει σε trixie, ανέφερα παραπάνω 2-3 ακόμα. Μένω με τη δυάδα, αύριο νέο update, μουντιαλικό αυτή τη φορά.

Update 2: Γιά το χθεσινό…χασμουρητό θα τα πούμε αύριο μεσημέρι με νέα στήλη, προς το παρόν ένα μικρό update γιά τα σημερινά (αύριο νωρίς στην Αργεντινή δεν παίζω τίποτα pre game εξάλλου θέλω να δω τον Μέσι να σκοράρει και να μπαίνει με το δεξί η ομάδα που πιστεύω πάνω από όλες.

Να έχετε όμως το νου σας σε τυχόν live).

Σήμερα λοιπόν, εγώ θα πάω σε απλό ποντάρισμα. Δεν παίζω κάτι στο ΗΠΑ-Ουαλία (αν και συμφωνώ με τον Μάκη) και απλώς κάνω μιά δυάδα combo στα άλλα δύο. Αγγλία-Ιράν 1+under 3 γκολ (στο 2,70) και Σενεγάλη-Ολλανδία 2+over 2 γκολ (στο 3,20). Παίζω και ένα fun bet τον Φαν Ντάικ any time σκόρερ στο 10,00 (πολλά κόρνερ οι ολλανδοί και ο Φαν Ντάικ πηγαίνει μπροστά στα στημένα) και τέλος.

Στην Αγγλία περιμένω κλειστό ματς, ο Κειρόζ θα στήσει -κλασικά- αμυντικά το Ιραν που δεν ειναι κακή ομάδα. Ζόρικα θα είναι, πρεμιέρα είναι, άγχος θα έχουν, κάτι σε 1-0 ή 2-0 το έχω κατά νου. Ας τα βάλει ο Κέιν (το δεύτερο πουλέν μου στους σκόρερς). Και στο Σενεγάλη-Ολλανδία ανάποδα, παρότι θα λείπουν ο Μανέ και ο Ντεπάι, πιστευω η Σενέγάλη θα “βοηθήσει” σε καλό ματς με γκολ και θέαμα.

Οι ολλανδοί κλασικά θα παίξουν το παιχνίδι τους, κάτι σε 1-2 ή 1-3 το έχω αυτό κατά νου.

Τίποτα άλλο, χαλαρά η δυάδα παιγμένη στο “φτιάξε αγορά” γιά να έχουμε πρώιμη στο σημείο μας. Αύριο νέα στήλη, ενώ ΑΠΌΨΕ μετά τις 8 θα δείτε και το ΝΕΟ Vidcast στο κανάλι στο Youtube! Τα λέμε και στο chat φυσικά.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras