2443

Billaras

Μάζεμα του παιχνιδιού!

Ολα μαζεμένα χθες! Ολα όμως (γέλια). Μιά κακή δική μου επιλογή (Κολωνία, που..δεν μπορεί, όσο κι αν πάλευε, μπροστά είναι ανύπαρκτη), πολλες ατυχίες (ειδικά στην Θέλτα που έχει χάσει ένα τσουβάλι γκολ και γιά να διευρυνει το προβάδισμα και γιά να το ξαναπάρει και γιά να ισοφαρίσει νωρίς και να το παλέψει), πολλές αδικίες (βαρέθηκα να μετράω κόκκινες και πέναλτι, συνολικά “έφαγα” 3 κόκκινες και 2 πέναλτι, της Μάιντς ήταν μούφα ενώ της Οξφορντ καθοριστικό με 0-1 και αποβολή νωρίς).

Αυτή είναι η χθεσινή μέρα σε τίτλους. Πάω άμεσα στο σήμερα. Απαξ και “πήρα το μήνυμα” από χθες, αποφάσισα να μαζευτώ. Δραστικά. Και άρχισα να…σβήνω. Πολλά λόγω πτώσης απόδοσης, πολλά τα ξανακοίταξα. Ας μην τα αναφέρω, στην εφημερίδα είναι όλα γραμμένα. Και κατέληξα σε δύο…θηρια. Τουλάχιστον εδώ έχω φουλ απόδοση υπέρ μου, κραγμένα λάθη των μπουκ.

Και να σπάσουν, δεν θα πονέσω, πάω με λίγα να πάρω πολλά, να…μαζέψω και τα χθεσινά! Το ένα είναι η Στουρμ, στο 6.00. Και το άλλο είναι η Σίβασπορ στο 5.00… ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ 2 (6.00): Θα μπορούσα να τα συνοψίσω όλα σε μιά αράδα: Η πρώτη στο 6.00; Ματς κορυφής, χαμός, και…τόσο μεγάλη ψαλίδα; Τον Αύγουστο είχα παίξει άσο και τον πήρα.

Τότε ήταν στο 4.50. Μα γιατί; Ναι, καλή η Σάλτσμπουργκ, ναι άγια, ναι παίζει όμορφα, ναι έχει καλή εδρα, αλλά… μίσο λεπτό. Η Στουρμ τι είναι; Ψοφίμι; Η πρώτη είναι, σούπερ παίζει, όχι τυχαία ο προπονητής της επιλέχθηκε γιά τον πάγκο της εθνικής Αυστρίας, κάτι που πιστεύω θα επηρεάσει θετικά κι όχι αρνητικά, θα τους συσπειρώσει, εξάλλου…δεν έφυγε ακόμα στις γιορτές θα φύγει! Δεν θα έδινα διπλό άνω του 3.

80 με 4.30. Κάπου εκεί. Στο 6.00 όχι απλα ξεφεύγει, αλλά…βγάζει μάτια. ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΣΙΒΑΣΠΟΡ 2 (5.00): Γιά τη μιά που κοντράρω έγραψα καλά λόγια. Αλλά γιά την Φενέρ γιατί να γράψω; Κάκιστη φέτος, ο Κοτζαμάν πήγε να παραιτηθεί, απόντες σοβαρούς έχει (Νέτο πίσω, Βαλμπουενά μπροστά), πείτε μου έναν λόγο που είναι τόοοοσο φαβορί. Επειδή απλά την λένε Φενέρ; Η Σιβασπορ προ διακοπής πέταγε.

Φωτιές έβγαζε. Ο Αϊμπάμπα ο τεχνικός της, είναι…φόλα Μπεσίκτας. Και όπου βρει Φενέρ αφιονίζεται, ότι έχει κατακτήσει, σε…βάρος της Φενέρ το κατέκτησε. Ναι, η διακοπή είναι εδώ ανασταλτικός παράγοντας, ναι μπορεί να δούμε και σπρώξιμο της έδρας, αλλά στο 5.00 καλύπτομαι. Γιατί κι εδώ ως το 3.50 θα πήγαινα! Απλό παιχνίδι, λιτό, με λίγα γιά πολλά.

Ενα εκ των δύο να βγει, σούπερ θα είναι. Εξ ορισμού δύσκολα, αλλά και εξ' ορισμού λάθη στις αποδόσεις. Νέα στήλη την Τρίτη, με γεμάτο κουπόνι ξανά! ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ: +0.33 Ποντάρισμα 19/11: Φενέρ-Σίβασπορ 2 (5.00), 1 μονάδα. Σάλτσμπουργκ-Στουρμ 2 (6.00), 1 μονάδα. Νέο υπόλοιπο: -1.67 μονάδες.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras