558

Thassios

Μάχη στον Κεράτιο κόλπο – UPDATE!

Καλημέρα ομαδάρα!

Χθες λίγο έλειψε να κάνουμε το απόλυτο αν έβγαινε ακόμη μία κάρτα στο 2ο ημίχρονο στο ματς της Έβερτον. Να παίζεις ένα ματς εξάποντο και να μην δείξεις λίγο πάθος είναι απαράδεκτο. Γι αυτό και η μπάλα σε τιμώρησε κυριά Έβερτον και έχασες το ματς και μπορεί και την κατηγορία. Είπαμε! Αν δεν κάνετε αυτά που θέλουμε άσπρη μέρα δε θα δείτε (χοχοχο).

Γενικά πάντως ισχύει ότι είπα και χθες. Βλέπω καλά τα ματς. Σωστά τα προσεγγίζω , οπότε δε γίνεται να μη ερχόταν ένα ταμείο. Συνεχίζω έτσι και βλέπουμε στο τέλος. Πάμε στα φρέσκα.

Νωρίς θα μπλέξω με Ιταλούς. Σασουόλο – Λάτσιο , ένα αγαπημένο ζευγάρι αφού μας πληρώνει. Το ίδιο περιμένω να κάνει και σήμερα. Ομάδες που σκοράρουν ενώ η Σασουόλο βγάζει νεύρα στα παιχνίδια της μιας και δε της βγαίνει τίποτα έχοντας μόλις έναν βαθμό στα τελευταία 6 ματς.

Σήμερα στη σφυρίχτρα έχουμε τον καρτάκια Pairetto και περιμένω να δούμε πολλές κάρτες στο ματς. Πριν έναν μήνα να φανταστείτε σφύριξε ένα ματς στη Κύπρο και έδειξε δύο κόκκινες. Οπότε θα ποντάρω ένα πλούσιο ειδικό με ”g/g + οβερ 1,5 κάρτες και οι δύο + κόκκινη” σε απόδοση 11. Το ίδιο ειδικό είχαμε πληρωθεί και πέρυσι. Ας γίνει μια επανάληψη.

Κλείνοντας με τους Ιταλούς πάμε και στο δυνατό ματς μεταξύ Ρόμα και Φιορεντίνα. Εδώ θα ποντάρω μόνο κάρτες. Θεωρώ ότι είναι ένα ματς που θέλουν και οι δύο. Γενικά η βαθμολογική τους θέση δεν είναι για τόσο χαμηλά κι αυτό το ξέρουν. Άμα κάποια ομάδα δεν της βγει το ματς δεν θα αργήσουν να έρθουν τα νεύρα και οι εντάσεις. Αυτή ήταν η πρώτη σκέψη.

Μετά είδα τον ρέφερι και είπα θα κάνω πάσο. Είναι λίγο άνοστος ο Giua. Αψυχολόγητος ρε παιδί μου! Κι εκεί που είπα θα πάω πάσο , είδα αποδόσεις. Γιατί 5 στη κόκκινη κάρτα ρε παιδιά;; Είπαμε οι Ιταλοί έγιναν καλά παιδιά αλλά όχι και ίδιες αποδόσεις με Άγγλους. Λόγω απόδοσης λοιπόν και με κλειστά μάτια θα ρίξω κατιτίς στο ειδικό ”κάρτα και οι δύο στο 2 ημίχρονο + κόκκινη ”που δίνει 6,5.

Θεωρώ ότι θα έχουμε και πέναλτι αλλά τώρα μας το δίνουν σε απόδοση 2,75. Θυμάστε τα 3,5 που είχαμε παίξει. Τώρα απλά πάσο!

Φεύγουμε από Ιταλούς και πάμε στους Γάλλους. Νωρίς έχουμε λαθάκι στο g/g της Λιλ με τη Τρουά. Μια Τρουά που έβαλε 3 μέσα στο Στρασβούργο και γενικά εκτός έδρας έχει πολλά g/g και από την άλλη η Λιλ που δέχεται πολλές φάσεις αλλά και γκολ.

Μόνο από την Ανζέ δεν έφαγε σε ένα ματς που έβλεπα και έπρεπε να δεχτεί γκολ. Γενικά πίσω δε πατάει καλά. Επίσης περιμένω την Λιλ να σκοράρει πρώτη. Η Τρουά εκτός έδρας τα έχει φέρει όλα θεαματικά τα ματς αλλά δέχτηκε σχεδόν σε όλα πρώτη γκολ (Μπρεστ , Παρι , Νις , Κλερμόν εκτός από Στρασβούργο). Το ειδικό ”g/g + οβερ 2,5 + πρώτη γκολ Λιλ) δίνει 3,25 και είναι πολύ τίμιο ειδικό.

Το κρατάω!

Μετά περιμένω αρκετά γκολ και στο ματς της Τουλούζ με την Μπρεστ. Ομάδες που σκοράρουν με άνεση αλλά πίσω μπάζουν. Σε απόδοση 3 το g/g + οβερ 2,5 αλλά και το g/g 2ου ημιχρόνου μιας και έχουν καλούς συντελεστές στο β μέρος.

