612

Billaras

Μέχρι την Παρασκευή!

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, κακώς ανεβάζω στήλη. Το εννοώ. Αν δεν είσαι καλά, αν εδώ και ώρες δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, αν βρίζεις το σύμπαν, κακώς γράφω. Το ρισκάρω όμως. Παλεύω γράφοντας να ηρεμήσω.

Φυσικά, μην φανταστεί κανείς ότι βρίζω…τον Μέσι. Βρίζω συνέχεια τον ANT1, είναι ξεφτίλα όλο αυτό, ακόμα και όταν παίζει ο plus, η εικόνα είναι άθλια, σαν πειρατική.

Δεν γίνεται να έχεις δύο συχνότητες ελεύθερες (και το Μακεδονία TV, όπου αν θυμάστε πέρυσι έδειχνε ματς του Euro) και να μην έχουμε δει τα δύο καλύτερα ματς ενώ το ελεύθερο κανάλι παίζει…Κωνσταντίνου και Ελενης σε χιλιοστή επανάληψη! Χθες η Αγγλία, σήμερα η Αργεντινή. Με…στριμάκια, με εικόνα θολή, με καντήλια, πως να δω και να απολαύσω Μουντιάλ; Καταστρέφουν το προϊόν και την υγεία μας.

Πως να χαρώ μπάλα; Πως να γράψω γιά την υπέροχη Σαουδική Αραβία; Πως; Κρόσια μας τα έκαναν, και μόνο που ξεκινάω στήλη με αυτό, ξεφτίλα είναι.

Τέλος πάντων. Στοιχηματικά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα γιά τις ομάδες. Και καλά κάνουμε και βλέπουμε τα ματς πρώτα αντί να ορμάμε γιατί ήδη είδαμε “αλλαγές”. Είδαμε πχ Κέιν πιό πίσω.

Σε ρόλο σαν αυτό της Τότεναμ. Είδαμε Ιράν που ενώ φημίζεται για άμυνα, ο Κειρόζ αποφάσισε “ολοι στη σεντρα σε ζώνη”. Είδαμε πόσο κακό είναι το Κατάρ (αν ξέραμε πόσο κακό θα ήταν, θα κάναμε all in στο 2,30 και άντε γειά). Είδαμε ότι πλην στημένων η Ουαλία δεν έχει τίποτα (αυτό το ξέραμε πάντως). Είδαμε ότι η Σαουδική Αραβία είναι μακράν καλύτερη απ΄το Κατάρ και γενικώς είναι μιά καλή ομάδα με αρχή-μέση-τέλος.

Γιά τη δε Αργεντινή, θα περιμένω. Σήμερα κακή, αλλά αυτά come and go. Ισως της βγει σε καλό, το έχουμε ξαναδεί.

Πιό σφαιρικά, βλέπουμε μεγάλη ευστοχία (ομάδες με 1-2 τελικές και σκοράρουν) βλέπουμε πολλές καθυστερήσεις, οδηγία FIFA αυτή. Και γενικώς βγάζουμε συμπεράσματα. Και θα συνεχίσουμε έτσι ως και την Πέμπτη που θα ολοκληρωθεί η 1η αγωνιστική.

Στήλη λοιπόν ως και την Πέμπτη. Προσεκτικά και ήρεμα. Βλέπω αριστερά και δεξιά τι προτάσεις γίνονται και σαλτάρω. Κι εγώ ο έρμος έχω παίξει 4 μοναδούλες ως τώρα σε πέντε ματς.

Τι έχουμε ως και την Πέμπτη; Αρχικά ίσως να έχετε ήδη δει/ακούσει που προσανατολίζομαι. Η εκπομπή έγινε χθες μεσημέρι, αν δεν την είδατε ίδου το λινκ: https://www.youtube.com/watch?v=0lxJqp0abBg.

Εχουμε λοιπόν 11 ματς ως και το βράδυ της Πέμπτης. Σε Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ουρουγουάη δεν αγγίζω τίποτα, θέλω να δω μπάλα να εξάγω συμπεράσματα. Αλίμονο σε όποιον παίζει σε κάθε ματς, δεν έχει καμιά τύχη, σας το υπογράφω. Ακόμα κι αν παίζει 2-3 ευρώ. Θα μαζευτούν καμιά 100αρα χαμένα-πεταμένα στο τέλος.

Αυτά δεν σας τα γράφουν αλλού, το ξέρω, τα βλέπω, αλλά θα συνεχίσω να τα λέω. Σβηνω λοιπόν τέσσερα παιχνίδια.

Ουσιαστικά πέντε σβήνω, δεν έχω κάτι και στο Γερμανία-Ιαπωνία. Δεν έχω κάτι σε σημείο, έχω απλώς τον Καμάντα ως fun bet στο 6,00. Στη Γερμανία βγάζει το…παντεσπάνι του, είναι σε φόρμα ο ιάπωνας της Αϊντραχτ.

Ποιά ματς κοιτάω και τι κοιτάω;

Στο Δανία-Τυνησία πιστεύω θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν.

Και Καζρί να σκοράρει μέσα στο ματς. Εδώ έχουν λάθος και το έχουμε πονταρει και στα μακροχρόνια γιά 1ο Τυνησίας. Τώρα κάτι σε over; Σε g/g; Σε 1+g/g; Κάτι τέτοιο.

Στο Μεξικό-Πολωνία δεν καταλαβαίνω γιατί στο 3,25 η Πολωνία (και παραπάνω). Κοιτάω δεξιά.

Στο Μαροκο-Κροατία πάλι μου κάνει το g/g που είναι ψηλά (ή και over) και τίποτα άλλο από την ημέρα, είπα γιά τον Καμάντα παραπάνω.

Και μεθαύριο μου αρέσουν αρκετα τα 1+g/g σε Ελβετία και κυρίως στη Βραζιλία. Πιστεύω ότι Καμερούν και Σέρβοι ένα γκολ το έχουν. Τέλος, Παρασκευή πρωι παίζω Ιράν στο 3,80. Δεν με τρομάζει η Ουαλία, δεν με τρόμαξε ούτε χθες.

Αυτά είναι. Τι παίζω; Καζρί δεν παίζω ξανά αφού τον έχω και σε μακροχρόνιο. Και Καμάντα έχω σε μακροχρόνιο.

Θα παίξω το 6,00 του Καμάντα ως fun bet. Καζρί τον αφήνω (σήμερα).

Θα κάνω ένα trixie με Ελβετία 1+g/g, Βραζιλία 1+g/g και Δανία 1+g/g. Στο 4,33 η Eλβετία, στο 3,40 η Βραζιλία και 4,33 η Δανία. Ολα στο “φτιάξε” αγορά για να έχουμε πρώιμη στα σημεία. Μιά ψιλή στον Καμάντα είπαμε, και τέλος θα κάνω μονά-δυαδα Πολωνία και Ιράν (κι αυτά έχουν φυσικά πρωιμη).

Και έκλεισα ως και την Παρασκευή το πρώι. Νέα στήλη Παρασκευή μεσημέρι, στο chat συνέχεια, προσευχόμαι να μην έχουμε πάλι θέμα με την μετάδοση των αγώνων, να δούμε καλή μπάλα. Την Παρασκευή η εκπομπή προφανώς δεν θα γίνει πάλι. Τι να πούμε; Θα έχει και ματς εκείνη την ώρα.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras