4162

Billaras

Μακριά από τα “δημοφιλή”

Καλημέρες! Νομίζω ότι τη χθεσινή μέρα (μου) πρέπει να την χωρίσω σε δύο μέρη. Το ένα, ήταν νωρίς. Η Αγγλία. Πάλι με “αδίκησε”. Πολύ. Οτι “έργο” είδα το περασμένο Σάββατο και την περασμένη Τρίτη, είδα και χθες. Εφτασαν τα ματς στο 85', είχα δύο “στο χέρι” και δεν…έχανε καμιά ομάδα “μου”. Ενα σημείο ακόμα από τα τρία, μου αρκούσε γιά κέρδος όλης της ημέρας.

Ενα! Τελικά δεν ήρθε κανένα. Επιάσα χθες τις δύο….τελευταίες, Πόρτσμουθ και Πιτέρμπορο (!) και δεν κέρδισαν οι άλλες. Οκ, είχα και την Μπόλτον. Τρία στα έξι εγγλέζικα. Και πήρα πίσω κέρδη από το μονό. Αλλά ξέρω ότι άξιζα παραπάνω. Ειδικά με την Νιουκάστλ. Αυτή μεν έχασε στο τέλος, αλλά εκεί ήταν η…μαγική εικόνα. Ματς του 0-2 ήρθε 1-0.

Μπάλα είναι. Η Νιουκάστλ δοκάρια και ευκαιρίες, η Σουόνσι το γκολ. Βάζω και στο μυαλό μου και αυτές που άφησα εκτός (Τσέστερφιλντ, Κόλτσεστερ, Λιντς) και οι οποίες κέρδισαν και μένω άναυδος να αναρωτιέμαι πως δεν κέρδισα καλά λεφτά. Είπαμε, το ίδιο έργο…. Αυτό είναι το ένα μέρος όμως. Γιατί υπάρχει και το άλλο. Εκεί που δεν έχω να κάνω με ατυχία ή αδικία ή ότι άλλο.

Εχασα γιατί…έτσι έπρεπε. Οταν δεν παίζεις σωστά, καλά σου κάνει να χάνεις. Γιά να…μην το ξανακάνεις. Ημουν εντελώς λάθος σε ότι έχει να κάνει με τις Κορούνια, Λοριάν, Σοσό. ΔΕΝ χωράγαν τόσο φαβοριτισμό. Οταν παίζω την τελευταία Πόρτσμουθ στο 6.00 και την τελευταία Πιτέρμπορο στο 4.20, ε, δεν γίνεται να παίζω την τελευταία Κορούνια στο 2.

25! Και να κερδίζαν, το ίδιο θα έγραφα. Οτι ήταν 1000% δικό μου φάουλ και δεν μου φταίει κανείς. Αυτά με το χθες. Βέβαια, όσα διαβάζετε είναι ανάλυση του δικού μου παιχνιδιού, αν “ανοίξει το πλάνο”, θα δείτε μιά μέρα με….αίμα. Αναλύω εδώ που έκανα λάθη και που ήμουν άτυχος την ώρα που έσκαγαν ρουκέτες από κάτι “άχαστες” Παρί, κάτι Βαλένθια, κάτι Πόρτο και άλλες.

Πάμε στο σήμερα… Περίεργη μέρα είναι. Υπουλη. Μπορεί να αποδειχθεί σούπερ, μπορεί και καταστροφική. Αουτσάιντερ που να αξίζουν δεν έχει πολλά. Στα φαβορί όμως γίνεται…χαμός. Και είναι από αυτά τα φαβορί που παίζουν πολλοί. Εκεί, από 1.75 ως 2.10. Τα “μεσαία”. Κολωνία, Λυών, Γκρασχόπερς, Εσπανιόλ, Μούρθια, Λιλ, πόσα θα έρθουν; Ολος ο κόσμος θα πάει στην Λυών.

Λογικό. Εχασε η Παρί, το κίνητρο μεγάλο. Να παίξω Λυών στο 1.80 εκτός; Σκέψη… Πολλοί θα πάνε και στην Γκρασχόπερ. Κι αυτό λογικό. Η Λωζάννη έχει απόντες και ζόρια, η Γκρασχόπερς είναι μιά χαρά, αντέχει. Και εκεί ακριβώς, το δικό μου μυαλό γυρίζει σε κάτι Αζαξιό-Λυών, σε κάτι Σερβέτ-Γκρασχόπερ και…σκαλώνω άσχημα. Επίσης, βατή δείχνει η Ιταλία.

Μα τι στο καλό, όλα άσοι θα έρθουν; Παίζει ο κόσμος Σιένα. Καίγεται και είναι και καλά. Η Αταλάντα μιά νίκη εδώ και δέκα ματς. Πότε; Χα! Αν…ξαναγυρίσει το μυαλό μου, θυμάμαι το πρόσφατο Παλέρμο-Αταλάντα..Μόνο εκεί κέρδισε, μόνο εκεί την είχα κοντράρει! Παίζει Ουντινέζε. Την ξέχασα αυτή. Αλλά η Ουντινέζε που είδα με την Νάπολι, μόνο άμυνα έπαιζε και ο Ντι Νατάλε ήταν άφαντος και βγήκε αλλαγή…  Παίζει και Κατάνια.

Ως φαβορί. Με την Ιντερ. Δεν πάει το χέρι εδώ. Ως φαβορί; Απλά δεν πάει το χέρι… Εξήγησα γιατί η μέρα μου μοιάζει ύπουλη. Πχ, αν παίξω δυάδα Γκρασχόπερς-Λυών, κανείς δεν θα πει τίποτα, πολλοί θα την έχουν ήδη ποντάρει, θα το κάνουν κι άλλοι. Και αν σπάσει έστω ένα, τι γίνεται; Τσιγάρο…. Λοιπόν: Εχω αποφασίσει κατ'αρχάς να παίξω ισοπαλίες σήμερα.

Εχω Λιβαδειά, έχω ΑΕΚ, έχω Γιάννενα από Ελλάδα. Εχω και Σαμπντόρια και Μπολόνια από Ιταλία. Πέντε πιθανές. Θα πετάξω μιά και θα κάνω ένα yankee. Το κάνω σπάνια, αλλά τώρα είναι και πιθανές και σε νορμάλ αποδόσεις. Στο φινάλε, αν είναι να σπάσει η….κακοδαιμονία μου, ας σπάσει με τα Χ (γέλια). Από εκεί και πέρα: Δυό καλοπληρωμένα over έχω. Και δεν αναφέρομαι φυσικά σε κάτι προφανή τύπου Τότεναμ.

Αυτά που έχω είναι Γουαδαλαχάρα-Σαμπαντέλ στο 2.10 και Μάλαγα-Ατλέτικο στο 1.85. Εχω ως φαβορί άσο την Μούρθια στο 1.85. Θα φύγω από τα δημοφιλή και θα στραφώ εκεί. Η Χερέθ διαλύεται. Χίλιες φορές αυτό το 1.85 από της Εσπανιόλ, της Λιλ ή της Λυών. Εχω μερικά αουτσάιντερ. Φορτούνα Ντίσελντορφ στο 2.90 (παραδοσιακά δυνατή έδρα, αξιόπιστη έδρα και ομάδα, ενώ η Μάιντζ έχασε δυνάμεις και πρόκριση με…σαδιστικό τρόπο προ ημερών στο κύπελλο Γερμανίας όπου έπαιξε και 120').

Μπέτις στο 4.30 (με επιστροφές, από σούπερ νίκη, χωρίς άγχος, κόντρα σε ομάδα που μάλλον έφτασε ταβάνι).  Ακαδέμικα (αύριο, στο 3.00, σε ματς…άκρως ύποπτο, θυμίζω ότι παίξαμε και το αντίστοιχο του 1ου γύρου και ήρθε διπλό με ανατροπή ημ/τελ, κάθε χρόνο διπλά ανταλλάσουν, η Ακαδέμικα μπορεί να εξασφάλιστει με μιά νίκη, ελπίζω να μην τα μοιραστούν στο Χ) και Αστον Βίλα στο 7.

50 (εδώ δεν χρειάζονται σχόλια, γηπεδούχος στην Αγγλία και στο 7.50 εξ' ορισμού αξίζει). Θα πορευτώ με αυτά. Εξω ΟΛΑ τα “δημοφιλή”. Μακάρι να περάσουν, μέσα από την ψυχή μου. ΔΕΝ είναι λάθος μπετ να παίξει καποιος Γκρασχόπερς ή Λυών. Απλά εμένα με φοβίζουν σήμερα. Ενα trixie με τα μεγάλα πλην Αστον Βίλα, ένα yankee με τα Χ και ένα παρολί με τρεις σπανιόλες, όπου τα δύο είναι καλοπληρωμένα over.

Θα δείξει αν έπραξα σωστά… ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 20.000 μονάδες. Κέρδη από 2/3: 300 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.910 μονάδες. Ποντάρισμα 3/3: Trixie (2-3): Φορτούνα 1 (2.90)-Ακαδέμικα 2 (3.00)-Μπέτις 2 (4.30), με 55 μονάδες σε κάθε δυάδα και 20 στην τριάδα, όλο μαζί 185 μονάδες. Yankee (2-3-4) με ισοπαλίες: Λεβαδειακός Χ (3.10)-ΑΕΚ Χ (2.90)-ΠΑΣ Γιάννινα Χ (2.80)-Σαμπντόρια Χ (3.10) με 35 μονάδες σε κάθε δυάδα (210), από 20 σε κάθε τριάδα (80) και 10 στην τετράδα.

Ολο μαζί 300 μονάδες. Παρολί: Μούρθια 1-Μάλαγα over-Γουαδαλαχάρα over (7.18) με 95 μονάδες. Ανοιχτά μπετ: 580 μονάδες. Νέο υπόλοιπο: 20.330 μονάδες. Αυτά ήταν. Ελαφρώς..αντισυμβατικό παιχνίδι. Δεν παίζω τα δημοφιλή, ενώ έχω “στριμωχτεί” παίζω χινάρια-λόττο, παίζω και παρολί με ματς που μάλλον περνάνε κάτω από τα ραντάρ. Ετσι τα είδα όμως, έτσι κάνω.

Αν σήμερα πάει καλά, ίσως πάιξω και σε μονό την Αστον Βίλα αύριο. Μακάρι να περάσουν αυτά, να περάσουν και τα πολυφορεμένα. Ραντεβού την Τρίτη με νέα στήλη!

Παλαιότερα άρθρα του Billaras