Στα υπόλοιπα Γαλλικά είναι ένας γρίφος που θα βγει η κόκκινη κάρτα γι αυτό και θα πάω ένα τίμιο πάσο.

Στο Ανζέ – Κλερμόν, Μονακό – Αζαξιό και Ρεν – Παρί θα έλεγα. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο που να με τραβάει πολύ.

Στην Αγγλία θα έπαιζα κόκκινη στο ματς της Τότεναμ αλλά με τον Pawson στην σφυρίχτρα δε βάζω ούτε cent.

Στη Πορτογαλία στάση θα κάνω στο ντέρμπι της πόλης μεταξύ της Μπενφίκα και της Σπόρτινγκ όπου περιμένω πρώτα γκολ , μετά πολλές κίτρινες και τελευταία κόκκινη κάρτα.

Ακριβώς με τη σειρά που τα είπα. Το g/g + όβερ 2,5 κίτρινες η κάθε ομάδα” δίνει 3,5 και είναι κάτι που περιμένω να επιβεβαιωθεί. Τη κόκκινη εγώ σε αυτές τις αποδόσεις δεν θα την έβαζα μέσα αφού μιλάμε για μια παράδοση αρνητική. Από τον Αύγουστο του 19 και το Super Cup έχουμε να δούμε κόκκινη μεταξύ τους.

Κλείνοντας κάνω στάση και στους γείτονες.

Στη Τουρκία λοιπόν έχουμε ντέρμπι. Το τοπικό ντέρμπι “Halic Derbici”. Halic λοιπόν για όσους δε ξέρετε είναι ο Κεράτιος κόλπος και οι δύο ομάδες έχουν έδρα δύο περιοχές που τις χωρίζει αυτός ο κόλπος. Την Beyoglou και την Karagümrük που βρίσκεται στη περιοχή Fatih. Οι γηπεδούχοι λοιπόν βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν επειγόντως μια νίκη , πόσο μάλλον με τους μισητούς αντιπάλους.

Δύο ομάδες που έχουμε μια καλή παράδοση σε κόκκινες ενώ γίνονται και συχνά επεισόδια γι αυτό και απαγορεύτηκε η μετακίνηση φιλάθλων. Νομίζω ότι αξίζει μια στεκιά στο ειδικό ”όβερ 4,5 κάρτες + κόκκινη ” σε απόδοση 4,25.

Αυτά ήταν όλα όσα είδα. Πάμε τώρα στο τι θα ποντάρω. Καταρχήν τα δύο μονά σε Ιταλία. Το 11αρι σε Σασουόλο και το 6,5άρι σε Φιορεντίνα.

Μετά στη Γαλλία θα πάω με ρισκαδόρικη δυάδα με το ειδικό της Λιλ και το g/g+ over 3,5 της Τουλούζ. Στο 10 η απόδοση δυάδα είναι σούπερ. Τέλος δύο μονά σε Πορτογαλία και Τουρκία.

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή! Τα λέμε στο στέκι μας.

UPDATE!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

Πάμε ένα update σημερινό όπου θα κάνω παιχνίδι με δύο ματς που είναι εξάποντα για τις ομάδες.

Και οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται στο πάτο της Βαθμολογίας και αναμένεται σήμερα να πέσουν κορμιά.
Χρονικά ξεκινώτας το πρώτο ματς είναι από τη 2η κατηγορία της Γαλλίας όπου η Νιορ υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν. Στα 3 από τα 4 τελευταία εντός της Νιορ είχαμε κόκκινη κάρτα ενώ από την άλλη η Σεντ Ετιέν έχει δει φέτος ήδη 8 κόκκινες κάρτες.

Μιλάμε για πολύ σημαντικό βαθμολογικό ματς και περιμένω ένταση και νεύρα. Το ειδικό ”όβερ 4,5 κίτρινες κάρτες + κόκκινη ” δίνει 8. Ο Ρέφερι δεν είναι κάτι σούπερ γι αυτό και πάω με πιο ρισκαδόρικο μπετ.

Μετά περνάμε και στην Ισπανία όπου η Κάντιθ υποδέχεται την Έλτσε. Κανονικά δεν θα πόνταρα αυτό το ματς γιατί η Ελτσε είναι μαύρα χάλια και η Κάντιθ πατάει κατά τελευταία (μη δούμε κανένα 2-0 νωρις) αλλα όταν είναι στη θέση του φαβορί τότε την πιάνει το άγχος.

Γι αυτό και περιμένω να την ζορίσει η Ελτσε και να δούμε πολλές κλωτσιές. Και στις δύο ομάδες έχουμε δει πολλές φορές να βγαίνουν πολλές κάρτες και μάλιστα να επιβεβαιώνουν και κόμπο κόκκινων. Το ειδικό ”όβερ 1,5 κάρτες και οι δύο+ κόκκινη” δίνει 5 και είναι καλή απόδοση. Από κοντά και το κόμπο σε απόδοση 41.

Αυτά για σήμερα.

Τα λέμε το βραδάκι στο chat!Νέα στήλη λογικά μέσα στην εβδομάδα αν και το πρόγραμμα δε μου αρέσει.

Παλαιότερα άρθρα του THASSIOS