3944

Billaras

Μέ σβηστές μηχανές…

Καλώς τους! Χωρίς να έχω κρατήσει καν στη μνήμη μου την Κυριακή (το έγραψα εξ' αρχής, λίγο με ένοιαζε αν θα γινόταν κάτι καλό ή όχι), πάω σφαίρα στο παρασύνθημα και στο σήμερα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλωθώ σε αναλύσεις, τι και πως, το Λιγκ Τρόφι είναι από μόνο του ο…τελευταίος αγγλικός θεσμός κι έτσι τον αντιμετωπίζω κι εγώ.

Κάποτε, όταν γινόντουσαν αβέρτα αλλαγές, το κυνηγούσα. Πλέον, με υποχρεωτικούς τους έξι βασικούς μίνιμουμ, οι ευκαιρίες σπανίζουν. Και το ενδιαφέρον μου έπεσε κατακόρυφα… Η διάθεση μου για παιχνίδι είναι…ίδια με της Κυριακής. Χαλαρώνω. Και θα συνεχίσω να χαλαρώνω τις επόμενες μέρες. Την Παρασκεύη πχ, δεν θα έχουμε εκπομπή 6-8 με τον Μάκη, θα κάνει μόνος του μάλλον νωρίτερα.

Τι νόημα θα είχε -με τις εθνικές να είναι στη…σέντρα- εμείς να μιλάμε γιά δύο κατηγορίες Αγγλίας όλες κι όλες, άντε και μιά Β' Ισπανίας; Κανένα. Και την άποψη μου γιά τις εθνικές την ξέρετε. Δεν τις σνομπάρω, απλώς -πλην τελικών φάσεων- σπάνια θα μου δώσουν κάτι πραγματικά αξιόλογο. Εν ολίγοις: Οχι εκπομπή την Παρασκευή, κατά 90% όχι και στήλη.

Γράφω όταν παίζω. Οπότε, μάλλον πάμε σήμερα και μετά το Σάββατο το μεσημέρι, επίσης χαλαρά με τόσο ισχνό μενού. Τα λέμε μέρες, σοβαρό κουμάρι ξανά στις 19 του μήνα…   Γιά σήμερα; Εξ 'αρχή γλυκοίταζα Μόρκαμ, Χάρτλπουλ. Μετά, είδα κι εγώ την Κόβεντρι, όπως έιδα και…λίγο Πόρτσμουθ. Εσβησα πριν λίγο την Μόρκαμ που γύρισε φαβορί (από 2.

70 στο 2.30), οπότε….έμεινα με τρεις. Α, έχω και μιά δυαδούλα φαβορί του 2.10 στην Κόνφερενς, τις Χάλιφαξ και Γκείτσχεντ. Η μιά σταθερά καλή εντός, η άλλη κόντρα στο…ψοφίμι της κατηγορίας. Νορμάλ πράγματα. Ούτε αναλύω, ούτε τίποτα. Και το κάνω γιά να δείξω…πόσο λίγο με κόφτει το πρόγραμμα. Και πόσο χαλαρά παίζω και ασχολούμαι!! Θα ποντάρω κατιτίς στην δυαδούλα του Κόνφερενς, θα παίξω κι ένα τριξάκι της…πλάκας με Χάρτλπουλ-Κόβεντρι-Πόρτσμουθ και πάπαλα.

Και μηδέν στα πέντε να δω απόψε στις 11.30, σε 10' θα το έχω ξεχάσει. Πως το έγραφα προχθές; “Πετάω” 300 μονάδες τη μιά μέρα κι άλλες 200 μεσοβδόμαδα και πολλά είναι. Δέχομαι να το κάνω εφ' όσον μάζεψα όλο μου το κεφάλαιο το Σάββατο. Αν έχανα θα έπαιρνα ρεπό. Οπότε αν χάνετε, πάρτε ρεπό. Δεν έχει νόημα.   ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 10.000 μονάδες. Προηγούμενο υπόλοιπο: 9.

770 μονάδες. Ποντάρισμα 8/10: Δυάδα: Χάλιφαξ 1-Γκέιτσχεντ 2 (4.41) με 70 μονάδες Trixie (2-3): Πόρτσμουθ 2 (2.90)-Χάρτλπουλ 2 (5.50)-Κόβεντρι 2 (3.20) με 30 μονάδες κάθε δυάδα και 10 στην τριάδα, σύνολο 100 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 170 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 9.600 μονάδες.   Τελικά δεν έπαιξα…ούτε καν 200 μονάδες. Κι αυτό τα λέει όλα. Και όπως ήδη έγραψα, αυτά θα είναι τα πονταρίσματά μου-εκτός απροόπτου- ως το Σάββατο! Πιό χαλαρά δεν γίνεται.

Αν απόψε πάρω έστω και ένα ευρώ, μιά χαρά. Δεν θα πάρω; No problem, σιγά τα αυγά. Παίζω γιά…την τιμή των όπλων. Και το γράφω όσο πιό ξεκάθαρα γίνεται. Ραντεβού στο chat γιά κουβεντούλα και νέα στήλη το Σάββατο-εκτός αν προκύψει κάτι πολύ σοβαρό την Παρασκευή.

Παλαιότερα άρθρα του Billaras