3168

Billaras

Λουκέτο και χαίρετε!

Να τα πάρουμε με τη σειρά; Κατ' αρχάς, ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν έγινε το ελληνικό ντέρμπι, γιατί στην υπόλοιπη Ευρώπη παίζανε μπάλα και πολλοί δεν θα την βλέπανε. Και τι μπάλα; Ξέρετε τι είναι να έχει την…ιδια ώρα Ρεάλ-Μπάρτσα 0-4 και Μ.Σίτι-Λίβερπουλ 1-4 και Σάλκε-Μπάγερν 1-3; Τα βάζεις στο ζύγι. Και σε πιάνουν τα γέλια. Οχι κλάματα. ΔΕΝ αξίζουν πλέον κλάματα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Είμαστε αστείοι και μόνο αστείοι. Βλέπεις λοιπόν τα ξένα ματς. Οκ, ας μην σταθούμε στο αγωνιστικό, θα'ταν ατυχής σύγκριση. Ας σταθούμε στο εξωαγωνιστικό. Ανοιξε καμιά μύτη στο Μπερναμπέου γιά το ντόρτι; Σεβασμός στα θύματα της Γαλλίας, συντροφικότητα, στο τέλος είχαμε και χειροκρότημα Μαδριλένων στην Μπάρτσα! Τους χειροκρότησαν οι…άσχετοι, οι άμπαλοι, οι μυρωδιάδες αυτοί.

Εγινε τίποτα στο Μάντσεστερ; Οτι έγινε και στην Μαδρίτη. Οτι και στη Γερμανία. Ου ρε ξενέρωτοι, ου ρε νερόβραστοι. Που να ξέρετε εσεις; Ενώ εδώ; Είπαμε. Γελανε και οι πέτρες. Με όλους και όλα. Tην Πολιτεία; Τους κάφρους; Τους διοικούντες; Την τηλεόραση (δεν έκαναν πλανα στα αίσχη γιατί…θα δυσφημούσαν το προϊον, το…σιχαμένο και σάπιο θα το…έδειχναν ακόμα πιό σάπιο), τον Τύπο (εδώ απλά αντί για καδρόνια και φωτοβολίδες έχουνε στυλό και λάπτοπ, αλλά ΜΗΝ γελιέστε, υπάρχουν “στρατοί” κονδυλοφόρων γιά κάθε ομάδα).

Οπως διάβασα κάπου πολύ σωστά, τι να τους κάνουμε εμείς τους τζιχαντιστές; Εχουμε δικούς μας! Κάνουμε δικό μας πόλεμο εμείς! Και προσοχή, δεν αναφέρομαι μόνο στα χθεσινά, ισχύει διαχρονικά και γιά όλους! Φταίνε …όλοι οι άλλοι, εκτός από τον κάθε υπεύθυνο. Νταξ μωρέ, ρίχνω ένα “στημένε διαιτητή”, αμολάω κι ένα “προκαλούσε η αστυνομία” και καθάρισα.

Και τα σπάμε και καθαρίζουμε. Ετσι γίνονται οι ωραίες δουλειές, σιγά μην αγγίξουμε τα …παιδιά μας της 7, της 13, της 21, της 4! Με δύο λέξεις: Ούτε βαριά τιμωρία ομάδας, ούτε δέκα χρόνια μπαλαούρο σε κάθε καφρο, ούτε κάρτα φιλάθλου, ούτε κάμερες. Στο Καφριστάν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, όλα αυτα είναι (δυστυχώς) ημίμετρα. Μιά είναι η λύση: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ.

Λουκέτο. Τώρα! Οτι έκανε η Θάτσερ! “Μέχρι να καθαρίσετε τα σκατά σας, πάπαλα η Ευρώπη”. Να δεις γλέντια. Να δεις γιά πότε καθαρίζουν όλα. Εγώ θα το πάω ακόμα παραπέρα. Κλείστε το πρωτάθλημα, όχι μονο τα (ποδοσφαιρικά) σύνορα. Τι το θέλουμε; Μπάλα δόξα τω Θεώ βλέπουμε, δεν είμαστε 30 χρόνια πριν, έχουμε internet και δορυφόρους. Πραγματική μπάλα.

Ή μήπως θα το στερηθούν αυτοί που …συρρέουν κάθε εβδομάδα; Πόσοι πάνε δηλαδή στα ελληνικά γήπεδα; Τι νόημα έχει; Λουκέτο και άντε γειά. Του χρόνου και ΑΝ το ξεβρωμίσετε. Αλλά ποιός το τολμάει;…. Πάμε στο στοίχημα: Αίμα και άμμος. Πλην Μπολόνια, σε όλα τα άλλα, δεν δικαιούμαι να πω λέξη. Κιχ. Μούγγα. Ούτε γιά ατυχίες , ούτε τίποτα.

Απλώς με παρηγορούν δύο πράγματα. Εχασα 5αρια, 6αρια, 7αρια. Οχι…Τσέλσι στο χάντικαπ, οχι Αρσεναλ , όχι Ρόμα, όχι Σαουθάμπτον, όχι Σουόνσι, όχι Σέλτικ, οχι Γαλατά, οχι Σεβίλλη, όχι PSV, όχι Αούστρια, όχι Βαλένθια, όχι…όλα τα μπέτα. Και δεν έχασα σαν βλάκας. Τα ίδια θα έπαιζα. Δεν βγήκαν, δεν άξιζαν, δικαιότατα έχασα(ν), αλλά δεν παίρνω πίσω κανένα.

Προ αγώνων, αυτά άξιζαν, αυτά είχαν παικτική αξία. Μετά τα ματς, είναι όλα “απλά”. Ξέφυγα από πολλά, δεν πέρναγε όμως και τίποτα. Μόνο γιά τη Λίβερπουλ μετανοιώνω. Που δεν την έπαιξα. Γιά κανένα όμως από αυτά που έπαιξα. Οταν παίζω στο όριο (4.2 ο χθεσινός μέσος όρος των σημείων), ξέρω την δυσκολία. Οταν δεν παίζω χαζά και χάνω σημεία που άξιζαν, δεν έχω θέμα.

Οπως και να'χει, ήττα καθαρή και σοβαρή. Η τρίτη φετινή. Μέσα στο πρόγραμμα. Είπαμε, ακόμα στο 30' του αγώνα είμαστε…. Πάμε παρακάτω, στα φρέσκα..Ελάχιστα πράγματα, σας το είχα γράψει από χθες. Στις αρχικές επιλογές μου ήταν Σαμπντορια, Μπιλμπάο, Κιέβο, Κράσνονταρ, Εϊμπαρ να μην χάσει, άντε και το over σήμερα στην Ινγκολσταντ και αύριο στη Νυρεμβέργη που καλοπληρώνουν.

Αυτά είναι όλα. Τι χημεία να κάνω; Σήμερα βούλιαξε στο 2.40 η Κιέβο, σβήστηκε. Πήγε στο 1.95 η Μπιλμπάο (που θα γίνει public bet), πήγε στο 2.90 η Κράσνονταρ, δηλάδη….τζίφος η δουλειά. Χωρίς να το πολυσκεφτώ, κι αφού θα παίξω και λίγα (κάτι που θα΄κανα ακόμα κι αν κέρδιζα χθες, η διαχείριση δεν αλλάζει), δεν το ψειρίζω πολύ. Θα προσθέσω κι ένα ακόμα σημείο, αυριανό, δεν το'χα στα υπ'οψην μου, Kingbet διάβασα και πειστηκα και αναφέρομαι στον Ηρακλή, που'ναι στο 3.

40. Και θα κάνω ένα trixie (ούτε καν patent σε αυτές τις αποδόσεις, θέλω να μαζέψω και στήλες) με Σαμπντόρια (3.60), Κράσνονταρ (2.90), Ηρακλή (3.40). Θα βάλω και σε μονό την Εϊμπάρ (ομάδα με δύο μονάχα ήττες φέτος κι αυτές από θηρία, δεν πρέπει να είναι στο 7.00, γιά τους συντηρητικούς υπάρχει και το 5.00 του draw no bet), κάνω και τη δυάδα με τα γερμανικά over (2.

50 η Ινγκολσαντ, συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, ας φέρνουν σπάνια over, γιά Γερμανία μιλάμε και γιά παράδοση που “λέει” …2-2) και τέλος. Μικρομεσαία πονταρίσματα, αν πάρω το ποντάρισμα μου και κάτι από τα χθεσινά χαμένα πίσω θα είμαι σούπερ, δεν ψάχνω κάτι παραπάνω. ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 8.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 13.420 μονάδες.

Ποντάρισμα 22/11: Trixie: Σαμπντόρια 2 (3.60)-Κράσνονταρ 2 (2.90)-Ηρακλής 2 (3.40) με 35 μονάδες οι δυάδες, με 10 η τριάδα, όλο μαζί 115 μονάδες. Μονό αποδεκτό: Εϊμπάρ 2 (7.00) με 40 μονάδες. Δυάδα over: Ινγκολσταντ over-Νυρεμβέργη over (5.00) με 65 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 220 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 13.200 μονάδες. Βλέπετε ότι μαζί με τις χθεσινές μονάδες φτάνω τις 700, άρα στο οριο που θέλω, τις 350 ταβάνι ανά ημέρα.

Τον στόχο τον έγραψα. Θα τα πούμε αργότερα στο chat, νέα στήλη την Τρίτη φυσικά! Υ.Γ 1: Η φωτό δεν είναι από…κάποια επίθεση τζιχαντιστών στην Ελλάδα (να χτυπήσω ξύλο), ούτε από κάποιο τροχαίο. Είναι χθεσινή, από τα αίσχη μας. Υ.Γ 2: Εχω γράψει ότι φέτος, οτιδήποτε στραβό πιάνει το ραντάρ μου θα το γράφω. Θα γράψω λοιπόν το εξής: Οταν αναβάλλονται παιχνίδια, ο tipster ΔΕΝ αλλάζει τις προτάσεις του με… άλλα σημεία.

Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον πλανήτη. Πληρώνεται μονάδα, τέλος. Πρώτον γιατί ο παίκτης που τον ακολουθεί θα πρέπει να…ξαναπαίξει την (νέα) πρόταση, δεύτερον γιατί δείχνει ένα πράγμα: Οτι ο tipster δεν παίζει αυτά που προτείνει. Απλό.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras